Изпитани сайтове за парфюми-2

• 129 880
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Ето и сега влязох и о,чудо!-все още всички тестери на Шанел са наличини там и никъде не пише,че са изчерпани или че ще бъдат с нови цени!Доста некоректно!

# 361
  • Варна
Ами откажи поръчката. Насявам се,си поръчала с наложем платеж? Аз не бих се занимавала повече.

# 362
Да,влязох си в пощата с такова намерение,Стенли,но там съм получила утвърдителен имейл,че поръчката е приета/статус-приета!/ и имам подробно бордеро с двата парфюма на обща стойност 171,30 /т.е. на цените,както са указани в сайта/.Тогава защо ми звънят на телефона и се пазарят.Ей сега ще покажа.
Ето:Информация за поръчка -
Количество    Продукти    Общо
1 бр.    Chanel Coco EDP 100ml без опаковка    85.50лв.
1 бр.    Chanel No. 19 EDP 100ml без опаковка    85.80лв.
171.30лв.
Общо - нето:

0.00лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! (Вашата поръчка ще бъде доставен безплатно!):

171.30лв.
Общо:

Хронология & Забележки
Дата    Статус на поръчка    Коментари
11/29/2011    Чакаща    Моля да бъда уведомена по телефона 24ч преди изпращането на поръчката,тъй като пътувам често и е възможно да променя адреса на доставката.Благодаря!
11/30/2011    Неуспешна връзка    30.11/2011 10:46 Опит за връзка : Неуспешен (Клиентът не отговаря)
за връзка с нас : 0895 666 335
11/30/2011    Приета    10 дни

Е,като съм получила това на имейла,трябва ли да плащам повече парички според вас?Според мен е налице договор между купувач и продавач и те са длъжни да го спазят,след като са писали в статус-приета.И все още не са променили цените в сайта.Ще изчакам развоя на събитията и ще пиша пак.Според мен ако ще променят цените не трябваше да ме карат да пускам поръчка/на 29.11. никой от двамата господа не ми каза,че ще се променят цени/,а още по-малко и да ми пращат горния имейл.
Ще драсна как се развиват нещата след 10-ина дни.Н о дотук не се представят много добре.

# 363
Откажи поръчката. Peace Коко Шанел не можеш да купиш оригинал 100 мл. за 85 лв.

# 364
Момичета, може ли да се вярва на parfume-bg.eu ,parfumsbg.com и parfumonline.com ?
Имате ли опит с някоя от тях? Искам да поръчам скъп парфюм и се страхувам да не попадна на менте...  bouquet
Самоцитирам се. Моля, ако някой има впечатления, че намерих един подаръчен комплект в един от сайтовете, който не го откривам на друго място, но е 120лв. и малко ме е страх да не е менте.... Rolling Eyes

# 365
Благодаря,Денси.Така и направих.Просто търся български сайт,който да попълни нишата на фрагарансех,ама то си е технически невъзможно.Яд ме е ,че ме накараха да се регистрирам и поръчам и ме разиграваха два дни като диване.
Както и да е,сметнах за редно да опиша перипетиите си,за да не се излъже и някой друг като мен.

По темата-един глас от мен за парфюми-шоп.нет -два оригинални парфюма от тях,доставени за 24часа,без забележки.

# 366
Zdraveite! V4era pora4ah parfum na maja si ot Megashop PORSCHE  DESIGN I SAM MNOGO DOVOLNA 6te pazaruvam za sega samo ot tqh

# 367
Цитат:Момичета, може ли да се вярва на parfume-bg.eu ,parfumsbg.com и parfumonline.com ?
Имате ли опит с някоя от тях? Искам да поръчам скъп парфюм и се страхувам да не попадна на менте... bouquet

Съншайн,не ми изглеждат благонадежни тези сайтове,много са ниски цените в първите два,за да са на оригинални парфюми,а третия дори не можах да го отворя.Според мен ще поемеш голям риск.
А кой е парфюма,който търсиш?

# 368
  • София
От втория сайт съм поръчвала, ок си бяха нещата. Другите два нищо не ми говорят.

# 369
  • Варна
Дами, възможна ли е тази цена за Герлен http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/guerlain-l-instant-women-m-m-.php

# 370
ЛюбОff,мисля,че цената си е  ок за тестер.Сайта е с доста положителни коментари в темата,включително и от мен,така че...Същия тестер съм го поръчвала от fragrancex и беше 54$,т.е.на почти същата цена. Heart Eyes

Атти,ти си права за втория сайт,вземам си думите обратно-просто съм го била изписала погрешно в Гугъл,като го търсех и съм разглеждала друг сайт. newsm78

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 20:23 от MNG

# 371
  • София
Здравейте! Имате ли впечатления от aromatiks.net, чудя се между тях и megashop, за да поръчам BRIGHT CRYSTAL на Versace ... Че разликата в цената е двойна за EDT 90ml.

# 372
  • София
Естествено, че ще е двойна разликата. В качеството е още по-голяма Simple Smile

# 373
  • София
Благодаря Атти! Не съм поръчала досега от aromatiks и реших да попитам експертите тук: )). От другия сайт сме доволни.

# 374
Цитат:Момичета, може ли да се вярва на parfume-bg.eu ,parfumsbg.com и parfumonline.com ?
Имате ли опит с някоя от тях? Искам да поръчам скъп парфюм и се страхувам да не попадна на менте... bouquet

Съншайн,не ми изглеждат благонадежни тези сайтове,много са ниски цените в първите два,за да са на оригинални парфюми,а третия дори не можах да го отворя.Според мен ще поемеш голям риск.
А кой е парфюма,който търсиш?
Благодаря ти!  bouquet
Търся Chloe- подаръчен комплект

Общи условия

Активация на акаунт