Пролетно слънце грее, АВГУСТинче навън лудее...-тема №26

• 28 015
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
И Жужу трябва да дойде. Аз също мисля, да сме поне за 2 нощувки
ама да видим...ще изчакам да се обадиш първо ти (Стелче) и аз ще звъня!

# 646
  • София
stella77  -  ей сега звъннах и си отказах резервацията. Нищо не ми казаха, че гледате да е предишната седмица независимо че обясних че съм от Бг.мама. Само каза да знаем, че е заради сватбата.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 15:42 от dyndla

# 647
Стела, и аз преди малко звънях и при опита си да резервирам каквото и да било, жената ми каза, че ти нещо се разбираш с управителката и въпросната управителка трябвало да дойде да каже колко свободни стави в хотелския к-с и в къщите ще има и щели да ми звъннат днес или утре. Аз също обясних, че сме от еди коя си група. Тя каза 'да знам, но за тези дати има и още една група и не се знаело колко свобони места ще останат'. Малко тъпо, ако не успеем да се видим, просто защото няма места, но дай Боже да не е такъв случаят!  Simple Smile

# 648
Привет дами,

Не можах да се включа и да ви поздравя за празника,но вярвам,че всички сте си изкарали прекрасно и ви пожелавам всеки ден да се чувствате щастливи,обичани и уважавани не само на 8 март Heart Eyes Hug

За Трявна-ние също ще дойдем,Стелче ще чакам да кажеш кога да се обадя да преместя резервацията за 14-15 и да питаш дали няма някоя сватба Laughing

Силви Д-честито розово щъркелче Heart Eyes

Да питам и тук който знае да ми каже-пантофките на Зетпол дали са ортопедични? Като пусна Али да ходи по голо краче в къщи,забелязах че стъпва често на вътрешната част на стъпалото,там където трябва да се оформи свод,набляга на там и като я гледа отзад се вижда,че кокалчетата на глезена са наклонени и стоят по на вътре от петичкитекато се гледа крачето като една права линия,ама как го обясних само Simple Smile.Като отидем при педито ще и кажа за това,но дотогава има време и си мисля да и купя подходящи пантофки,да имат ортопедични стелки.Тя има едни Беко,но вече са и малки а и не ги е носила много,в къщи стои с чорапки и терлички,може би тук ми е грешката че трябваше да и обувам от началото пантофки,знам ли newsm78.Добре че ходи от скоро няма и 3 месеца и ако има нещо за коригиране да действаме от рано.Може и при ортопед да я заведа,то всъщност не знам до колко годинки се оформя крачето на детето,дали изобщо има място за притеснение или с времето ще оправят нещата.Ще видим какво ще каже педито или ортопеда.

# 649
Да, Бърборанка, оказа се, че има още една група, която искат да се събират. Чакам и аз да ми звъннат. Ако не се получи за тези дати ще питам за 4-5 юни, ако сте съгласни, то голяма история стана с тая Трявна.
Не знам за вас, но аз съм тъпа и упорита и съм там, независимо кога Simple Smile
Ок. Жижин Simple Smile А сватба няма за 14-15 Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 16:25 от stella77

# 650
На 5ти юни имам р.д. Ще намажете по някой бонбон.  Mr. Green

# 651
Здравейте, мами!
Ние сме добре. Аз не съм писала от доста време, но тази трагедия с февруарчето, ме потреси и не намирах сили да се включа тук. Дано милото, дете е на по-добро място  Praynig Praynig Praynig

Славенче, дано баба ти се оправи.

Силви, честита ти розова панделка stork-girl. И аз си мечтая, следващият път да е госпожица.

Рибката, радвам се за Митко  Hug

Анкетата:
Колко пъти до сега, е боледувало детенцето ви?  Не е боледувал, дано така да е и за напред.

От какво и с какво сте го лекували?  Когато усетя нещо, давам само витамин Ц.

Давате ли витамини или други имуностимуланти и какви? Давах преди месец сиропа на Др.Тайс Мултивитаминол, но сега вече го спрях. Сега веднъж седмично, давам осцилококцинум, профилактично, но и него мисля да не давам дълго.

При каква температура отглеждате детето си? Между 20-22 градуса

Как го обличате вкъщи и навън? Боди къс ръкав, блузка и най-много елече, надолу само панталонки. Навън пак като вкъщи само с якето и най-много елечето с което е бил вкъщи, а отдолу чорапогащник, дънки или по-плътно панталонче.

Колко често го къпите? Сега през вечер- две, но дупе, ръчички, лице и крачета всяка вечер преди лягане.

Докога продължи кърменето? За мое съжаление, само до 3 месец.

Давате ли мед с чая например? Да давам.

Как го обличате вкъщи и навън? Боди къс ръкав, блузка и най-много елече, надолу само панталонки. Навън пак като вкъщи само с якето и най-много елечето с което е бил вкъщи, а отдолу чорапогащник, дънки или по-плътно панталонче.

Колко често го къпите? Сега през вечер- две, но дупе, ръчички, лице и крачета всяка вечер преди лягане.

Докога продължи кърменето? За мое съжаление, само до 3 месец.

Давате ли мед с чая например? Да давам.

По колко пъти на ден се хранят децата ви? Ето ни режима - сутрин, Ам 220мл., към 7 часа, после си хапва филийка с нещо или попарка, кус кус , кисело мляко с плод и бисквитки и др.
обяд, манджа от кухнята или от нашата, когато не сме на кухня, за десерт кремче или кисел, а понякога и Данонино. Като се събуди си хапва, някой плод и към 18-18.30 супа. През другото време си опитва от нашата храна или хапва някоя бисквитка, солетки, вафлички и др., а към 22-22.30 пак АМ за заспиване.

Да ви питам, давате ли на децата си от това Данонино? Теди го харесва, но аз все пак се въздържам, да не е много-често.

# 652
Мамчета, аз днес дебютирам в месенето и печенето на козунак.  Grinning   chef  bowuu  Досега всичко върви повече от добре (като за първи път), стискайте палци нещо някъде да не се прецака до края, че не е истина това нещо колко е капризно.  Mr. Green

Марги, аз от около месец давам на Анди Данонино почти всеки ден. Реших, че стига все съм я лишавала от това и онова, кое колко било здравословно. Прочетох му съдържанието и прецених, че не е вредно, при това в такива малки дози. Често го смесвам с кис. мляко и става страхотен десерт.  Peace

Силви, честито момиченцееее. Предполагам колко сте щастливи!  Hug

Жижин, за пантофките не знам, но най-добре си я заведи на специалист, сиреч детски ортопед. За такова сериозно нещо само на Джи-Пи аз лично не бих се доверила. Стискам палци всичко да е наред! Ние с теб и Алегория като гледам в Канзас не можем се засечем, трябвало чак до Трявна да стигнем, че да се видим.  Mr. Green Hug

# 653
  • На плажа
Ееееххх как ми се иска и на мен на Трявна,като ви "слушам"как се организирате Grinning
Янче стискам палци,че той наистина си е капризен  Mr. Greenчакам да се похвалиш с резултата Wink
Марги и аз давам чат-пат данонино,още от началото на зимата му взимам  Peace
Силвиии хайде честита Ви мома,сигурно си щастлива,че ще връзваш панделки  Wink
Жижин някъде бях чела,но нямам пресни спомени,че още е рано за уформяне на ходилото на детенцето,може би към 5-7 година беше newsm78А със сигурност знам,че на изобщо не е нужно да се носят ортопедични подметки,обикновенно само дечицата,които имат плоскостъпие трябва да ги носят.Това на Гала го каза ортопет от Горна баня PeaceНо за свое успокоение се консултирай с някой Wink
А пантофки на Зетпол съм купувала на Вики и са с равна стелка Peace

Едит:Жижин ето какво намерих в нета на първо четене http://www.lekar.bg/news-41/info-272/%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0 … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Аз  да се похваля,че днес Ники състави първото си изречение от три думи-Ади намааа гикиии в превод-айде няма гризкиии  Mr. Green
Аси как върви бизнеса  Wink

# 654
Ей, не мога да не спохваля с резултата. Козунакът стана СТРА-ХО-ТЕН! Направо като за първи път аз самата не мога да повярвам как стана тази капризна, божествена вкусотия.  Grinning

Хайде, сега отивам да го горя във фитнеса.  hahaha Joy Лека ви!  Hug

# 655
  • Sofia
Леле, Бърборанкеееее, какво ще правиш не знам, но от този твоя козунак трябва да хапна! Ти нямаш ли милост, бе жена??? Не съм такава да карам мъжо по нощите да ходи да ми търси това и онова, за което съм се присетила, защото съм в положение, но твоето произведение изглежда адски вкусно, пък и аз мнооооого обичам домашни козунаци...  Grinning  Grinning

Стелче, аз също съм навита и за юни месец, ако не можем да организираме нещата за май. В крайна сметка не трябва да се отказваме, само защото няма места на определените дати.

Силви д, честити бъдещи панделки и рокли!  Laughing   bouquet Ще видиш колко е забавно!!!  Laughing

# 656
Ооооо, аз не съм бременна, но и на мен ми се прияде, да знаш!!!
Никой още не ми се е обадил за Трявна. Ние утре заминаваме за Хисаря, така че няма да мога да пиша. В неделя вечерта ще ви чета.
Айдии, весел уикенддд! Wink

# 657
  • София
Янче,
ще ме караш сега да му търся заместители из кухнята на тоя козунак.

Стела, къде и до кога ще сте в Хисаря? Ние за събота, неделя и понеделник се каним - май за Сана нещо си.

# 658
Mo- поздравеления за корем4ето  Hug
силви- 4естита розова панделка  Hug Ще има да я гласиш тази мадама  Heart Eyes
Жижин- до 8 год.  Peace Твърди обувки, по-визоки като ботушки, ако намериш най-добре, ортопеди4ни стелки (това в работилница се прави), а това, 4е я оставяш боси4ка не е грешка, защото масажира вси4ки мускули на ходилото, но също трябва и да внимаваш за обувките, които и слагаш. Коригирането става много бавно и с постоянно сменяне на стелките. В Бг не е толкова скъпо да направиш обувки специални с отливка по поръ4ка освен стелките, около 180лв с консултацията, мерките, обувките и стелките излизало, 4е и по-малко. Разпитай ДжиПи-то, но това си е за специалист  Peace
Отивам да 4истя и оправям, 4е утре 4акаме гости от Бг  Party 

# 659
Стела, къде и до кога ще сте в Хисаря? Ние за събота, неделя и понеделник се каним - май за Сана нещо си.
В Аугустата - петък, събота и неделя си тръгваме.

Общи условия

Активация на акаунт