Отговори
# 645
  • Варна
и се включвам само заради Velina_p - Йоси имаше в петък такова повръщане с патешко жълти петна в него, питах чичо Гугъл и той каза, че е притеснително, че е възможно да е от проблем с черния дроб или жлъчката, звъннах веднага на педиатърката, описах й случилото се, тя каза да чакам, ако не се случи пак значи просто е повърнал "застояла" храна от червата, ако се е напълнал нещо повечко, но ако повтори  - задължително на преглед. Слава Богу не повтори. Малко късно го пиша, надявам се вече да се е разбрало от какво е и да не е нищо притеснително  Praynig
_илка мерси за инфото  Hug.Два пъти повърна с такива жълти секрети в рамките на половин час ,повече не се случи,поне засега.
Днес бяхме на преглед,аз даже взех със себе си и блузката с тези петна,за да ги покажа.
Обясниха ме ,че понякога така става при силни колики,или от кърмата..друго бяснение не чух.Ще наблюдавам ,ако пак се повтори  ще искам вече и някакви изследвания да се  направят Sad
Ние се будим нощем на всеки 2 ,2.5 часа да папкме,ама сякаш посвикнах  и не ми е тежко Peace

Честити месечинки   bouquet  bouquet
Моята педиатърка пък днес ми заяви ,че от 4 месец ще трябва да захранвам вече Shocked,аз се направих ,че не чух.. Rolling Eyes

# 646
Аз давам сокче. Понякога само ябълка, понякога ябълка и морков. И двете са ми домашно производство (да ми е жив и здрав дядото) и му правя всеки ден по около 60-70 мл между храненията. Човека си го изпива и за още пита даже, много му харесва Simple Smile Надявам се да не ме съдите,че така съм решила и че вече почти месец му давам сокчета. Захранването мисля да е като влезе в 5-и месец, но още умувам дали да не го направя и към средата. Нашата педи е напълно наявсно с "новите тенденции" в захранването на бебетата и общо взето каза,че ще чуя много различни мнения, които ще ме обърках тотално и че всяко едно ще бъде изложени с доводи достатъчни да ме убедят да го последвам. За това съм решила аз някакъв среден вариант и така ще си го направя. Още повече,че и беб е на адапте и захранването трябва да започне малко по-рано Simple Smile Не натрапвам мнение, просто споделям Simple Smile

# 647
привет  Sunglasses

Честито на всички рожденици и месечинковци!  bouquet Да растът здравички и послушни  party006  

Аз от телевизията разбрах че скоро Вигантол нямало да има а Деавит щели да пусант по аптеките от други ден newsm78 дали е така ще видим.

Мойта бебка от два дни е доста неспокойна не иска да седи в шезлонга не иска на люлката не иска на гимнастиката..... иска само да я държим и то изправена #Crazy
А вчера като я сложихме да спи на няколко пъти зарева доста силно и като влизам да я видя тя спи и реве #Crazy на някой случвало ли се е? такоз нещо? зъби ли са какво ли е...?

# 648
Хе хе, Нечовечка, ние с теб сме в един клуб - на недоспалите мами  ooooh! мойто диване поне в 5 часа реши че се е наспал.....

Нещо са си обърнали режимите май, деня в нощ са обърнали  #Crazy Ти не кърмиш ли ? Защото пишеш, че 4-то кафе вече ще пиеш.....да не би това да му влияе някак си, ако кърмиш де.....уффффф не знам вече какво да мисля и казвам  ooooh!

Уффф, сега прочетох, вие сте на АМ  Peace

# 649
Веси не кърмя.. Кърмата ми спря окончателно преди около 2 седмици,а преди това 1 месец се опитвах да увелича, стимулирах какво ли не правих и не и не.. Направо съжелявам,че го казвам но това кърмене за мен беше кошмар, надявам се никоя майка да не мине през такъв ужас и ад. Жалко само,че исках да си кърмя детенцето поне докато направи 5 месеца, но уви Sad
А за спането Веси, вие сте доста по-зле от нас. При нас това е еднократно,а долкото чета ти си може би единствената с такова непоспаливо бебе, милата. Дано скоро се свърши,че все пак и ти имаш нужда от почивка..
Мале аз не пиша по 1 месец, после се засилвам кат симсонче на баир и си изписвам писането за 2 дни  Joy
Айде отивам да мия наакано дупее Simple Smile

# 650
  • Stavanger,Norway/ Varna
Какво да ви говоря и Мила не спа цяла нощ, тоест спа, но на всеки час търсеше да суче. В тоя ред на мисли, Брасто и Мила ми ги прави едни такива- зъби са мисля, да избиват, че е ад.

Цвети честито на приятелката ти. Не се и учудвам, нали ви разказвах з амоята приятелка в предната тема. Много пъти става така  Peace

Мила незнам дали не си хванала от грипа на Йована. Тя беше така с температура, кашлица и хрема и странния обрив, който много я сърбеше. Каквото и да е, оправяй се и се цеди да поддържаш лактацията.

Нечовечка, ти няма какво да захранваш в 5ти месец, вече си захранила  Peace. Няма кой да ти се сърди, ти си майката, решила си, че това е добро за детенцето ти и край    bouquet Peace

Честито на всички празнуващи днес   bouquet

# 651
  • София
Замаяхте се  Mr. Green Laughing
Аз не мога да ви изчитам ooooh! Whistling

# 652
Нечовечка и малката много харесва сокчетата и аз давам ябълка и морков,а сега взех да пробвам и круша. Това е единственото нещо,което малката пие от шише и си иска Wink Мисля сега да и дам плодово пюре пак от ябълка и морков и след това ще захраня с зеленчук и така.

# 653
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте! Hug
 Хейли, надявам се днес новините да са още по-добри, а за кърменето не се притеснявай - само да се гушнете и ще сесправите и двамата!  Hug
Честити месечинки и рожденни дни на всички!   bouquet

Флъфи, аз храня от 7 до 1 на всеки 2 часа и цедя след всяко кърмене по 10-15мин (поне) всяка гърда, през нощта кърмя задължително в 4 и колкото пъти малчо промрънка или се размърда (тази нощ на всеки час. Факт е, че за нищо друго не ми остава време, бях започнала да кърмя на час и половина, но тогава тъкмо приключвах с цеденето и идваше ред за следващото кърмене, сега поне имам по средно 40мин (м/у 30 и 60мин) почивка м/у кърменията. Честно казано е ужасно изморително и натоварващо, та ако не е крайно наложително не препоръчвам такъв режим. Предполагам при теб ще помогне и по-честото поставяне на гърда и цедене м/у кърменията.
 Иначе при нас ефекта е много бавен, но все пак има такъв. Хубавото е, че бебето лека-полека си възвръща апетита и се надявам скоро да достигнем нормални количества на ядене. Все още упорито отказва шише, та с 300 зора успявам да му дам лекарствата.

Записвам и моя младеж към непоисканите ергени!

Айде, време е за хранене.

Аааа, за анкетката, може ли едно отговорче - не, знам, прекалено мн ми се спи за да ги броя, ама искам да виждам отговорите!

# 654
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Mомичета, току-що получих инфо от Краси!

Каза,че вече е при Симката и се гушкат  Hug Каза,че е ок, дори се усмихвал...Е, как няма да се усмихва душичката, като мама е при него... Heart Eyes
Праща специални попздрави на всички!  Peace

# 655
Браво за хубавите новини за Хаили!  Hug

Ама много хубави, сладки бебенца показввате тук бе, мамчета!  Hug  пу-пу.. Да са живи и здрави!

Ушите почиствам с памучни фитилчета и клечки.

# 656
Мила, дано лактацията ти не се повлияе особено, а ти да се оправиш бързичко!
Страхотни новини от hailie! Радвам се че при тях нещата са към подобряване!

# 657
Честито на всички празнуващи месечинки, на мами и на каки които празнуват!   bouquet

Не Съм, дай предполагаем отговор. Няма коренно да промениш статистиката.

Мила, скорошно оправяне ти желая  Hug

Не Съм, Флафи и Пашик, супер сте упорити с тази кърма. Евала!  omm

Аз днес се чувствам точно като Веси, само че, предичмството ми е, че е през деня. Кой знае какво ме чака през нощта де. Радо е супер нервен. Яде на всеки час. Зърната ми пак зверски ме болят. Има и разстройство. Всички вкъщи сме адски изнервени.Мартин се чуди как да помогне, това нерви Симона, защото е по-малко внимание за нея и всеки нещо реве и мрънка и е лудница в нас.  Tired Оплаках се!

Олето, хареса ми много снимката със слинга! Ако може така да се носи момченце, и аз съм навита. Моят бебок много обича да го държа изправен на ръце и да гледа.
Много неприятно за обира. Close
Оле, каката така ли заспива - в количката?? Ама в каква количка я возиш? Shocked

Лурдес, мойто чадо е момче  Laughing  А, колкото до каката, всичко, което е на Радо е нейно и й е много интересно, та на Снимката е в количката на Радо и наистина няколко пъти сме я приспивали там, но това разбира се не е нейната количка.  Party

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 17:49 от Oleto

# 658
мерси,момичета, много сте мили Heart Eyes

# 659
Mомичета, току-що получих инфо от Краси!

Каза,че вече е при Симката и се гушкат  Hug Каза,че е ок, дори се усмихвал...Е, как няма да се усмихва душичката, като мама е при него... Heart Eyes
Праща специални попздрави на всички!  Peace

Ето този пост ме разплака.... Много се радвам за двамата. Ето сега момченцето ще се оправи и мама ще се успокои. Чак на мен ми олекна...

Общи условия

Активация на акаунт