Заглъхнали уши

• 573
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, за пореден път! Хаха, направо ми писна вече! Таа, след диагнозата синуит от ляво и бронхит, някак си се справих с кашлицата, изпих си целият антибиотик, сиропи, хапове (10дни), горе долу почти не кашлям вече, ама. Ушите ми заглъхнаха, почти не чувам, хааха. Оф, вече ми е смешно. Ходи 3 ПЪТИ, при УНГ, да съм надувала бузите и ме праща да си ходя. Как бе човек, аз не чувам. Вече направо е трудно да се говори с мен, на 25г, а с слух на 80😃😃. Моля ви, помогнете ми! Не издържам, буквално ми иде да се обеся, немога повече.

# 1
  • София
Е, глупости. Да ти даде адекватно лечение, дали назални капки, дали антибиотик, хистамин…
Дъвченето на дъвка и надуването на бузи отделно.

След всяка настинка запушвах евстахиеви тръби, знам какво е. Правих курс в барокамера.

# 2
Нали. И аз антибиотик си исках, но човека си ме праща вкъщи. Взех там някакъв стандартен спрей от аптеката на своя глава за хигиена, но не помага.

# 3
Фитилите за уши помагат

# 4
Здравейте, към автора ми е въпроса: колко време се влачихте така със запушени уши.
Преди около месец бяхме в къщи всички болни, кой кашляше, кой със сополи, всеки беше с различна болежка, проблема е че на другите (две деца и 1бр мъж) им мина всичко, а аз останах да се влача, ту кашлицата ми се усили, ту сопола ми уж беше минал а все си тече тия дни, ту нещо друго. От седмица ми заглъхна дясното ухо, и не чувам нищо, адски е досадно, такъв кошмар не съм преживявала. Ходих на УНГ, прави ми промивка,  сложи ми диагноза Възпалено ухо, и ми изписа Синупрет и Виброцил. Седмица по-късно аз не чувам все още, иде ми да си сваля главата просто. И фитили си палех в ушите, и капки капех, сега се чудя дали да не ида да поискам направление за нагревки нещо. Не знам, ужасно се чувствам, толкова непълноценна.
Та за това исках да попитам авторката колко време й е отнело да прочуе.  Извинявам се, че повдигам стара тема, но ми се иска да намеря някакъв отговор, че така как ще продължа и аз не знам.. Sad

# 5
Оправих се, 2 месеца по-късно. Все още чувам слабо, когато ми се запуши носа. Имам синузит.... Видя се чак на скенера....

Общи условия

Активация на акаунт