Отговори
# 165
  • В сърцето на моите съкровища...:)
tiya_4, ето да разнообразиш репертоара  dazzler1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.0
Nad, и аз така съм чувала,че децата ги харесват. Peace Реших да се информирам повечко и да събера впечатления, защото за продуктите на Милупа определено чета хубави неща.Хм, от това което казвах за оризовата да смятам ли, че е добре да стартираме с картоф в комбинация с кърма?  newsm78 Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0 -Ето линкчето с кашите... feeding

# 166
Добро утро!При нас положението е отчайващо  Sad  Ужасно криво ми е!!!
Бебка взе да се сърди ,че не пускат много гърдите,а едва-едва!Изчеждам колкото събера ,давам го с шише ,взех да размразявам от запасите ...Сега засилвам мъжо да купи рицинуса ,само в него май ми е надеждата ,цедя ,течности,бирената мая ,лактогонно средство пия ...
Благодаря з амненията за АМ!Като бяхме с кърмаческа жълтеница и давах 48часа НАН Сензитив,получи тъмно зеленно миризливо ако и колики!Сега имам неотворен единия пакет в кутията ...значи и от ХА млеката ще е зелено акото?Аз съм на мнение ,че МИЛУПА имат най-добрите продукти на пазара...,но каква ли е разликата между Аптамил ХА и Милумил ХА?

# 167
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Мила, изобо не се интересува от телевизора.

Захранването, е започна с картоф, морков, тиквичка, сладък картов, елда ако успея да намеря тук, оризова каша, царевична каша и чак тогава мисля да въведа плодовете. Ще видим пак де. Доста се лашкам, между това и педагогическото захранване, накрая може и комбинация да направя. Ама не бързам да решавам, Мила в хода на захранване ще ми покаже.

# 168
Ама не бързам да решавам, Мила в хода на захранване ще ми покаже.

Точно това исках да кажа - правиш, струваш, избираш, четеш тонове "трудове" за захранването, и накрая детето ти не иска да яде от нито едно от предлаганите "хипоалергични", препоръчвани и т.н. Нема да съ плашите, няма непрояло дете  Hug виж, злояди има колкото щеш  hahaha , тя и моята вейка на там май е тръгнала. Синът ми отказа картофа и оризовата каша (която м/у другото е суууупер гадна на вкус - говоря за готовата каша) и се ориентира към банана и банановата каша (последното давах заради чревен вирус, да се позапече от нея). Ако бебето не хареса стандартния компир, може да опитате от сладките картофи - батати или нещо такова - много им допадат на малчовците Simple Smile

Оле, моята бебка е бебето със 100-те грама, хаха. Милото ми чирозче, ако се надява да й дам нещо по-различно от кърма, объркала си е майката. Да се оправя  Crossing Arms друга манджа заведението не предлага!

# 169
  • У дома
Добро утро smile3507

Кога ще приключим с това ставане посред нощ  smile3514 на всеки час снощи ставах, пръцка, ака, памперс сменяхме, после пък повърна, дрехи сменяхме.........

Сега като заспи ще си направя конска доза кафе morning

За захранването незнам още имам още време да мисля и чета.

Днес може пак да си спретнем разходчица в парка, много ми е наблизо и едно спокойничко, за 5 мин. и съм там.

Айде дребното заспа, отивам .......... eat  food010

# 170
Диданка,хем не мога аз така както си го казала ...ама от друга страна да пробвам един ден например,да давам само гърда ,а пък ако иска ,ако иска да седи 2 часа на 20мл...какво да направя ? Искам да си суче още,не знам как така стана!Сега като върна лентата назад от около две седмици след като я нахраня все казвам,че мн малко е яла ..и май за този период ми намаля количеството ,точно като НЕ СЪМ докато се усетя.. Thinking

НЕ СЪМ ,кажи как е при теб положението?

# 171
  • Стара Загора
Nad1_Nad1  Hug !
Веско яде в 10:30, в 3:00 и в 7:00.Сега се събуди наспан и аз също успях да спа тази вечер Party Flutter .
Сестра ми пък захранила племенниците с ванилова каша. (така и казал педиатърът в Гърция) Та мисля, ако откаже оризова каша и картоф, да дам ванилова каша Peace Едно го планувам, ама ще видим накрая какво ще стане Laughing

# 172
Здравейте  261uuЧестито на всички празнуващи днес  bouquet За захарта във водата педи ми обясни,че се слага само първия месец докато трае жълтеничката.После се премахва.защото пречи на организма да усвои калция нали за това даваме витамин D.За телевизията само от далече,че каката като малка все беше навряна в него и резултата-от 3 годишна с очила.Приятен ден на всички Hug

# 173
Добро утро и от мен  Hug

Честити месечинки на празнуващите бебенца   bouquet

Ние пак се наспахме, успях вече да спретна и една бисквитена торта, че нали щях да имам гости, но този вирус не прощава, та се поотложи - бързо да оздравяваш миличка  Hug

