Изпитани сайтове за парфюми-2

• 129 856
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Досега никога не съм си поръчвала от България парфюм. Винаги от Англия /http://www.fragrancedirect.co.uk/, може и там да е менте, но по качествено.

# 256
Пообърках се малко с информацията-май и повечето,които хвалят parfumi-shop.net са горе доло сега регистрирани.А някой поръчвал ли е от магазина на Венера козметикс-fragrances.bg?Не ми харесва,че има много малък избор.Впечатления?

# 257
Информативно:
Поръчах тестово малък парфюм Christian Dior(имам оригинала от магазин) от:
www.parfumi-shop.net
Много добре направено менте.....АБСОЛЮТЕН БОКЛУК.
А тези, които казват, че са доволни от този сайт или са техни хора или просто са се заблудили от надписите Made in Paris..Made in France и т.н.

Регистрира се специално за да ни го кажеш ли? Laughing

ДА! Просто ми писва от мизерници дето се опитват да се правят на тарикати. Едно интернет магазинче за 200лв, 100 парфючета за 1000лв и хайде да правим бизнес.
А относно парфюма......пръскалката не работи!!!!! трябва да се развие капачката за да се стигне то парфюма.....парфюм на Диор да му се развива капачката !!!!!!??
Първоначалната миризма е на силен СПИРТ и след това става, като на всеки друг парфюм менте.

# 258
  • Варна
ЛАМБРЕВ ако наистина има дефект при пръскалката защо не върна парфюма? Това е твое право като пазаруващ по интернет?
Въобще много ме усъмнихте няколко човека току що регистрирани и с 0 публикации с все "вещи" мнения и остър език.
мидичка, моля цитирай няколко положителни мнения за въпросния сайт от току-що появили се потребители!
дамата (или каквото се крие зад никнейма борели) няма да коментирам, даже не ми се пише защо.
За успокоение на всички - преди 6-7 години специално забременях и се регистрирах и започнах да пиша във форума за бебета, за да натрупам стаж като надежден потребител, за да мога от преди 2 години да похваля парфюми-шоп.нет, но пък никой да не се усъмни  Mr. Green
п.п Само искам да добавя, че и аз се надявам този сайт с основание да запази реномето си, защото много ми е приятно и изгодно да пазарувам оттам.

# 259
Stenly,точно сега от телефона не мога да ти отговоря с цитат,но ми на прави впечатления,че са с 0 публикации.Аз не мога да кажа нито лошо,нито хубаво за този сайт-неутрална съм,защото не съм го ползвала.Имам регистрация,но още не съм решила да рискувам.

# 260
  • Там, където ме обичат
Е, вече и аз не се сдържах от глупостите в по-горните  мнения. #2gunfire #2gunfire
a.lambrev , Парфюмерийните ценители не си купуват малки количества на Шанел от интернет сайт,само за до го сравняват с нещо, което имат от магазин.
Ха сега, познай защо Mr. Green

# 261

Laughing Grinning реших да помогна за да няма и още някои прецакан....но вие явно сте ценители  Grinning и разбирачи и не ви трябват мнения.
особено foxysilver (много е невъзпитано да не разбираш нищо от парфюми, но пак да пишеш как другите говорят глупусти. по-спокойно, ще ти се смеят някъде).
Така...обяснявам ти...в този сайт слънце има парфюми, които трудно се намират (ти едва ли ще ги знаеш  Grinning , въпреки че си ценител), става въпрос за Private Blend на Tom Ford, но преди да го поръчам реших да взема нещо малко за да проверя качеството т.е. ако в момента бях взел том форд щях да съм 250лв назад. започна ли да ти просвятка Simple Smile
и само за информация другият парфюм, който ползвам е Clive Christian(препоръчвам го на всички).
Нямам намерение да връщам парфюма, просто не ми се занимава с отрепки, стига ми да знам, че няма да има повече набутани.

