Отговори
# 660
Много се радвам за Хейли! Да се оправя бързо детенцето сега мама като е с него! Нали и Симона кашля 2 дена - беше ми много тъжно. Сега е добре. Но, докато беше болна, спеше по цял ден и снощи се събуди в 1 готова за игри - е някакси успях да я преспя. За тези, които се чудят как да свикнат децата си да заспиват в леглото, мога да споделя една идея. Слага се едно парцалче на очите. Майка ми така ни е преспивала със сестра ми и аз снощи пробвах. Въртя си главата малката известно време и накрая заспа. Тя по принцип си заспива сама, но като се събуди по никое време и искаше да се забавляваме, бях решена, че няма да се предам и ще се опитам да я преспя, та се получи.  

# 661
Оле, знам бе душа, че е мъжко твойто. Mr. Green Ама тука виж, че си писала май за каката? newsm78

Илка, метода с количката може да изиграе лоша шега понякога. Симона вече е на 2 и половина, а все още само така заспива наобяд. Добре, че имаме дълги коридори.... Crazy
newsm78 Hug

Хайли, браво на малкия юнак! Hug Бързо да се оправя и да си ходите у дома! Peace

Имам въпрос към мамите, които са мерили бебоците вкъщи на кантарче. Колко често ги мерите малките? Аз мисля по веднъж на ден, например вечер и в точен час. Така ли правите и вие? Нещо много стачкува напоследък, яде основно от едната гърда, искам да видя как наддава и съм взела едно кантарче от една приятелка, че само ще го мисля. Thinking

# 662
Хайли, радвам се че вече сте заедно!

Оле, и ние имаме подобни периоди. Направо е лудница и нерви из къщи.
Ще мине, няма страшно.

Бобче, я ми опиши какъв точно и беше обрива?
С пъпки ли или само зачервена кожа? Моя лекар твърди, че е от грипа,
ама аз още не вярвам.

# 663
  • У дома
Страхотни новини от Хейли. Браво, дано скоро и да се приберат вкъщи.

Мириамс, извинете моля, объркАла съм се  Naughty

Иринополис, честита рожденичка, да ви е жива и здрава.

И ние имаме такива внезапни пищящи събуждания и нервни състояния, вероятно е от зъбите.

# 664
Честит празник на мами и бебета с повод , и на всички които празнуват днес Трифон Зарезан. Много хубаво за Хейли, ще си се гушкат. Като трябваше да оставяме наш малчо в болницата пращах таткому да го носи, че много тъжно ми ставаше .
Мами аз се включвам да попитам има ли желащи утре за морската градина някъде към два и полвина .
 Оле и  мамите с малка разлика сега ви е трудно, ама като попораснат нали са на близки години, ще си се бият и играят заедно , та ще остава повече време за вас Simple Smile)

# 665
  • Варна

Мами аз се включвам да попитам има ли желащи утре за морската градина някъде към два и полвина .

Aз мисля по-рано да съм в морската-към 12-13,00 часа, че ще имам гости в 15,00ч. Ако има други- кол ми  Wink

# 666
ИРИНОПОЛИСчестит ви празник Кака Рая да е много щастлива и послушна newsm59

Бобче,Мила вируса има екстриобрив брррр ужасно дано мине бързо Praynig

# 667
лурдес, да нашата педиатърка каза да му давам 3х1 от дормикинд-а, можело да се разтвори и във водичката му за деня (или чайчето).

брасто, и ние се събуждаме с рев в повечето случаи. аз го отдавам на зъбите, че горе-долу тогава почна.

# 668
  • Стара Загора
Здравейте!
И Веско от 3-4 дни се събужда с рев и плаче много Cry Нищо не го успокоява, освен Панадол ooooh! .Давам му Дормикинд ( по 5 на ден) и въпреки това продължавам така.Вечер му давам и Пандал (1 път на 24 часа) и чак тогава се успокоява.Педиатърът каза, че е от зъбките, но утре мисля пак да говоря с него.

# 669
  • София
Време е за анкета какво даваме за зъбките  Grinning

# 670
ДИМЯНИ то май е време и за нова тема и анкетка за заглавие.Но лично аз мазах на два пъти Дентинокс, и веднъж Панадол...май единствения ефект и от двете е разстройство Tired

# 671
  • София
ifoma,то вярно станало време Simple Smile  Hug

# 672
Готово Simple Smile

Оле,ти ще обобиш старата анкета! Mr. Green Hug

# 673
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Имам въпрос към мамите, които са мерили бебоците вкъщи на кантарче. Колко често ги мерите малките? Аз мисля по веднъж на ден, например вечер и в точен час. Така ли правите и вие? Нещо много стачкува напоследък, яде основно от едната гърда, искам да видя как наддава и съм взела едно кантарче от една приятелка, че само ще го мисля. Thinking

Лурдес, до преди да се разболее го мерех веднъж седмично и по-рядко. Ако не измерваш по колко точно яде, просто няма смисъл да се затормозяваш с всекидневно мерене. Мери или веднъж седмично, или примерно на 2-3 дни и установиш ли, че всичко е наред спираш. Аз моето го меря и преди консултация, ама това заради статистиката.

# 674
Е, как да обобщя, като не видях резултатите  Crazy

Давай по памет. Ами, накратко мами, като цяло бебоците спят достатъчно. В нормите (13-14-15 ч.) са по голям % от дребните. Има няколко на принципа "от сън спомени нЕма", обаче има и няколко, на които майките им са за съжаление. Кой знае колко им е скучно по цели дни да няма какво да правят.  Peace

При нас нещата са все така. Накои писаха, че детето им се буди с рев. Е, мойто как да се събуди, като цял ден не мигна ама хич  Tired (С тази икона станах първа дружка напоследък)

Лурдес, имах предвид за шала, защото писа "ако ставало за момченца....". Затова казах, че нашто е момченце и си го носим в шала без проблем. С лице наистина рядко го слагам, в самата книжка на шала си пише, че може след 4 м., така че, недей още.  Peace

И не е моя работа как успокоявате децата си, ама аз панадол без причина не бих дала, само за успокоение.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт