Отговори
# 630
Честити месечинки и ние имахме на 30,ама забравих да почерпя Mr. Green  party023 Wine Glass
Моето Ники е "сгодено" още на 1 месец за една какичка на 1г,ама тя замина за чужбина Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hailie,чакаме те с добри новини
Забравих да кажа,че захраних Ники с картофено пюре 2-3 лъжички,сама си го приготвих и така.Реших да започна вече още повече,че детето постоянно търси ядене.Хареса му и много се облизваше,после рев за още Mr. Green

# 631
Оправих линка.

# 632
Здравейте мами ! Днес и моята кукла става на 4 мес. http://www.album.bg/stela2010/ .
Много сте готини всички и сте заформили голямо сватосване  Laughing ,та в тоя ред на мисли,тъй като ние сме от срамежливите , ще чакаме някой по - смел младеж да ни хареса  Embarassed.
Честити месечинки и на другите бебчета !!! Да са здравички и много да слушат мама и тати.

# 633
Milla  Hug
Честито на днешните месечинки !!!

# 634
  • София
Днес нашата кака става на 5 годинки!

Хейли - дано вече си с Монката и той да е по - добре!

Milla Elaine - оправяй се бързо!

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 00:28 от irinopolis

# 635

О, клуб "Знатни ергени" се увеличава малко по малко:
Ето и членуващите до момента:
Лъчезар на мама Позитив  bowuu
Дени на Мириамс
Митето на Лина Борисова
Иван на Евето
Нечовечка
Забележка: членуването в клуб "Знатните ергени" не ви обвързва с членски внос

Леле, хора без работа и послушни бебоци  hahaha
Ама изтрещявам вкъщи бе хора..............

Хайде още един непотърсен ерген да впишем в клуба.... Къде са тези срамежливи девойки? Да се покажат! Simple Smile  smile3503 smile3525

Честити месечинки на всички първенци, открили сезона на октомврийчетата!!! Simple Smile

И бързо оздравяване на болничките и от нас! С такъв ползотворен ден откъм бебоци вярвам, че и хубавите новини няма да закъснеят. Стискаме палци на Хейли, Мила, Нади и другите!  spoko

Аз още не съм проверявала дали са ми превели от НОИ нещата. Обикновено към втората седмица го правят. А документите още в началото на годината ги занесох на колегите и вече няма да се занимавам с бумащина (надявам се). Simple Smile

# 636
Irinopolis, да ти е жива и здрава дъщеричката  Hug

# 637
  • Сливен
Здравейте!
Бързо оздравяване на всички бебоци!
Искам да почерпя всички вас по 2 повода:
1. Вчера станах на цели....30 години! Heart Eyes
2. Днес малката ми кукличка става на 4 месеца! Heart Eyes
Хубав ден!  bouquet
честит рожден ден ,мноого здраве и любов  Hug
иии:
честити месечинки на Бебе Стела,Ева,Йоана,Елица,Адриана,Михаела,Александър на мама Vesinka86,Александър на мама Raadinela,Николай,Георги,Антонио и и Даниел Да са живи и здрави,много послушни,и да носят много топлина и щастие,радост и гордост на всички около себе си   ura
честит трифон зарезан на всички празнуващи
позитив ние не сме свободни  Crossing Arms,сватосахме се с мирчето ,махай дени от списъка (ако момата развали годежа ще се запишем  Joy) hahaha
tzzzvetyчестито на приятелката ти ,дано всичко мине безпроблемно  Hug

irinopolis честита ти рожденичка ,да расте умна и талантлива и много да ви радва  
бързо оздравяване на всички болнички  Hug

# 638
irinopolis, да ти е жива и здрава рожденничката и много, много щастлива!   bouquet

# 639
miriams28, Мама -смехи   Hug дано наистина има лек абременност и здраво бебче на финала .
Ифома и аз неможах да повярвам ,при положение че неможеше да забременее 4 години и прави инвитро заради запушени тръби , но явно са с отпушили  или и аз незнам как е станало , но е факт.

# 640
Здравейте,

ние си направихме чудна разходка днес Party, малко хладничко, но доста слънчево, та посъбрахме малко витамин Д  Nature Sunny  Nature Sun With Face 1stroller

Легео ( свате), ( адаш) наздраве и Честит Трифон Зарезан! Аз ще си пийна дозата винце довечера Flutter Wine Glass

Лст, много хубави снимки, страхотни са ти децата, при толкова ергени момата ти няма дълго да е сама Peace
Ифома, нещо съм чела и спала, да, разбира се, по коремче, може би не трябва много дълго да я държиш така, знам ли newsm78 Аз Йоанка не я мъча- когато реши да си се обръща ще се обърне Party...после няма да има спиране...
Честито на месечинките, честито на кака Рая на Иринополис newsm59  cook  costumed034, да расте много здрава и щастлива!
jana.tihomirova, честито и на теб и на детенцето ти  bouquet

Бърди, ще пускам и аз изследване в най-скоро време Peace

Цвети, и аз знам за доста такива случаи, та както го е обяснила Олето  повечето пъти проблема е бил на психическа основа и затова.

Ох, Мила, много неща са ти се струпали на главата наведнъж ConfusedДано по-скоро се оправиш! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Писето
, много са нагли тези крадци, ужас ooooh! #2gunfire, добре, че не са стреснали баткото.Ще чакаме снимков материал от откриването на Мола  photo и малкия манекен[smilie=smile3509.gif]

# 641
  • София
Много пишете, ей!  ooooh!
аз само по диагонал четох и се включвам само заради Velina_p - Йоси имаше в петък такова повръщане с патешко жълти петна в него, питах чичо Гугъл и той каза, че е притеснително, че е възможно да е от проблем с черния дроб или жлъчката, звъннах веднага на педиатърката, описах й случилото се, тя каза да чакам, ако не се случи пак значи просто е повърнал "застояла" храна от червата, ако се е напълнал нещо повечко, но ако повтори  - задължително на преглед. Слава Богу не повтори. Малко късно го пиша, надявам се вече да се е разбрало от какво е и да не е нищо притеснително  Praynig

Оле, не се познаваме с тебе, но като гледам имаме не малко общи приятели във ФБ и сякаш е въпрос на време да се засечем на живо Simple Smile

# 642
Ноел блазе ти за поспаланка-сладуранка, пу - пу  Grinning
 Иринополис  честита ти рожденичка, да е много здрава и щастлива  bouquet
Честито на месечинковците  Heart Eyes и на мама Жана  Тихомирова:bouquet:
Имам следната чуденка: моят пъп все още си стърчи, въпреки че корема ми доста се прибра и със сигурност не опъва  и даже при натиск ме боли, възможно ли е да е херния???

# 643
Уф не издържам за сън Sad
Направо свят ми се вие, неадекватна съм - не разбирам хората какво ми говорят чак  #Crazy
Кво беше тва чудо снощи, направо ми се взе акъла.. Марио заспа в 12 и в 3 часа реши,че е наспан и край, опули ми ти едни очи, баща му чак ме пита кво съм му слагала в млякото и с кво го "друсам" тва дете,че не иска да спи  Joy и така до 11 сутринта. Сега от 11 ми спи и още не се е събудил, ама обмислям вариант ако не се събуди скоро да го будя,че да не вземе довечета да ми скрои същия номер Simple Smile
Мириамс добавих те в скайп Simple Smile Как така не сме разбрали,че сме съгражданки до сега направо се чудя Simple Smile
Абе тез девойки много срамежливи бе,що така не се дават хич лесно Simple Smile Ще се борим за сърцата им май,а Simple Smile
Аз съм си харесала едни девойки тука, ма пусто двечки са как ще ги разделя Simple Smile  Hug Hug
А и не знам мама им дали ги дава  newsm78 Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Уфф отивам да изпия 4-то кафе за днес,че да презаредя батериите Simple Smile Хев а найс дей мамас    
bouquet
Оххх за пъпа щях да пиша.. Аз искам директно да отида и да го хвърля в хирургията, в някоя саксия си мислех,хем никой няма да го намери и да го хвърли на боклука Simple Smile Но и идеята на Пашик не е лоша за уни-то Simple Smile

# 644
Хейли, Над, и другите болнички, да се оправят дечица! Praynig Чакаме добри новини!

Блурмои, за Дормикинд - т.е. 3 хапченца за деня може на нашите бебоци?

Кат88, е и ние сме така на вечерното заспиване! Моят не иска на ръце, не иска да е оставен на дивана, в чудо се виждам да го приспивам! Crossing Arms А пък с баща си реве много, с мен малко по-малко поне. Освен да вадя количката и по коридора с нея.

За чистенето на ушите - чистя с обикновени клечки, тия с ограничител нищо не правят, май само набутват навътре каквото има. Иначе и аз понякога като Блурмои - с нокът. Mr. Green

Олето, хареса ми много снимката със слинга! Ако може така да се носи момченце, и аз съм навита. Моят бебок много обича да го държа изправен на ръце и да гледа.
Много неприятно за обира. Close
Оле, каката така ли заспива - в количката?? Ама в каква количка я возиш? Shocked

Мириам28, честито за годежа!

Велина, какво каза лекаря за повръщането? Дано да е само инцидентно! Praynig

Иначе бебко по корем не се обръща, но е готов вече да седне, едвам го спирам, още е рано нали?

Ноел, същата работа сме - ака 1 път на 2-3 дена и вече за втори път 1 път седмично.

Честити рожденнички на Ели-ст и Иринополис, честит празник и на jana.tihomirova!

Към даващите сок - какъв и по колко давате на ден?

Общи условия

Активация на акаунт