Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 667
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Не съм чела цялата тема, а само първите няколко страници. Някой ползвал ли е perfumes.bg? Намират се на Гоце Делчев

# 601
Аз тъкмо се бях решила да поръчвам от парфюми-шоп.нет и сега забелязах,че някои парфюми са с увеличени цени-с по около 10 лв.Бих поръчала от сайта на Венера козметикс,но пък там има малък избор...

# 602
Няколко пъти съм си поръчвала различни парфюми от мега шоп и съм доволна. Някои от тях ги имам и в "оригинал" от Дъглас или Бюти зон и не забелязвам никава разлика между тях.

# 603
Здравейте момичета! Доста съм резервиран към БГ сайтовете за парфюми, почти съм сигурен че са ментета. Но пък може и да ни лъжат по Моловете с тия цени... много е объркващо... ето защо: Поръчвал съм няколко пъти от Мегашоп, много са коректни и бързи, парфюмите ухаят добре, но са нетрайни.. След това реших да на се занимавам с бг парфюми и почнах да си поръчвам от Fragrancex. Ми напоследък и от там ми се струват нетрайни, а трябва да са оригинали, все пак са от USA. А върхът беше с последната поръчка на парфюм.... Харесах си Montale Black Aoud от магазина на Farenah Concept. Като си пръснах на китката миришеше 3 дни и то след душ, а ръкава на блузата миришеше 10 дни. Викам уникален, край взимам го... ама скъп бре... Поразрових се из нета и се оказа, че е най-евтино да си го поръчаш от бутика им в Париж (където е възможно да попаднеш  на самия Пиер Монтале, защото и той вдига телефона). Обадих се и след 1 седмица парфюма дойде. Ами какво да ви кажа... струва ми се менте  Laughing . Силен е ама ми се струва доста по нетраен от тесетра в Фарена. Хем по тела има казах да му сложат екстра концентрация. Вече незнам как да си поръчвам парфюми. Май си е най-добре от БГ, че е най-евтино, като така и така цял ден не могат да издържат. не знам и аз вече...

# 604
  • София
Щом имаш съмнения и от бутика на Монтал, не знам какво да кажа  Mr. Green Викаш прекарали са те и не са ти сипали от най-концентрираното  Laughing

Относно парфюмите от бг сайтовете - мислех пак да кажа мантрата, че оригиналността на един парфюм не се измерва само и единствено с трайността му, ама едва ли има смисъл.

# 605
Атти не си права мила требе да мирише 5 дни минимум иначе какъв парфюм е амаха Joy Joy

# 606
  • Там, където ме обичат
Щом имаш съмнения и от бутика на Монтал, не знам какво да кажа  Mr. Green Викаш прекарали са те и не са ти сипали от най-концентрираното  Laughing
От бутика на Монтал ми изпратиха блотери, които при мен ухаеха поне седмица, а са пътували по пощата поне 3 дни!!!
Това в подкрепа на бутика, щото ако и те предлагат ментета, много сме го закъсали Joy

# 607
Още един глас за http://parfumi-shop.net/ Парфюмите са с отлично качество. И парфюма ми дойде в оригинална опаковка, въпреки че си поръчах без опаковка/Bvlgari Cristalline/

# 608
От бутика на Монтал ми изпратиха блотери, които при мен ухаеха поне седмица, а са пътували по пощата поне 3 дни!!!
Това в подкрепа на бутика, щото ако и те предлагат ментета, много сме го закъсали Joy
Е как Пиер Монтал лично ги пълни ментета, за по-квалитетно. Mr. Green

# 609
Лек офтопик! Понеже до скоро се бистреше трайността на ароматите, да попитам. Пробвах преди 2 дни в БЗ Агент Провокатор. Къпах се вечерта, мазах се с лосион за тяло, днес още има остатъци от него върху китката ми.  Crazy Искам да запитам притежателките му - наистина ли е толкова траен?

# 610
  • Бургас
Освен НЕтрайността, съмнение вече буди и Трайността на парфюмите  Rolling Eyes
За това има много написано, не е тук темата да обсъждаме как един парфюм стои различно на различните кожи,  освен това свързано с хормони, атмосферни условия /топло, студено/ и т.н.
Отправи въпроса си в другата тема. Тук е само за он-лайн магазини  Peace

И да не е спам: Някой поръчвал ли е от опиум.бг?  newsm78

# 611
Момичета, нямам време да изчета всичко, за това се извинявам ако е обсъждано. Как стои въпроса с този сайт и тези "трепач" цени: http://www.parfuminet.com/index.html
Че са ментета ми е ясно, но ме интересува дали аромата се доближава до оригиналния. Някой ако има наблюдения, моля да сподели.

# 612
За това има много написано, не е тук темата да обсъждаме как един парфюм стои различно на различните кожи,  освен това свързано с хормони, атмосферни условия /топло, студено/ и т.н.

В никакъв случай не съм искала да кажа, че буди съмнения трайността му, просто се учудих, че след толкова инвазии продължавах да усещам ароматът му. Така и никой не се обади да каже наистина ли аджеба е толкова траен...

# 613

В никакъв случай не съм искала да кажа, че буди съмнения трайността му, просто се учудих, че след толкова инвазии продължавах да усещам ароматът му. Така и никой не се обади да каже наистина ли аджеба е толкова траен...
Да толкова е траен. Peace

# 614
Благодаря, densi!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт