.Два пъти повърна с такива жълти секрети в рамките на половин час ,повече не се случи,поне засега.

Надявам се да не ме съдите,че така съм решила и че вече почти месец му давам сокчета. Захранването мисля да е като влезе в 5-и месец, но още умувам дали да не го направя и към средата. Нашата педи е напълно наявсно с "новите тенденции" в захранването на бебетата и общо взето каза,че ще чуя много различни мнения, които ще ме обърках тотално и че всяко едно ще бъде изложени с доводи достатъчни да ме убедят да го последвам. За това съм решила аз някакъв среден вариант и така ще си го направя. Още повече,че и беб е на адапте и захранването трябва да започне малко по-рано
Не натрапвам мнение, просто споделям

Да растът здравички и послушни
дали е така ще видим.
на някой случвало ли се е? такоз нещо? зъби ли са какво ли е...?
мойто диване поне в 5 часа реши че се е наспал.....
Ти не кърмиш ли ? Защото пишеш, че 4-то кафе вече ще пиеш.....да не би това да му влияе някак си, ако кърмиш де.....уффффф не знам вече какво да мисля и казвам 

. Няма кой да ти се сърди, ти си майката, решила си, че това е добро за детенцето ти и край

Оплаках се!
Каза,че е ок, дори се усмихвал...Е, как няма да се усмихва душичката, като мама е при него... 

Препоръчани теми