Консултации по обзавеждане на дома

• 32 421
  • 227
  •   1
Отговори
# 210
при нас има поставени радиатори, но нямаме парно  Wink надяваме се един ден газта да стигне и до нашето блокче, но дали и кога....божа работа

Стаичките ни са малки и буквално няма място за радиатори, освен на мястото на тези предвидените за парно (на стената под прозореца). Понеже виждам че тук се обменят мнения и за радиаторите - дайте идея какво отопление да изберем (да пиша че, климатика не е сред решенията) и ако изберем конвекторен радиатор (например) дали пак под прозорците е удачния вариант   newsm78

А дали някои ползва т.нар. инфрочервени радиатори - би било чудесно до сподели мнение!

# 211
Здравейте Peace, и аз се записвам в темата,тъй като ми предстои пълно обзавеждане на жилището!Търся добра мебелна фирма и да не  е с космически цени   Confused !За сега съм се спряла на тази  www.perfektmebel.com      (София).Моля ако някои има някакви впечетления за тази фирма ,нека си каже мнението,ще ми е от голяма полза !

# 212
Здравейте и от мен! Прекрасна тема!!! Бих искала и аз да задам въпрос. Искам да сменя вратичките на кухнята си, защото сменям цвета на интериора. Сега са сини от МДФ. Видях, че има подобен въпрос дали могат да се облепят с фолио, но се притеснявам,че няма да бъде красиво. Искам да ги направя черни.Не знам дали МДФ може да се пребоядиса? Каква би била цената? Мерси

# 213
Забравих да кажа,че вратичките са лакиран МДФ

# 214
  • France
Здравей.
Пребоядисването в Сф е между 7-10лв., в зависимост от размера на вратичката.

# 215
здравейте, и аз съм с питане: имам холна маса от масив, боядисана шоколадово кафяво; за 2-3 години  детето добре се е постарало да я направи на вдлъбнатини,  удряйки с различни играчки по нея (затова смятам, че за къща с малки деца ПДЧ-то е най-здравия материал) ; въпроса ми е къде мога да я дам да я изшкурят ( дали така се казва) и да я боядисат отново, за да си стане като нова и с гладък плот отгоре? и колко би струвало, благодаря!

# 216
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте и от мен! Прекрасна тема!!! Бих искала и аз да задам въпрос. Искам да сменя вратичките на кухнята си, защото сменям цвета на интериора. Сега са сини от МДФ. Видях, че има подобен въпрос дали могат да се облепят с фолио, но се притеснявам,че няма да бъде красиво. Искам да ги направя черни.Не знам дали МДФ може да се пребоядиса? Каква би била цената? Мерси
Аз направо ги смених с нови вратички !Не е кой знае колко по-скъпо Peace

# 217
Някой има ли впечатления дали полските механизми за чекмеджета с плавно затваряне са достатъчно надеждни  newsm78

# 218
  • София
pechovska, много ще съм благодарна, ако със съпруга ти ми препоръчате марка латекс. Ясно ми е, че Левис и Бенджамин Мур са добри, но аз искам да ползвам по-нисък ценови клас.

# 219
pechovska, много ще съм благодарна, ако със съпруга ти ми препоръчате марка латекс. Ясно ми е, че Левис и Бенджамин Мур са добри, но аз искам да ползвам по-нисък ценови клас.
Позволявам си да ти отговоря,защото съвсем скоро боядисахме всичко вкъщи!Много съм доволна от Dulux, чудесни цветове,лесен за нанасяне и страхотни резултати! Peace

# 220
  • София
Благодаря, Alexal, но за моите цели е нужен по-евтин латекс. Харесала съм цветове в палитрата на Мегахим, но ако продуктите на Оргахим са по-добри, ще се преориентирам.

# 221
Ще дам мнение защото точно свършихме с боядисване на цял апартамент Взехме първо ЛЕКО ИНТЕРИН, голямо дърво Изобщо не сме доволни и за качеството си даже е скъп След това приятели ни препоръчаха гръцки ВИТЕКС, страхотно покрива ,не пръска и сякаш засъхва по-бавно от лекото и аматьори като нас успяват по-добре да го разнесът Малко кофти мирише ,но след 1-2 дена проветряване миризмата напълно изчезва Цената му идва по-ниска от ЛЕКО

# 222
Предложението с новите вратички вече го обмислям, колко излиза горе- долу на вратичка?Simple Smile А иначе все пак къде бих могла да се консултирам за промяна на цвета? Разучих за сегашната ни кухня, тя е от Платан, мисля, че не е МДФ, а ПДЧ с постформинг и гетинакс? Ще приложа снимка, мисля,че синьото е фолио, бих искала така промяна, която да изглежда красиво. Не знам как се прилага снимка за съжаление:(

# 223
Ще дам мнение защото точно свършихме с боядисване на цял апартамент Взехме първо ЛЕКО ИНТЕРИН, голямо дърво Изобщо не сме доволни и за качеството си даже е скъп След това приятели ни препоръчаха гръцки ВИТЕКС, страхотно покрива ,не пръска и сякаш засъхва по-бавно от лекото и аматьори като нас успяват по-добре да го разнесът Малко кофти мирише ,но след 1-2 дена проветряване миризмата напълно изчезва Цената му идва по-ниска от ЛЕКО
Това все едно аз съм го писала Simple Smile.
Напълно подкрепям Peace,
първо минах с Леко, като цветовете, които ни тонираха изобщо не си отговаряха, доста по-ярко стана като изсъхна.После реших, че няма да изтърпя дълго  тръгнах пак да търся и случайно попаднах на  гръцкия латекс.
Абсолютно отговаря цвета, много хубаво матово стои и за другите стаи също ще взема такъв.

# 224
  • София
И на нас ни предстои ремонт, отначало се бях ориентирала към ЛЕКО,но....този Витекс дали се предлага в повечето магазини....надявам се да го има в Praktis, защото ми е най-близко, а нямам време да обикалям много Sad

Общи условия

Активация на акаунт