Жижин, ех хубаво, че при вас предложения ми от Миро метод с 'оставянето и глада' е подействал! Преди съм пробвала, без резултат, но май пак ще пробвам. То вече май нищо друго не остана.
Шайнче, много неприятно с тези продължаващи бактерии в урината.
А заради този проблем ли казваш, че 'по спешност се наложи' да махнете мамперса? Мисля ви и се моля излседванията да са добри и всичко скоро да се оправи!! 
Маргито, ееей забравих - честит имен ден и на твоя Теди!

Ех, днес прекарахме цели 3 часа навън.
Голяяяям кеф и най-вече това, че в парка Андичка игра с много дечица.
Голяма мъка ми беше цяла зима липсата на деца около нея, защото и за мен е много важно да се социализира и да общува с деца на нейната възраст, по-малки, по-големи... Край на стоенето вкъщи!
Гледам си слънцето през прозореца и точа лиги само 
Честито и на адашчетата

и снищо не се сваля.Като му дам Панадол му минава за малко и после пак и е много крив.Мисля,че е от зъби защото днес и акото му беше малко рядко.Не сме ходили на лекар,но му давам витамин Ц,осцилококцинум,беладона и имунокинд,дано утре вече му мине и да не е толкова крив
, но хайде и аз да се включа в анкетата:
Когато й извадихме ръчичката пръста й беше обезобразен,не мога да ви опиша каква гледка просто!!!Бях убедена просто,че е счупен поне на 2-3 места.Превързахме го,но цяла нощ плака от болка,после й беше подут няколко дни,но слава богу не е счупен.
А идеята май все пак е да се съберем всички на едно място, да прекараме малко време заедно, да се поопознаем, децата да поиграят. Така че като цяло май съм повече 'за' оригиналното предложение за Трявня. Но ако все пак прецените, че опцията Казанлък остава, може да се погледне това местенце, за което спомена Танчето (с. Ягода ли беше), както и хотелчето на ТЮЛБЕТО. То е в парк (супер за децата!), със страхотна гледка към града, супер близко до центъра. Но не знам, както прецените.