# 262
 Simple SmileЧовек който има финансови възможности дай боже всекиму не трябва според мен изобщо да пазарува Диор или Шанел от сайт, особено Шанел. Това са най-ментосваните парфюми и е много вероятно да има ментета и в долу -горе читавите сайтове. Все пак за хора които са с по-скромни възможности би било полезно да знаят на кои сайтове могат да се доверят. Самата аз съм особено мнителна и от сайт поръчвам понякога само Хермес , когато ми дойде на ум да си купя шанел колкото и рядко да е това отивам в магазина. Не мисля обаче че ако има 5,6 човека опарили се поне те няма да сигнализират. Ако след вас има и други то ще си каже. Все пак темата придоби малко по-човешко измерение. Нали мъж се намеси. Аз лично съм от тези които се регистрираха вчера само защото се подразних от невменяеми изказвания. Съгласете се че не може в тема която би трябвало да е полезна да влезе някой да обясни как трябва да се купуват парфюми само от 20 лв. не е сериозно някак си. Самата аз преди години съм попадала на менте на диор- долче вита , но взето от съвсем реално магазинче от което и досега хората гледам купуват тук в Пловдив. Всички стреляме насляпо понякога , с времето се развива усещане за истинските неща, може би това искат да кажат момичетата по-горе г-н Ламбрев. Този Clive Christian става ли за жени  Grinning GrinningМоя съвет е човек като не е сигурен в качеството да върне парфюма колкото и разправия да му струва това, особено пък ако е 250 лв.  WinkЯ да ида да прочета за тоя Клайв Кристиан Heart Eyes

# 263
a.lambrev- не знам защо си мислиш че си единственият "ценител" (разбирач) или както искаш се наречи Simple Smile аз поръчвам от там постоянно парфюми и то различни не съм попадала на менте (поне до сега) имам и парфюми от скъпи парфюмерии и двата са еднакви с еднаква трайност та каче като не ти харесват си купували от парфюмерия и посмали малко самочувствието не си единственият който ползва скъпи и маркови парфюми има много като теб

# 264
raz_nejena,може ли на лични да ми пишеш от кой магазин в Пловдив си доволна и кой е този с ментета?Ако не те затруднява Simple Smile

# 265
Няма значение кой колко публикации има. Много момичета пишат редовно във форума, но в някои подфоруми (вкл. Красива мама) мненията не се отчитат. Така че е безмислено да се спори кой заради какво се е регистрирал.
Лично аз предпочитам да не пазарувам от бг онлайн магазини, но имам много познати, които редовно купуват от parfumi-shop.net и са супер доволни. А повятвайте, повечето от тях са истински парфюмни ценителки и биха различили менте от оригинал  Peace.

# 266
Без лоши чувства момичета Simple Smile , не искам да се караме по никакъв начин. Просто описах, моят личен опит...всеки е свободен да пазарува от където и както поиска.
И последно искам да поясня...относно репликите. както при репликите чанти, които имат класове реплики ....А, ААА, ААА+ и т.н. така и парфюмите имат...супер боклук, по-малко боклук и само боклук(не знам точните класове).
Т.е. възможно е последния клас, поне малко да се доближават до оригинала и някои да се заблуди.
относно Clive можете да го намерите тук
shop.farenah.com
 Peace

# 267
ако решите да купувате, тук са най-евтини
http://www.urbanretreat.co.uk/beautique/product/Clive_Christian/ … t_for_Women_.aspx

# 268
а парфюмите от тези сайтове за които сте споменали , че сте доволни  имат ли стикер от вносителя върху опаковката???
Защото, ако нямат най-вероятно не са от оторизиран вносител и нямат гарантирано качество...
Моля, ако някой е попадал на стикер върху опаковката да сподели

# 269
  • на терасата
Цитат
а парфюмите от тези сайтове за които сте споменали , че сте доволни  имат ли стикер от вносителя върху опаковката???
Защото, ако нямат най-вероятно не са от оторизиран вносител и нямат гарантирано качество...
Моля, ако някой е попадал на стикер върху опаковката да сподели

На парфюмите от concord.bg имам стикери на вносителите.

Общи условия

Активация на акаунт