Отговори
# 675
Лурдес аз като теглих Марио го теглих преди и след кърмене. Но аз имах упасение,че кърмата ми не му стига.  иначе сега за наддаването го тегля на седмицата веднъж и съм доволна. Днес като го претеглих беше 7 кг и 20 гр. Simple Smile Ако мислиш,че кърмата не стига, направи няколко пробни кърмения - преди и след ядене дса видиш колко изцоква Simple Smile   bouquet

# 676
# 677
Ще пробвам тази вечер да се приспива сам. Да видим до къде ще я докараме Simple Smile За сега си стои кротко и си гледа бесилката с пчелите ( http://www.shopmania.bg/shopping~online-ighrachki~buy-muzikalna- … co~p-1049314.html ), но имам някви странни подозрения,че скоро ще му писне  Whistling ooooh! и ще трябва да го гушам.. та убивам време в момента и в тоя ред на мисли NinaDecho Mutafchievi пусто не моа се сетя коя мама от тука е Simple Smile Хееееелп   bouquet
нани бабани ?  Embarassed

# 678
Време е за анкета какво даваме за зъбките  Grinning

МлЕко  Hug

Хейли, прегръдки и за двама ви!!

аз днес носих Мая в кенгуруто с лице напред - така де, тиквата й от повече от месец не се климбуца, та си рекох че би се кефила да гледа какво става наоколо - размаза се направо, най-много й хареса да си се хили на огледалото, по едно време започна и да си гука нещо (кокона, кво да я правиш). Мисля, като се махнат ледовете, да започна да я извеждам така, а не с количката, за да са ми свободни ръцете за изтребителя-батко Simple Smile

# 679
Irinopolis, Честит рождене ден на Рая!
Краси, много се радвам, че най-после сте заедно с бебчо. Ще видиш сега колко бързо ще оздравее малчо близо до теб и ще си го прибереш вкъщи.
НеСъм, ти наистина си много упорита. Party Аз на два часа не мога да се цедя, то кога остава време за да се събере мляко. Аз си бях дала почивка този уикенд, но сега изпомпвам на три часа след като малкия е сукал, ако приеме да суче. То, че е натоварващо, натоварващо е, ама ти и с още едно детенце не знам как успяваш. Радвам се да чуя обаче, че има подобрение, само така. Вчера пробвах да ям лук, както Бобчето каза, ама не мога, много ми е гаден, и не ми понася на стомаха. Sick И лошото е, че след две седмици се връщам на работа и тогава вече не знам какво ще правя.
И моето се буди често с рев, ама аз забелязах, че се случва когато се е случило нещо различно през деня или се е срещал с хора, отдавам го на стреса.
Лурдес, аз бих го теглела най-много всеки ден, а по-добре веднъж седмично. Не си причинявай излишен стрес. Hug

# 680
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Флъфи, то това е идеята, да не може да се събере мляко, като се изпразват постоянно гърдите се дава сигнал, че трябва още мляко и съответно те произвеждат повече. За съжаление поръчаното, не идва толкова бързо колкото на мен ми се иска.  Crazy А, че съм упорита, упорита съм и инат, това ми е от зодията.

За носенето напред, аз съм слагала малкият няколко пъти в слинг шала, много му е кеф. Четох, че специално в него може след 3тиа месец.

Хеили, чудесно е, че вече сте заедно с Мони, а скоро ще сте си и в къщи!  Hug

# 681
  • София
Момичета, не ми се сърдете, но днес няма да коментирам нищо  newsm46
Само нямам търпение да ви се похваля с новата шапка на Марти, която мама й направи  newsm03:
ето тук http://oktomvri2010.snimka.bg/family/marvina.526367.22290042
или ето тук  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1838620930350&set=a.1 … 105484.1385318685

Историята с две думи е такава - имам 1 моя снимка от преди 30 години с такава шапка и откакто се роди Марти само тормозя майка ми да я намери, но така и не се намери тая шапка, та мама се принуди да направи нова - от снимките не се вижда добре отзад, но има едно като голям кок, и е много сладурско... мнооооого ми харесва  Blush ... разбихме конкуренцията за ергените  Mr. Green

# 682
  • Сливен
много прегръдки за красето и да си нагушка мони  Hug,
марвина малката е страхотна,наистина ще убиете конкуренцията  hahaha
честита месечинка на Илиана на мама Fata_morgana,нека да расте щасстливо и умно дете,и да озарява къщата със смеха си
днес изненадващо дени ака два пъти  Shocked,но и двата пъти по малко и сякаш ми се видя слузесто ,иначе нищо му няма,ще изчакам и утре да видя,ако се повтори ще се обадя на доки,някакви идеи от какво може да е  newsm78( някъде назад беше коментирано ама един пилешки мозък за къде по напред )

