Да ти е живо и здраво детенцето 

Бисквитена торта не съм правила и аз скоро, не е лошо да забъркам една. Днес варих грис, да видя ще се смисли ли да яде, че преди от детската кухня не го искаше. Ама пак не й се услади кой знае колко, хапна 3-4 лъжички и това е. Нещо на злоядство вървим вече, дето преди си хапваше, сега имаме проблем с храната, особено със закуските. Какво закусват вашите деца? Аз правя попара, кус-кус, филийка с яйце и сирене, с масло и сиренце, с кашкавал, от време на време юфка, млечна баница. Пробвах и попара с овесени ядки, бисквити и мляко, мюсли, но не ги харесва. Обаче явно всичко това й е писнало вече.
Тъй че от време на време се случва да хапне, щото на баща й не мога да го забраня.
Въобще дребосъците в тези дебелички грейки са ми ужасно сладки, Мимче си облече ски екипа само 1 път тази зима, все не ми струваше достатъчно студено за него. Отиваме сега на разходка за час, после ще ви нагледам пак.

) Пробвайте! Според мен ще е еднакво хубаво и с кис. мляко.
А мюслито също е супер идея, но в него има повече овесени ядки, които на Анди не са й любими и може да предложа по-натам. Иначе ние вчера и днес за закуска хапвахме козунак (без захарната част отгоре) и понеже все пак си е сладичко, а и със стафидки, които Анди обожава, много се хареса.

Само със Здраве -то го оправих

Оправяй се бързо! 
За мюслите ме подсети, имаме един пакет в шкафа, който си седи от месец. Мислех си, че е малък още ( въпреки, че яде овесени ядки), но ще му направя. Корнфлейкса сигурно също би харесал.
Давам и филийка с лютеница и сиренце, овесени ядки с плод. Като малка много ядях запечени филий с яйце и сирене, но виж на Алекс не съм се сещала да давам. Мерси и на теб за идеята. 
Давах кремвирши от тази детска серия на Сачи, но след като едно от момичетата тук ми даде линк със статия, свързана със съдържанието им се отказах да давам повече. Поне ги опита детето.
Задължително трябва да се видим, още повече живеем толкова близо.

Хайде хубав ден от нас!

Да те връщат вече, че всички си изгризахме ноктите от нетърпение. 
да ти е живо и здраво детенцето. 

Дария не съм я снимала скоро, но ето една по-нова снимка. 
Мислех да я уча вече без памперс, но да я слагам по 100 пъти на гърне и да обличам по 100 като дрехи нещо ми дойде в повече, ще чакам по-топло време и по-малко дрехи.

Идеята за мюсли е добра. 
А днес направих т.нар. бисквитена торта (за Анди). Не знам защо си мислех, че се прави нещо по-специално, а то просто натроших бисквитки между 2 слоя нишестян крем.
Но каквито и да се вземат като им се сложи прясно или кис. мляко става много вкусно.

Много ми хареса.На твое място не бих се и замислила да се боядисам.А кой е тоя сайт?
на цветенцето Дария, много, много е сладка! И кукуригу вече си имате!
На теб много ти отива това пепеляво русо, много ми харесваш, може да пробваш с такива кичури. Само да не стане като с мен, последният път с кичурите, уж само на горната част на косата, пък направо руса си станах...
. Другото, което ми направи впечатление като разглеждах снимките, обаче, е, че адаптора за ток е пригоден за 110V...доколкото успях да уголемя снимката и да прочета, мисля, че пише, че работи от 110-220V, което означава, че ще трябва да похарчиш още 20-ина лева за накрайник-трансформатор (поне толкова бяха преди, сега не знам).
Подсети ме на скайп да ти пусна любимата песен на Савана, тя е като хипнотизирана на нея, може и на Алекс да му хареса.