Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 651
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Престраших се и поръчах от Парфюми-шоп.нет.Дано остана доволна...Ще дам отчет като пристигне поръчката.

# 631
А да попитам тези,които са поръчвали от парфюми-шоп.нет-те ли се обаждат за потвърждение на поръчката,или аз трябва да се обадя?

# 632
Те се обаждат по телефона!! Peace

# 633
А да попитам тези,които са поръчвали от парфюми-шоп.нет-те ли се обаждат за потвърждение на поръчката,или аз трябва да се обадя?

Да,
Те се обаждат Simple Smile

Аз да се похваля- получих си поръчката тази сутрин- Булгари Кристалин EDT Grinning

Точно такъв, какъвто трябва да е, така че и моята препоръка е за Парфюми-шоп.нет Peace

# 634
Благодаря,момичета!Моята поръчка ще пристигне в сряда.Преди малко се обадиха.Нямам търпение!

# 635
Здравейте,
от известно време следя темата, не бях поръчвала парфюми онлайн и исках да се информирам преди да купувам. В крайна сметка се развихрих около Коледа и Нова Година - направих подаръци на близки и на себе си  Simple Smile  Искам да похваля: get.bg, megashop.bg и parfumi-shop.net. Изключително доволна съм, всичко си е оригинално, абсолютно никакви забележки нямам.

# 636
Получих си парфюмите от parfumi-shop.net.Хареса ми,че се обаждат за потвърждение,доставката е в срок.Парфюмите мисля,че не са ментета,въпреки,че към единия съм със смесени чувства все още.

# 637
ОНзи ден си получих втората поръчка от www.monami.bg - потвърждавам - доволна съм!
Със смесени чувства поръчах преди време от тях, когато буквално получих явни ментета от така рекламирания парфюми-шоп.нет. Вече съм описвала историята.

Затова още веднъж - подкрепям Монами.бг
Най-накрая читави неща!

# 638
Този сайт е от изпитаните, нали?
Тогава защо ми се струва неприлично евтино това

Раглеждах комплект за подарък и сега се чудя дали да поръчвам?

# 639
  • София
За този парфюм не ми се вижда евтино. Парфюмите не са скъпи. Peace

# 640
За този парфюм не ми се вижда евтино. Парфюмите не са скъпи. Peace

Не разбрах Simple Smile?
Не е парфюм тоалетна водица е, в комплект с лакове, лосион и дезодорант? Ами евтино е...

# 641
Парфюмите на тази марка навсякъде са по-евтини. Peace

# 642
http://shopping.bg/gianfranco-ferre-in-the-mood-for-love-30-50-1 … arfum-100-za-jeni

За този сайт и парфюм какво ви е мнението?
Някой виждал ли го е да се продава някъде парфюм, а не ЕДТ

# 643
Престраших се и поръчах от Парфюми-шоп.нет.Дано остана доволна...Ще дам отчет като пристигне поръчката.
Моят парфюм трябваше да дойде днес, но заради "бедственото положение" предполагам го няма...

# 644
Този сайт е от изпитаните, нали?
Тогава защо ми се струва неприлично евтино това

Раглеждах комплект за подарък и сега се чудя дали да поръчвам?

На мен ми се вижда нормална цена.Едната част от поръчката ми е бялото Чарли-100 мл.за 14 лв.А в този комплект е 30 мл.(макар и не бялото),така че с другите продукти се оравновесява цената.А и не ми се стори да е нещо особено това Чарли (което аз поръчах).Като за 14 лева е добре.

Общи условия

Активация на акаунт