САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 637
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Кодовете за бялата чанта са само за НК, нали? Ако пусна само с намалени неща дали ще ги получа? В картата имам точна сума за поръчката....няма как да си дръпнат за доставката. Или ще я откажат? Имате ли наблюдения?

# 391
Кодовете за бялата чанта са само за НК, нали? Ако пусна само с намалени неща дали ще ги получа? В картата имам точна сума за поръчката....няма как да си дръпнат за доставката. Или ще я откажат? Имате ли наблюдения?

Ако имаш за поръчката + 10% не би трябвало да имаш проблеми с картата, и мисля,че се хваща и на намалението сега кода......

# 392
Да, хваща се, но бях чела тук, че дърпат и парите за доставка, заради неправилно ползване на кода  Thinking
не ми се иска да ми я откажат, а много искам и чантата  Laughing

# 393
JLo, с кой код пробваш? Аз пробвам HHSDC с един детски анцунг от 35 евро и пак не мисе хаваща, поболях се по тази бяла чанта  Laughing

# 394

На мен пък с код W1Q2W ми изписа бяла чанта ,а после в суивито излезе 4 бели неща.И съм сигурна защото първия който въведох ми даде пак тези бели неща , затова после гледах да е бялата чанта.Но какво да се прави "на подарен кон зъбите не се гледат" е приказката.   bouquet

# 395
Момичета минималната поръчка беше за 10Е ,но не помня с вкл.доставка или без.Тоест имам за 6Е покупки и с кода за зелената чанта ще ми сложи 5.95 доставка.Така минавам 10те,може ли да ми я откажат?

# 396
  • Варна - Черна гора
Явно сандалите са проблемни. Сложих комплект чаршафи и кодът се задейства, намали 20 от 29,90. След това добавих сандалите,  е  Sad тях ги намали само с 20 %.
Явно ще изчакам други кодчета и тогава ще пробвам отново.
Благодаря за отговорите на anny_  и Hrissy   bouquet
Не зная далите устройва 46515, той е 30/55 и ги намаля.

С този код не бях пробвала, той е по-ценен за намаляване на Prix Vert.
Благодаря ти!

# 397
И на мен ми се случи нещо подобно преди малко с код QWQ48. С него съм пускала на един акаунт и ми е дало подарък бялата чанта. Сега го използвах на другия ми акаунт и видях подарък часовник след приемането на поръчката. Ядосвам се, защото уж хубаво оглеждам всичко, но този път мисля не обърнах внимание какъв подарък изписа при въвеждането на кода (нали уж вече съм го ползвала успешно за чанта на първия ми акаунт), а май точно за този код някой беше писал, че дава различен подарък на различни акаунти. Направих си експеримент с нова поръчка и пробвах всички останали кодове за бяла чанта, дава ги невалидни. Значи QWQ48 си е за бяла чанта, друга поръчка нямам на новия акаунт и не съм ползвала от другите кодове за сак. Сега се питам какво ще ми пратят, след като кода е за чанта, а ми пише часовник в поръчката.  newsm78

eli_mia, на теб кой код ти даде друг подарък от очаквания?

QWQ48 - черен часовник
WQW48 - бяла чанта

Голяма мистерия беше и при мен, докато разбера какво става Crazy

# 398
с този W1Q2W, като/ако я обработят ще видя дали все още пише SAC или нещо друго.

# 399
И на мен ми се случи нещо подобно преди малко с код QWQ48. С него съм пускала на един акаунт и ми е дало подарък бялата чанта. Сега го използвах на другия ми акаунт и видях подарък часовник след приемането на поръчката. Ядосвам се, защото уж хубаво оглеждам всичко, но този път мисля не обърнах внимание какъв подарък изписа при въвеждането на кода (нали уж вече съм го ползвала успешно за чанта на първия ми акаунт), а май точно за този код някой беше писал, че дава различен подарък на различни акаунти. Направих си експеримент с нова поръчка и пробвах всички останали кодове за бяла чанта, дава ги невалидни. Значи QWQ48 си е за бяла чанта, друга поръчка нямам на новия акаунт и не съм ползвала от другите кодове за сак. Сега се питам какво ще ми пратят, след като кода е за чанта, а ми пише часовник в поръчката.  newsm78

eli_mia, на теб кой код ти даде друг подарък от очаквания?

QWQ48 - черен часовник
WQW48 - бяла чанта

Голяма мистерия беше и при мен, докато разбера какво става Crazy

с какви артикули се активира WQW48 - бяла чанта? Все не успявам
или
JLo,  W1Q2W- чантата е крайната цел-горе долу какво имаше в кошницата? Wink

# 400
Ена, не е объркване на двата кода, и аз го мислих. Защо тогава не ми дава да ползвам никой от кодовете за чанта, след като съм ползвала само QWQ48, ако е за часовник той?

# 401

или
Ами 3 мъжки тениски от намалените- с долар отпред едната, другите с Английското знаме, Биг Бен и кола  Laughing и едни бели дънки от 5 евро, дамски.

# 402
от кой сектор са? тръгвам да ги търся  Embarassed

# 403
Ена, не е объркване на двата кода, и аз го мислих. Защо тогава не ми дава да ползвам никой от кодовете за чанта, след като съм ползвала само QWQ48, ако е за часовник той?
Може би са от една серия, нищо че са с различни подаръци.  newsm78
Аз ги използвах на два различни акаунта, не зная.  Thinking

или
Само с аубанци  Blush . Но ти прецени заслужава ли си риска, някои момичета се оплакаха от начисляване на доставка след последната стъпка и отговорът на ларедуте, че кодът е само за новата колекция.

# 404
  • Ботевград
Току що пуснах код за чантата QQ21W с неща от аубанците основно и Рисо-то  Peace
Дано да послужи и на още някой, благодаря ти Ева, чантата е много красива   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт