САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 464
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
момичета имам 2 артикула от намалените, на стойност 13 евро, пробвах кодовете само за БД от 1стр. никой не ми хваща, някой да ми подскаже нещо? Бързам да пусна поръчка, за да не се изчерпат размерите. Благодаря ви предварително!

# 76
  • София
момичета имам 2 артикула от намалените, на стойност 13 евро, пробвах кодовете само за БД от 1стр. никой не ми хваща, някой да ми подскаже нещо? Бързам да пусна поръчка, за да не се изчерпат размерите. Благодаря ви предварително!

Повечето от кодовете са за БД при сума на поръчката над 29 Е. Сигурно затова не ти се хващат. Без изисквания за минимална сума знам за 61158 и 73717. Ако си ги използвала вече, сори. Ако не, успех!  Peace

# 77
Не знам кои кодове си пробвала, но понякога ако и двата артикула са ти от сектора Aubanies няма да стане, трябва да имаш поне едно нещо от основния сектор! Peace
Не е зле да кажеш какво пробваш за да ти кажем защо не става...

# 78
Здравейте!Не съм много наясно.може ли някой да ми каже как да намаля тези 2 неща
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-lk-trainer-4-bebe.aspx?pro … =1&pos=63_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-ensembe-sweat-et-pantalon-bebe-fil … =2&pos=68_n_n
И какво значи това на маратонките,че ще ги има след 3 седмици или........
дали дотогава няма да се изчерпят размерите на анцунга пък?!?!?!
Посъветвайте ме какво да правя,моля!

# 79
  • София
Можеш например да поръчаш ето тези маратонки

# 80
OK - редактирах се ....

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 22:19 от Тedy

# 81
Цитат
можа да пробваш с тези
46515 или 46521  -30/55 евро и БД от к-я Пролет/Лято 2011. Намаляват и PRIX VERT!
не съм ги пробвала дано стане!

# 82
благодаря ви момичета!Маратонките ми трябват в синьо!
А пък за кодовете мн.благодаря само какво е това -30/55евро?

# 83
благодаря ви момичета!Маратонките ми трябват в синьо!
А пък за кодовете мн.благодаря само какво е това -30/55евро?
Имам чувството че с теб си писахме на едно друго място...Кодовете ще ти намалят цената на маратонките и анцунга с 30 евро и ще имаш и безплатна доставка.Колкото до вторите маратонки които са ти предложили-в черно са много хубави  Peace

# 84
хахахах да:)Ами да да ,но се спрях на синия анцунг и затова се интересувам от тези сините,но тях ги няма в момента или нещо такова.и сега се чудя какво да предприема.

# 85
  • София
Прегледах набързо и не открих новият код, който получих, а бързам да го споделя  Hug

35661 - БД + 29/20е + (-20% от sur le restredes collections et les marques )
вaлиден до 29.01.2011   Mr. Green

Този код го има на 2,3 и 4 страница.Не се заяждам ,а само  казвам ,че е нужно да се отделят само 3 мин.да се прегледат последните 5 страници. Peace

# 86
Здравейте днес пробвах WQW48 и през деня ми ловеше. Преди 20 минути обаче отказа...според прочетеното по-горе реших да си поиграя с буквите...накрая улови QWQ48 ..даде БД, че и подарък ..montre, което нямам идея какво е   Joy
Може да е късмета на начинаещия, т. като това ми е първа самостоятелна поръчка, но този код сработи..

# 87
  • София
43486- 20 € / 29 € sur Collection P/E 2011
- 20 % PRIX VERT et Shopping prix за  SAC BLANC

# 88
  • Стара Загора
...кодът, който е в самия каталог е 43001 , за лилавия Бенсимон. ...
Tози ли е? http://media.snimka.bg/7952/022159636-big.jpg?r=0 Много готино изглежда.  Heart Eyes

Пробвах да вкарама  намален артикул с референтен номер от снимания каталог, излиза с намалената цена.  Това добре, но за сьжаление никой от кодовете, които пробвах не го намали.   Tired Дано скоро се появи такьв.  Praynig

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 22:39 от SAMI&kokiMAMI

# 89
Еви, супер си, пак успя да изровиш кодчета и да ни угодиш!   bouquet  А ние, за да се отблагодарим, трябва повече да четем, за да не задаваме ненужни  въпроси!
 Еви,  bouquet   на теб и на момичетата, за търпението ви, защото  правите пазаруването лесно и приятно!

Общи условия

Активация на акаунт