# 683
miriams28, благодаря  Hug

Ето и почерпката от нас:

# 684
  • Сливен
 Hug Party eat

# 685
не съм ви чела, но видях последната страница и искам да вметна, че пробното кърмене се отрича .

аз минавам само да се похваля, че вчера една позната ми се обади да ми каже, че чака бебче на 07.10.11 Simple Smile много съм щастлива. аз на 07.10 родих Богдан

# 686
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро мамчета,  Hug

А сега да ви зарадвам с още хубави новинки от Краси и Мони!  smile3521
Малкият снощи се е насладил на ''бара'' на мама и е хапнал 165мл.  breastfeeding newsm74
Да се надяваме, че скоро ще се гушкат всички заедно у дома!  Hug Hug Hug

Аз снощи тъкмо приспах малкия след баня и такова ужасно главоболие ме споходи в комплект с гадене, че се върнах отново набързо в спомените си за първите моменти на бременността.. ooooh! По едно време не се издържаше и пих 1 парацетамол. Добре,че Нестор спа добре и ставах само веднъж.  Heart Eyes

marvi, невероятни сте! Хммм, така както са тръгнали нещата да не се окаже, че девойките ще се доказват на мъжката аудитория....Голяма конкуренция се очертава... 4470

Хубав ден!  bouquet И да не забравя честито на месечинките!

# 687
Стана ми любопитно, колко от вас дават някакъв Дормикинд.
Та погледнах да видя какво е това - хомеопатия за по-добър сън.
Момичета, защо давате подобно нещо на малки бебета, които си спят доста?
Заради тези стряскания и събуждания с рев? Че те знаете ли, как ще зачестят в един момент, когато и въобръжението им се развие.

Не знам, но да се прибягва до лекарства ( макар и хомеопатия), ми се струва излишно.
А даването на панадол, ей така за успокоение си е вече вредно.

Иринополис, честита ти рожденичка, пропуснала съм вчера!

# 688
честита месечинка, fata_morgana , много да се слушкате с Илианка, а почерпката е...ммммм Hug
marvina , страхотни снимки! Браво на майсторката на шапката!
Добро утро на всичкиии, хайде на кафетооооу. Аз се понаспах тази нощ. Миналата ставах на всеки два часа, пък и малчо взем да се пъне ( нещо има колики от време на време) и го взех накрая в леглото при мен. Съответно къде спах, къде - не и станах на сутринта схваната. Та сега, след нормалното ставане през 3 часа, съм ок.
  Гоги се събужда с рев във случайте, когато го мъчат колики. Оня ден точно така се събуди и уплаши баща си, че той лежеше до него.
    Започнах да чета за захранването, май ще го карам комбинирано = късно захранване и педагогическо. newsm78
Хайде, до после. Mr. Green

# 689
Хей ме на Simple Smile Тази нощ успяхме да поспим вече!

Дария продължава да е на антибиотик.Излезнаха ни кръвните резултати абсолютно всичко в норма,и хемоглобин 132  Shocked Направо се очудих,лекарката каза,че ако продължаваме така и имам кърма разбира се ,може да захраним дори след 7ми месец.Иначе имаме подобрение и в дишането.Вчера лекарката като идва да я види,каза че дишането и е много добро на слушалка,беше доволна и каза,че ще дойде в четвъртък пак да ни преслуша.Продължаваме с Вентолина и Клацида,както и с еидн куп други гадости Sad Иначе бебката ми е в добра кондиция,смее се ,пее си ,забавлява се ,но на мен си ми е тегло,докато не се оправи не мога да мирясам.В ей такива моменти понякога съжалявам,че има интернет,колко страшни истории прочетох  ooooh! Tired
Имам едно въпросче.четох из нета ,че е полезно да се правят инхалации с физиологичен разтвор по време на дихателни заболявания,някой знае ли при липсата на инхалатор,може ли с пара да стане?

Чудесни новини за Краси,дано съвсем скоро да са си у дома  Hug
Честити месечинки! bouquet

И аз не бих дала нищо за добър сън,всичко се израства с времето Simple Smile  Hug

За зъбките,купих Деентинокс,но май не ни помага особено!

Общи условия

Активация на акаунт