ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 196
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Я ми отговорете, кая от вас обича Сутляш (Мляко с ориз) ... с канела?  Thinking
Аз!  Mr. Green
И аз, много дори, с повече канела! Това, лошо ли е?  Rolling Eyes

# 526
  • Пловдив
Я ми отговорете, кая от вас обича Сутляш (Мляко с ориз) ... с канела?  Thinking
Аз!  Mr. Green
И аз, много дори, с повече канела! Това, лошо ли е?  Rolling Eyes
Спокойно си яж сутляша, какво лошо може да има  Wink. Александър имаше предвид, че нещата не трябва да се правят на сила Peace

# 527
  • Пловдив
аз не го карам да яде нищо на сила-аз просто го моля да седне да яде,защото ако не настоя да дойде да яде може да пропусне обяда и да изкара до вечерта,а не помня писах ли-но е много слаб,спрямо връстниците му е слаб.
Сутрин за закуска повечето пъти го питам какво иска,е за обяда и за вечерята каквото направя,но винаги гледам да е разнообразна храната,защото бързо му омръзва едно и също нещо.Например яде пача,аз не я обичам,но той опита и му хареса Simple Smile
Той предпочита да играе пред това да яде Simple Smile

# 528
Мислейки, върху това което каза Александър, явно е много тънка границата между доминирането и възпитанието. Всъщност много трудно мога да различа двете неща. Как да възпитавам и да създам навици у детето, без да доминирам  newsm78

# 529
  • Бургас
Аз пък мразя канела.Не знам защо,мога да я ям,но изпитвам някаква вътрешна потребност да и се противя/а не ми е гадна/.Почти не съм ходила на градина.Дъщеря ми е проблемна с храненето и условието да ходи на градина е всеки ден да казвам на госпожите да не я карат да яде ако не иска-и у дома е така.Опитвам се ,но рядко успявам да не ми пука от това  Sad.

# 530
  • Пловдив
аз не го карам да яде нищо на сила-аз просто го моля да седне да яде,защото ако не настоя да дойде да яде може да пропусне обяда и да изкара до вечерта,а не помня писах ли-но е много слаб,спрямо връстниците му е слаб.
Сутрин за закуска повечето пъти го питам какво иска,е за обяда и за вечерята каквото направя,но винаги гледам да е разнообразна храната,защото бързо му омръзва едно и също нещо.Например яде пача,аз не я обичам,но той опита и му хареса Simple Smile
Той предпочита да играе пред това да яде Simple Smile

А на градина не ходи ли детето?

Аз от д.градина мразя супата,а грис халва чак сега проядох  Wink

п.п. Мисля,че много задълбахте по повод на това кой как възпитава,говори и по-точно че това може да е толкова пагубно за децата ни,във връзката с х.лечение!Понякога е по-добре да не обръщаме толкова внимание и да си създаваме излишни проблеми,нали така?! Peace
Обичайте се!Това е достатъчно! Simple Smile

# 531
  • Пловдив
май наистина се задълбахме ,но това с яденето ми  е много подтискащо за мен.
Не ходи на градина,тръгна наесен ,но 2 пъти се разболя и след това по 1 месец не мога да го оправя.Сега като е на ХЛ може да се престраша да го пусна,но може би чак наесен пак.Тя и тя градината му беше много стресираща,беше като хипнотизиран като ходеше,не му се отрази добре на психиката.първите дни като ходеше почна да рисува в къщи все с черен цвят Rolling Eyes,което мисля изразяваше душата му

# 532
  • Бургас
Защо,на мен също ми е интересен въпроса с възпитанието и как да му обръщаме по-малко внимание.Това също е важно да се сподели с хомеопата.

# 533
  • Пловдив
според мен зависи и от характера на детето,но в повечето случаи при възпитанието в една или друга степен оказваме доминантна роля,защото така или иначе  детето прави нещо-ние му казваме това не е правилно,или това е лошо,но в неговото съзнание това е правилно,значи ние се опитваме да му променим неговата позиция.
всеки възпитава както мисли че е правилно,няма универсален начин за възпитание Hug

# 534
  • Пловдив
Защо,на мен също ми е интересен въпроса с възпитанието и как да му обръщаме по-малко внимание.Това също е важно да се сподели с хомеопата.

То е ясно,че е важно,но...не мисля,че ако не можем да се справим с нещо,или нещо не ни харесва  трябва хом.до го "оправя".Незнам...мое мнение! Peace

п.п.Това с не яденето също е "проблем" за много майки.И мен ме прихваща от време на време,но мисля,че при моя син д.градина има много положително въздействие!А и на ясла е ходил!

# 535
  • ул. "Мечтание"
Може още да си в следродилна депресия...аз я изкарах много зле и всички покрай мен си го отнесоха Cry

За щастие не е следродилна депресия поне за сега!  Praynig Просто съм си такава... истеричка.  ooooh! Confused

# 536
  • Бургас
Не,аз друго имах в предвид.Не хомеопата да  оправя нашите грешки,а да е запознат с това че правим такива/хубаво е да знае и какви точно са/.

# 537
  • Пловдив
Не,аз друго имах в предвид.Не хомеопата да  оправя нашите грешки,а да е запознат с това че правим такива/хубаво е да знае и какви точно са/.

ОК,но всеки различно интерпретира кое е правилно и кое е грешно...и как ще го разтълкува хом. през своята призма? Rolling Eyes И кой си признава,че греши  Wink според него може така да е правилно!Много е замотано според мен...спирам!

# 538
  • Пловдив
е например стария ни хомеопат ми каза да не му се караме на детето,но само аз знам какво прави той в къщи и как точно се държи,защото пред хората е тих и кротък  и все викат -о какво добро дете.може да се сподели ,но.....И аз спирам по въпроса,че не е тук мястото Simple Smile

# 539
Не,аз друго имах  предвид.Не хомеопата да  оправя нашите грешки, а да е запознат с това че правим такива/хубаво е да знае и какви точно са/.
Точно!
Нали хомеопата е запознат с темперамента и характера на детето, точно той може да даде съвет и да помогне.
Не смятам че е задълбаване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт