ама да видим...ще изчакам да се обадиш първо ти (Стелче) и аз ще звъня!

.Като отидем при педито ще и кажа за това,но дотогава има време и си мисля да и купя подходящи пантофки,да имат ортопедични стелки.Тя има едни Беко,но вече са и малки а и не ги е носила много,в къщи стои с чорапки и терлички,може би тук ми е грешката че трябваше да и обувам от началото пантофки,знам ли
.Добре че ходи от скоро няма и 3 месеца и ако има нещо за коригиране да действаме от рано.Може и при ортопед да я заведа,то всъщност не знам до колко годинки се оформя крачето на детето,дали изобщо има място за притеснение или с времето ще оправят нещата.Ще видим какво ще каже педито или ортопеда.
А сватба няма за 14-15

. И аз си мечтая, следващият път да е госпожица.
Досега всичко върви повече от добре (като за първи път), стискайте палци нещо някъде да не се прецака до края, че не е истина това нещо колко е капризно. 

А със сигурност знам,че на изобщо не е нужно да се носят ортопедични подметки,обикновенно само дечицата,които имат плоскостъпие трябва да ги носят.Това на Гала го каза ортопет от Горна баня
Но за свое успокоение се консултирай с някой 

Ще видиш колко е забавно!!!
Ще има да я гласиш тази мадама 
Твърди обувки, по-визоки като ботушки, ако намериш най-добре, ортопеди4ни стелки (това в работилница се прави), а това, 4е я оставяш боси4ка не е грешка, защото масажира вси4ки мускули на ходилото, но също трябва и да внимаваш за обувките, които и слагаш. Коригирането става много бавно и с постоянно сменяне на стелките. В Бг не е толкова скъпо да направиш обувки специални с отливка по поръ4ка освен стелките, около 180лв с консултацията, мерките, обувките и стелките излизало, 4е и по-малко. Разпитай ДжиПи-то, но това си е за специалист