Айде пуснете някоя снимка де. Не бъдете лоши.
Първото място с къщичките наистина май си заслужава дори да се смени датата. В крайна сметка не е нужно да го правим задължително в дългия празничен уикенд. За мен лично 2 дни - събота и неделя (една нощувка) са напълно достатъчни. Стелче мен ако питаш спри се на някакъв вариант и който има желание ще дойде, че нали знаеш - 10 човека, 10 мнения и никога няма да може да се угоди на всички, пък в крайна сметка най-важното е да сме сред хубава природа и да се съберем.

И аз казвам Стела да се спре на дати и да даде офертата, и без това от нея дойде самата идея за такова събиране. 

За 3 дни се оправи,но плачеше много като й сменям памперса и я мажа.Как нямам търпение да го махнем тоя памперс ама май скоро няма да е.
Мазах я с Бочко.Дано Пандата бързо да се оправя!
стои гладен, но не близва
не е проблем, ако току що е ял, да мрънка и за хляб

Никол направо ме разби с количеството айран, което си изпива. Аз Алекс не мога да го излъжа и една глътка да пийне. Предлагам му понякога с баница, кекс или разни др. неща, но той само като опита какво е бяга далече от шишето. 

Такава картинка беше, направо ми напълни душата. Трябва да му направя клипче и да ви пусна да го видите.

и за теб много такива кутии
ех,как приятно те е изненадал мъж ти,много сладко 

общо 5 пъти като първо и последно са му АМ и манджите от кухнята,е то е ясно,че ни подяжда мен и баща си,но нормално
Последните му 3 кучешки зъбчета са решили да му излизат едновременно и доста го мъчат,но това да е...

и сега се опитват да се свържат с управителката, за да видим дали ще можем да се съберем. Миналата седмица местат бяха свободни.