Чета за захранването и ми е едно кривоооо...Говорих с педиатърката, че някъде март ще влизам в Шейново да ми нахат кистата и тя реши, че малчо ще го захраним като стане на 4 месеца и половина..Хем жената каза, че по принцип кърмачетата ги захранва по-късно (сигурно към 6ти месец). Чувствам се някак си виновна, но няма начин Tired Мисля да й се доверя напълно и дано не се налага след операцията да пия хапчета и да спра тотално да кърмя! Много сме привързани с малкия и много, ама много обичам сама да си го храня! През първия месец се наложи 1 път да дохранвам с АМ - ревах докато пиеше от шишето  Cry Оххх я стига съм се вайкала  Crossing Arms

Отивам да го позабавлявам, че нещо му доскуча да налага кравата  Mr. Green Аз му танцувам и той танцува с мен  Wink

До после маминки  Hug

П.С. Имаме се виче Октомврийки 2011  Party

# 174
  • София
Хич,нищо не чета и няма да чета във връзка с захранването,че то става една...  Laughing
Ориз,картоф...... тикви -микви Simple Smile спокойно бе милички  Crazy Party
Аз казах,че ще захраня с картофче,морков,тиква,картоф и ще добавям по малко ябълка ако много се мръщат Simple Smile после започваме с плодовите,кашите и накрая месни Simple Smile
Сина ми е хранен така и е едно много здраво хубаво момче  bowuu Wink

# 175
Ради, а защо трябва да захраниш на 4 месеца и половина?

Аз пак с оризова каша ще захраня. И при нас има една оризова с малко ванилия.
Картофа, може би няма да е първия зеленчук. Мила така и не го хареса картофеното пюре.
А и той също запича.Но и аз мисля по Нико да се ръководя. А също и да практикувам повече даване на парченца, да видим.

Ох, аз съм болна. снощи се тресях, потих, много зле ми беше.
Днес съм като пребита. Цялото тяло ме боли.

# 176
Лурдес ,не съм питаla за ХА млякото колко време ,само питах какво мляко да взема ,ако видя че не се получава с кърмата!Ще я питам пак ,но ако нямам екстремно ходене или обаждане на педи ще е на 8.02 на консултация и имунизация! Peace

Купих шампоана FITOVAL (не помня кой го препоръча),предлагат се също лосион ,който да се втрива всеки ден и капсули за пиене!

Milla,дано днес се пребориш с истинката !

# 177
  • Stavanger,Norway/ Varna
Диданка,  Peace сладките картофи и аз много ги обичам. Тези тук, много приличат по вкус на тиква, а и са така сладки, че нищо не им добавям. Между другото, са много полезни  Peace

Пашик, аз минах през това с Мила. Поради неяденето и, и на мен ми беше намаляла кърмата. Мила и тя така се сърдеше, но давах подред едната, след това другата и пак отначало, докато си хапне поне малко. Случвало се е по два  часа така да ми виси на циците, като междувременно пиех насила много вода. С много суров лук и цедене след всяко хранене от гърдата, която е яла, както и цедене когато изпусне хранене, спасих положението за 3, 4 дни. Относно дърпането на бебето, с Мила намерих няколко начина за спасение- кърмейки я докато се разхождам из къщи, няколко пъти я кърмих затворена в банят ана абсолзтна тъмнина да не се разсейва, кърмене полуспяща, даже като се дърпаше, няколко пъти малко със сила я натисках към гърдата, докато засуче. Изнервящо е, но минава. При нас трая около 2 седмици. Сег апак на някои хранения ми прави такива номера, но само на някои.
Дано мине ада скоро, че знам какво е  Confused

# 178
Пашик, мила  Hug пробва ли честото слагане на гърда - мисля, че консултантите бяха писали за това - да се компенсира малкото количество с по-често хранене? А и да ти кажа, аз имам електронна везна - опитах да меря преди и след кърмене, според мен тези уреди не отчитат правилно!Освен тове е много стресиращо и за бебе и за теб. Защо не опиташ да я мериш веднъж на ден, контролно, да видиш как качва за 24 часа? С Мая правя така - меря веднъж в седмицата. При мен няма проблем с кърмата, защото аз кърмя и баткото и съдейки по това колко много яде, преглъща и т.н. съдя, че ядене има. Проблемът явно е в Мая - малка й е вместимостта на стомаха сигурно, а и много бързо се наяжда. При нея номера с прекъсването на кърменето за оригване не минава, защото ако я прекъсна, не е оригва, а започва да се сърди защо съм й взела яденето.
Та пробвай да я държиш няколко дни много, ама много на гърдите ти, да се закачите както се казва  Hug

# 179
Добро Утро Simple Smile  Hug

Диданка аз все да те питам,но ти докога смяташ да кърмиш баткото?

За захранването - решила съм да почна с морков  Crazy Ще действам,както го правих с каката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт