гръдни импланти

• 939
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
искам да споделя моя опит и да изкажа разочарование от док.Страхил Ефремов,
първо никога не правете тази грешка да си поставите гръдни импланти и второ не ходете при Ефремов,казвам го съвсем отговорно и с основание.

# 1
Защо, какво се случи при теб?

# 2
аз имам много операции по различни поводи,не естетични,оперирана съм и от херния,и от перитонит и яйчник са ми вадили докато бях бременна и секцио и  други,но още на втория ден ставам и се възстановявам много бързо,тази операция обаче едвам я преживях,безумно тежка и болезнена,да не говорим че изобщо не се усещаш като човек и едвам на третия месец взех да дишам по-спокойно и нито резултата си заслужава нито какво и да е друго,защото всъщност от здрави се правим на болни и си играем на покер със здравето и това си е едно чуждо тяло с което винаги трябва да се внимава и да не се налага да се сменява,искам да кажа че моя праг на болка е мн висок не взимам обезболяващи,дори и след тази не пиех, дълго време раната не ми зарастваше и дори ме шиха втори път, сега съм с ужасни белези,що се отнася до Ефремов бягайте от него,нито е чак такъв специалист нито отношението му отговаря на парите платени за труда му,нас ни оперирах три момичета едновременно ,събудих се след операцията в ужасни болки без да знам какво се случва,няма нито който да ти каже нито нищо,въпросния док и асистенката му Ралица си бяха тръгнали, Ефремов живее в Франция,идва пълни си гушата тук,прави си зъбите,върши си лична работа а грижата му за пациентите му е нула,дори и на контролните прегледи,ще ви резнат и зарежат като кучета,така че не ходете.Лично съм много доволна от Ильо Стоянов,док Скерлев и док Зарев които положиха всички усилия за да ми минат раните без да ми вземат и лев,адски неприятно ми е дори да го писвам това и едва ли мога всичко подробно да споделя,но чашата ми преля след поредния ми опит да мина на контрола при Ефремов и искам да спестя на всички жени( независимо каква корекция са решили да си правят) безумните неприятности и меко казано престъпното отношение и гаврата на Ефремов и Ралица към пациентите
P.S.останалите момичета също са разочаровани от "грижите"и резултатите

# 3
За Ефремов това е поредното мнение от недоволен пациент, така че дотук нищо ново...
Колкото до гръдните импланти, с такива съм от 2008г и в момента дори не ги усещам като чуждо тяло. Белезите ми са почти невидими, ако не знам къде са, практически са неоткриваеми. Но това е по-скоро до кожа, отколкото до умения на хирурга. Виж второто шиене е било заради некачественото първо. Много жалко че не си случила на лекар, дано вече всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт