Отговори
# 555
момичета, ако някоя не си е купила още количка, предлагат ми HIGH TRECK Bebe comfort с всички видове кошници, на половин цена - ползвана, да ми пише на лични, да дам координатите.
СтраОтна.
Аз си я купих вече, но ми е любопитно каква е точно офертата.
В смисъл всички видове кошници, но например коша за новородено на марката има два модела :Уиндоо и Стреети(цените им са различни и то с 200лв разлика), както и кошничката за кола има два вариатна (Креатис фикс и пак някакво Стрийти)

ТЕди, и аз искам клипче, да си кажа Simple Smile

не съм питала за подробности, понеже аз си имам комбинирана количка на х-лендър и си търся само лека лятна количка.

Shine On You Crazy Diamond моето секцио беше по спешност, бях яла само сутринта банан и корни, операцията беше в 19 часа, направиха ми клизма и бръснене в горната част само, където е разреза. Мен си ме боля корема след това, имах едни балончета, които се пукаха вътре и се беше гадничко, но не знам дали е било от яденето, имаше доста време от него.

# 556
  • София
hey_ya [/b] , кашлицата е основният симптом на върлуващия в момента грип-не искам да те плаша .
Аз си мислех ,че днес ще съм по-добре ,но напротив-по-дълбока и болезнена става кашлицата .Температура нямам .Цяла нощ имах контракции от това постоянно напъване  Tired .
Според мен е добре да му чуят гърдите ,че при децата много бързо става сериозно .
Моят като почне да кашля и направо повръща  #Crazy .Нищо не мога да му дам ,затова се страхувам и сега да не го заразя  Praynig .

Той е така от една седмица. Няма влошаване, няма и кой знае какво подобрение - сополи и кашлица. При лекарката не искам да го водя, защото чакалнята й е супер тясна, има много болни хора, а на всичкото отгоре пускат и някаква духалка, която допълнително допринася за по-хубаво разнасяне на бацилите. Страх ме е да не се разболееме наистина.

Мимоза, ще пробвам това с лука. На него главно вечер му изригва кашлицата. През деня днес не е кашлял много. Рени ми каза и някаква отвара с орехи и от нея ще му сваря и така.

Иии забравих да се похваля - имам си чисто нова лична карта валидна до 2021 година. Вече дет се вика мога спокойно да родя! Grinning

# 557
Аз Арниката за половин месец я свърших  Crazy Ще почвам втора опаковка.
Пия 2Х3гранулки .
А вие спряхте ли кафето заради Арниката ?Аз по1 пия ,а преди пиех и следобяд  Tired .

И ние имаме проблем с имената .
"Давид" винаги ми е било най-хубавото мъжко име на всички времена  Heart Eyes и никое друго не ми харесва достатъчно .Долу-горе се спряхме на едно ,но не го чувствам така ,както почувсвах първия път името на сина ми .
Аз пък харесвам точно имена ,които не се срещат масово-не говоря за изчанчени  Naughty .
Примерно моето име "Детелина" не е някакво изчанчено ,но не се среща толкова често и аз съм супер благодарна на нашите за това Peace .Даже си предпочитам да се обръщат към мен с цялото ми име ,вместо с галените(Диди ,Дитка и т.н.) .

Тодорка ,къде ти правиха секциото(убягва ми тази инф.) ,че клизма правят след упойката  Shocked .Мисля ,че не е масова практика това .
Обезкосмяването -чудя се изцяло ли да се мъча да го правя или като за секцио-само където ще работят  Thinking ?!
hey_ya ,при нас лукът нямаше никакъв ефект ,освен че после няколко дни не можахме да отмиришем стаята  Sick .А и аз знам ,че е при хрема ,не при кашлица  newsm78 .

# 558
На мен акушерката ми каза - мед, лимони - по много - по 3 лимона, бърка се на каша и се яде и орехи, другото е на уши-нос-гърло. Аз се оправих с мед, лимони, хоможен 9, чесън, прополки с малини, капки еуфорбиум и стеримар - всичко е хомеопатично. Но на половинката съм бутнала биопарокса, че имам още 3 дни и да оздравее по-бързо. Детето вече също е здраво.

clover_d на мен ми слагаха и свещички за обезболяване, а и клизмата, може би ще ти е по-спокойно с по-щателно обезкосмяване, а в крайна сметка ако не им хареса на акушерките пак те обработват, та по-добре ти.

# 559
Тодорка ,къде ти правиха секциото(убягва ми тази инф.) ,че клизма правят след упойката  Shocked .Мисля ,че не е масова практика това .
Тодорчето ражда в Швейцария Simple Smile

# 560
много ми е хубаво, като разказвате едни хубави разказчета  Hug

аааа да питам мамите, които влизат при януарки-Биричката роди ли?

# 561
Еййййй, изчетох ви най-накрая.

ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА СВЕТЛЕТО!!!

За секциото по спешност - аз бях така миналия път. Приеха ме с 4см. разкритие сутринта към 9, направиха ми веднага клизма, питаха за тоалет дали съм правила, дойде анестезиолога за малко за някви въпроси и в 13 ч. бях вече в операционната с пълно разкритие, съвсем изгладена шийка и напъни. Като ми направиха клизмата в тоалетната падна и тапата, а на операционната мас ми спукаха водите.

За коликите - ми общо взето нищо не помага. И го гушкахме постоянно, и Сабсимплекс давахме, и Инфакол от Дубай ни носеха и ТЦЪ....Сега ни донесоха от Германия Лефакс. Били много добри. Ще видим....

# 562
сложих и аз мои снимки наред с вашите тумбаци Simple Smile

# 563

момичета-първата ми болезнена контакция през живота ми е факт Shocked...боляло......

Тъкмо това мислех и аз да споделя днес и да питам някой спохождало ли го е (моята беше само една) Shocked Отделно почти постоянно ме боли кръста

# 564
аа случките със секцио по спешност са много добри, при мен и мехура ми се спука преди да стигна до масата и упойката естествено, обаче какъв е кеф като ти я сложат, после си видях вирнатият крак някъде над мен, много странно, все едно не беше мой, един натиск в гърдите, за да извадят бебето и това беше. Не е страшно  Peace

# 565
anji_86 на мен ми се случва вече всеки ден, но засега е само веднъж на ден или два, три пъти, но мноого нарядко, примерно сутрин и вечер. Заболяват ме коремът и кръстът както при цикъл първи ден и ми се стяга коремът, продължават по-дълго отколкото очаквах, около две минути...

Замислям се аз за седалищното раждане и по-скоро за причините бебето да не се завърти- дали пък не е генетично заложено???  newsm78...Бях забравила, че леля ми е била по същия начин-братовчедка ми не се е обърнала и се е наложило секцио...

# 566
Днес го видяхме бебчо с д-р Сигридов - доста едричко за 36 седмица - 3300 гр. Thinking Всичко му е наред, плацента хубава, околоплодни води бистри! LaughingСекциото ще ми е на 14 или 15.02 при д-р Игов и д-р Григорови в Тина Киркова - да ми стискате палци Praynig Love

# 567
За секциото по спешност - аз бях така миналия път. Приеха ме с 4см. разкритие сутринта към 9, направиха ми веднага клизма, питаха за тоалет дали съм правила, дойде анестезиолога за малко за някви въпроси и в 13 ч. бях вече в операционната с пълно разкритие, съвсем изгладена шийка и напъни. Като ми направиха клизмата в тоалетната падна и тапата, а на операционната мас ми спукаха водите.

Значи ако не ми се спукат водите лекаря ще ми ги спука, така ли? Задължително ли е при секцио? Леле колко съм неинформирана!!!  Blush

# 568

Значи ако не ми се спукат водите лекаря ще ми ги спука, така ли? Задължително ли е при секцио? Леле колко съм неинформирана!!!  Blush

Според мен трябва да ти падне тапата, после да се спука мехура и след това бебето, после махат и плацентата, всичко изчистват и остава само лохиите да се изтекат, което при мен беше 40 дни.
без да ти спукат мехура как да извадят бебето!

# 569
Здравейте,
Най-после имам време да разкажа за моето раждане. На 20.01 след дълга разходка навън се прибрах и установих, че имам малко петно върху бельото, колкото капачка от буркан (как го определих само) Mr. Green. Реших, че са водите, влезнах в банята да си направя тоалет и хайде към Шейново. Приеха ме, аз вече бях с превръзка, на която сипаха някакъв разтвор и акушерката каза: „Приличат на води” newsm78 Качиха ме горе за преглед на видеозон, глеадха ме и доктора каза: „Водите са в норма”. Качихаме на магарето- 3см. разкритие, но околоплодния мехур е здрав и няма теч на води. Доктора си сложи от същия разтвор по пръстите и каза, че няма нищо. Казаха ми да си сложа една превръзка и ако пак потече нещо да им кажа. Това беше за този ден-нищо друго не ми обясниха. На другия ден цял ден нищо-имах слаби контракции, но не регулярни. Всички смени се изредиха да ме „пребъркат”, в резултат на което разкритието ми стана 4-5см. Назначиха ми антибиотик заради уж изтеклите води #Cussing out. На 22.01 ми падна тапата и в 11:30 ме включиха на системи-питаха ме за упойка и аз казах, че искам. Още не болеше, но нещо ме хвана страх. Казаха че ще извикат анестезиолог, но една от докторките мина и каза: „Това момиче няма нужда от упойка-вижте колко е спокойна.” Дойде при мен и ми обясни, че е опасно ако изгубя чувствителност, може да не напъвам качествено. Разбрахме се като станат по-силни контракциите да ми сложат тогава. Към 16:00 ч ми спукаха мехура-казаха че водите са бистри и имам много-следователно мехура е бил здрав и съм родила „насила”. Започна да ме боли много и си поисках упойка, лекарката ме провери, бях вече с 9 см. разкритие и ми каза, че вече е късно. Започнаха напъните- в предродилна напъвах три последователни контракции и отидохме на магарето- напънах се един път с всичка сила, акушерката ме натисна много здраво по корема, усетих как ме срязаха, но определено не ме заболя. Явно са ми казали да спра да напъвам, но аз наистина не знаех какво става- бях спряла да дишам и напъвах с всичка сила. Наложи се акушерката да ме стисне за носа, за да си поема въздух и да спра да напъвам, тогава устих как излезе от мен и го чух как плаче- всичко свърши, беше 17:05ч. Имах си прекрасно момченце Two Hearts! Биха ми пълна упойка за около час, за да ме зашият.
След като се събудих, даже не знаех колко е голям, може би са ми казали, но не помня. В 22:00ч когато карат бебетата в Шейново отидох да ги помоля да ми го покажат за малко, защото не можах да си го видя. Показаха ми едно червено, плачещо мъничко вързопче. На мама ангелчето!

Май стана много дълго, съжалявам.
Може ли новата парола за албумчето, да кача снимки

Общи условия

Активация на акаунт