Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 670
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • В най - голямото село
Добре де, има ли един БГ сайт с читави парфюми  newsm78
Някой поръчвал ли е скоро от мегашоп.бг?

# 586
Добре де, има ли един БГ сайт с читави парфюми  newsm78
Някой поръчвал ли е скоро от мегашоп.бг?
Да и аз се чудя защо мегашоп не се коментира  newsm78,аз до преди две години много поръчвах от там и бях доволна,сега поръчвам от чужди сайтове,но се чудя за момента на кой бг. мога да се доверя,та за мегашоп.бг какво казвате?

# 587
  • MJF
По мои наблюдения българските сайтове,които стават са www.1001-bg.com.bg и аз лично съм доволна от www.parfumania.bg.

# 588
Аз поръчах за празниците от мегашоп - Булгари Омния и Булгари Мен. За Омнията нямам никакви забележки,  мъжкия го подарих и на пръв поглед е ОК, но не знам как е като трайност.

# 589
Досега съм поръчвала три пъти от парфюми-шоп.нет и съм оставала доволна, но след толкова много негативни коментари няма да рискувам повече. Последния път поръчвах края на декември и не ми бяха сложили мострички.( виалчета ли се казват?), а предните пъти слагаха по три. Сега съм се насочила към Мегашоп и 1001. Тъкмо си бях свикнала със сайта на парфюми-шоп, ама ще свикна и с другите. Ще следя темата с интерес. Peace

# 590
Вече два дни и половина ще станат с парфюмите, които поръчах от Монами, и да споделя, че съм доволна - траен аромат, който дори след измиване стои на ръката, по дрехите също.
Ще се поинтерсувам и от подаръка, каква е трайността му.

Съвсем случайно поръчах от тях, и дори се притесних, че не виждам никаква история на поръчки, собствен акаунт, но парфюмите излязоха читави.

Да не се повтарям, но към края на януари, пак ще ми трябват подаръци, и ще поръчам с подаръка и нещо за мен и 1/2ката, да видим... Дано сайта излезе нормален и читав! За момента - без забележки, дори съм доволна от Монами.

# 591
С удоволствие ще следя тази тема : newsm10 , че съм на лов за нов парфюм, нещо по-зимно ми се иска, но досега не съм си купувала парфюм от БГ, така че вашата информация ще ми е полезна Peace

# 592
  • MJF
От 1001-bg.com май няма разочаровани хора до сега ..

# 593
А някой купувал ли е скоро Addict на Dior от 1001-bg.com?

# 594
Здравейте! Поздравления за темата. Много е полезна.

Мисля да си поръчам този парфюм

http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/bvlgari-omnia-crystalline-edt-40ml-m-m-.php

Без опаковка е и е само 4 лв. по-евтин от този с опаковка. Посъветвайте ме......

# 595
Здравейте! Поздравления за темата. Много е полезна.

Мисля да си поръчам този парфюм

http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/bvlgari-omnia-crystalline-edt-40ml-m-m-.php

Страхотен избор- това е любимият ми парфюм за всочки времена!!! Two Hearts
Пожелавам ти късмет с пазаруването, на също би ми било интересно да прочета инфо от по-информираните тук Simple Smile

# 596
_vivian, същия парфюм го поръчах преди около 2 седмици от Мегашоп. Сега гледам цените: там 40мл е 54лв, но съм доволна като качество.

# 597
Благодаря ви Hug

А някой ползвал ли е 5-то авеню на Елизабет Арден, интересува ме основно дали е свеж.....

моля, не в тази тема такива дискусии  Grinning
Парфюмни размисли и страсти - 147

# 598
  • Варна
Попаднах на това http://www.testeri.me/ някой да е поръчвал от там?

# 599
  • София
Не и не бих. Ментета.

Общи условия

Активация на акаунт