1.С каква клечка за уши и колко често почиствате ушите на детето си? - С ограничител, с обикновената, която е за нас, ме е страх да не би да бъркам много навътре. Почиствам веднъж в седмицата.
2. Вече храни ли се самостоятелно и ако да имаше ли нещо, което да е спомогнало този процес? (Специални прибори, цялостен лигавник, с който да не маже толкова? Яде заедно с други деца?) - Не, все още не се храни сама. Иначе проявява интерес и й давам да използва голяма вилица, с нея се справя доста добре.
3. И вече седи ли на обикновен стол с вас на масата? - Почти винаги я храня на нейното си столче с малки изключения, иначе седи на обикновен стол, сама изявява желание да я качваме.
4. Вече махате ли/махнали ли сте памперса? - Не. Чакам малко да се затопли и започваме с ученето.
5. Подстригвате ли косите и ако да, сами или на фризьор? - Изобщо не е подстригвана.
6. Усещате ли вече дали детето си служи повече с дясната или с лявата ръка и ако да, как? - Не, не съм забелязала още.
7.Когато детето не иска да яде, най-вече от лиготия, настоявате ли? В смисъл карате ли се или карате на метода 'като огладнееш, ще ядеш!' ? - По принцип й настоявам, опитвам се с всякакви методи да я занимая, за да яде - давам й да си играе с клечки на кибрит, портмоне, монети и т.н. И като приключим с яденето, взимам всички забранени неща.
8. По колко пъти и време спи денем? - По един път, около 2 часа.
9. Все още ли перете дрехите на детето отделно и със специален прах? - Да, пера ги отделно с бебешки прах и омекотител. Мисля че като навърши 2 годинки вече ще започна да ги пера с нашите.
10. Носите ли играчки когато излизате на площадката? - Ами понякога взимам, понякога не, зависи. Като взимам бебешката количка, я нося в сгънато положение и в парка я разгъвам.

, и аз за две вечери - 13 и 14 (петък и събота)! Нямам търпение вече.....
но както и да е. И аз запазих, но забравих да кажа само за 14ти-15ти, та пак трябва да звъня.
Хайде изписвайте темата.
Новата стои на standby в един отворен прозорец и ако нещо ми се случи с компа всичко, което правих по нея ще замине, понеже не може да се запамети.
Хубав последен слънчев ден на всички. 
Пък да не говорим, че без да преувеличавам наистина имам още за сваляне. Шкембакът винаги ми е била най-големият проблем. 
А ти с тумбака да не се топка в горещата вода в Аугуста?