ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 294
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
  • София - Варна - Бургас
Александър   спането по корем дали е важно за определяне на цялостната картина на детето?
защото забравих да кажа на хомеопата като бяхме преди една седмица,че малкия от 2-3 месеца спи почти цяла нощ по корем,като през тези месеци носа все му беше запушен.

tandonova  защо утре не я питаш не е ли необходимо друго ХЛ?

Ами да, важно е.  Peace

# 16
  • Пловдив
Niko,да за позата при спане и нас ни е питала,но нашата си е все същата...

Питах я за смяна на ХЛ,каза че не е необходимо,просто засили дозата през 3ч. като и казах,че вчера пак е с 38,5.Като я питах така ли трябва да е...пак Т,червено гърло и въобще същите симптоми-каза че е нормално,демек е Хкриза(може да е по-силна заради Нурофена който дадох).Снощи бяхме с изварения компрес.
Сега е без Т...и дано това да е краят! Praynig

# 17
  • Пловдив
Аз за запис да си напиша чуденка, която ми измикна вчера в акъла  Mr. Green
Влизането в серия на боледуване всяка седмица - всеки петък има нещо - я ще драска гърло, я ще текнат сополи, я мижавка ТТ без нищо друго... какво трябва да значи?!?
Проблем в епидемичната обстановка, проблем в жизнената сила, проблем в лечението... За сега няма нищо сериозно, но самите интервали малко ме притесняват  Rolling Eyes

# 18
  • София
Да не ви изпусна и аз в новата тема.От вчера и моя син с температура.Днес ще следя как ще се развие при нас.

# 19
Цели 2 страници изписахте, закъснях Mr. Green........

Аз съм в една чуденка.... newsm78
Малката/2год/ преди 6дни, вдигна Т, болеше я ухо, дадох Bell 200, мина и веднага, но хремата продължи, от водниста стана жълта, подкашляше сухо, сега е по-дълбока и влажна кашлица, но значително намаляха изкашлянията/примерно не повече от 10пъти на ден/.Белия дроб и е чист.
И се чудя..... newsm78 дали това е нормалното отшумяване или задълбочава

Днес е мнооого студено иначе бих се обадила на Хом да я види?
А и ми е малко неудобно, там където му е кабинета е синя зона и все няма места, последния път ме чакаше в 19ч за да има къде да паркирам.То ни така-ни така. Embarassed

benitta, ако е точно всеки петък  newsm78 значи има някакъв "организационен " проблем, нещо което се случва само в петък.Помисли си......виж в Германската нова медицина, там се обясняват доста неща.
Например кашлицата - загуба на територия, може да му е мъчно, че остава по-дълго в къщи и ги няма децата newsm78

# 20
Защо да няма профилактика в хомеопатията!? Хомеопата дава на детето всеки сезон висока потенция от конституционалното му лекарство в момент когато е здрав и това го държи да не се разболява или ако пипне нещо почти не личи че е болен.

# 21
  • Варна
Не пропускам темата.

# 22
Бреее, човек да не ви изпусне за малко  Laughing

Како Сисе, в предишната тема точно питах за сополите и кога дават знак, че оздравява организмът. Там момичетата споделиха, че когато сополите почнат да стават по-твърди и да образуват корички, и когато кашлицата стане от суха влажна, значи детето върви към оздравяване  Peace

В групата на сина ми пък има варицела  Flutter. Скоро очаквам пряко включване и дано да съм я карала като малка, че ще стане интересно  Laughing

# 23
Да, четох го това за как се променя хремата, но все още се колебая....... newsm78
Сега е с едни жълти секрети само от едната ноздра, рядко кашля, но дълбоко все едно изкарва храчка.......май няма да издържа и ще се обадя на ХОМ.

За варицелата имам собствено мнение.Според ГМО трябва да има конфликт на раздяла, иначе няма да се зарази.Синът ми съм се опитвала 5 пъти да го заразя, умишлено, но не и не.Изкара я в най-неподходящия момент/сякаш съм го пречувствала/, но това е.

Ани, за профилактиката нека да се изкажат дипломираните Grinning, просто когато жизнената сила не е нарушена няма смисъл.Аз лично в нито един учебник не съм срещала профилактиката като термин newsm78

# 24
  bouquet
(извинете, че така локонично, но бутените "извести" рядко работят...)

# 25
  • София
хоп и аз тука че и стана много интересно

# 26
Искам да попитам Беладона 200 (в случая това давам на дъщеря ми) как действа върху организма?
Тя има Т и кашлица,  без други симптоми.

# 27
# 28
Искам да попитам Беладона 200 (в случая това давам на дъщеря ми) как действа върху организма?
Тя има Т и кашлица,  без други симптоми.
ako е точното лекарство,оздравяващо Simple Smile
шегата на страна,има ли Т ,зачервява ли се като вдигне,гърлото червено ли е и по колко пъти даваш гранулка?

# 29
шегата на страна,има ли Т ,зачервява ли се като вдигне,гърлото червено ли е и по колко пъти даваш гранулка?
Т вчера и днес е в границите на 37,3 - 37,9С. ПОнеделник беше 39С, но оттогава не е вдигала толкова висока. Гърлото е зачервено и кашля, което е най-голямото ми притеснения, защото аз изкарах пневмония този месец. Давам течна беладона 4-5капки 3 пъти на ден.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт