Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са симптомите за раждане?
Как да се подготвя за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като например раждането на нови бебета, подготовката за изписване от болницата, използването на ръкавици за новородени, сигурността на личните снимки в онлайн албуми, идеи за пароли и управление на достъпа до албуми , както и общи разговори за съня, интересни сънища и дори изразяване на разочарование от някои участници във форума.
-
Какви са симптомите за раждане?
-
Как да се подготвя за раждането?
-
Как да се успокоя по време на бременността?
-
Как да се подготвя за кърмене след раждането?
Аз пък, като бях под упойка пълна на аборта нищо не съм чувала и усещала. Заспах и сънувах чуден сън-дори първите ми думи бяха, като се събуждах-"Леле как си дремнах"-още не се усещах къде съм
После обаче пък яко повръщах.
Пък и толкова малко ям напоследък, че ми е последна грижа какво съм яла. По скоро си мисля как ще ме преместват (вдигат) от едно легло на друго тези тънки заралийки
Ще видят те...
Герой си ни ти
. Откачам. Хем обяснявам, че не искам да слушам подобни неща, хем продължават ...
Стискам палчета!

Ама хич не ми дреме. Само не знам баба ми и дядо ми дали ще могат да го произнесат