Търся специалист в Русе?

• 14 705
  • 6
  •   1
Отговори
Имам проблем свързан с гърдите, преди година д-р Александрова ми откри фиброенденом. Положението не се подобрява, дори имам болки и на ново място.
Молбата ми е за координати на добри специалисти в тази област - ехограф, мамолог или хирург(и аз незнам към какъв да се насоча).Нужда е се от контролен преглед, но искам и друго мнение.
Предврително благодаря!

# 1
  • Карлово/ Пловдив
Здравей!Писах и в другата тема в която си писала,координати ще ти изпратя на лично днес или тези дни при първа възможност или ще ти ги напиша тук в темата.Няма да има проблем от моя страна и това не ме затруднява.
В областта на мамологията която е интердисциплинарна могат да работя специалисти от следните области т.е като мамолози - образна диагностика,хирургия,онкология,работят я и единици гинеколози,но те са главно в друга сфера гинеколозите.
Ще ви дам координати на такива специалисти.
Между другото в друга тема питахте кога е хубаво да се прави прегледа според едни автори е 3-7 дни след цикъл,според други 3-10 дни след цикъл - като и двете виждания за периода са верни и няма никакво значение,защото при спазването на този период няма как да се открие нещо различно.
А има и трети вариант,аз и него съм написал в темата,но аз лично съм повече привърженик на двата описани тук.

# 2
Благодаря ви и тук! Първо пуснах тази тема, а след това попаднах на другата и реших да се включа и в нея. Embarassed

# 3
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте!Малко със закъснение,но ви обещах,че ще ви напиша координатите на специалисти в сферата на мамологията от гр.Русе.
Център за диагностика на млечните жлези Дкц 2
Д-р Теодора Александрова - образна диагностика - мамология
Стационарен:      082- 502 474      
Мобилен:             0888 309 431      
Кабинета по ехография работи от 9.00 часа,а за мамография от 8.00.
Кабинета по мамография работи с направления издадени от личен лекар или специалист.
Кабинета по ехография също работи с направления.
Тук ще изпиша специалистите с специалност образна диагностика които работят в сферата на мамологията:
дкц 1 Русе
Д-р Цветомира Маринова образна диагностика - мамология
Петър Панайотов -       образна диагностика - мамология
специалистите работят по график

Мц Русе -  Д-р  Емилия Димова - образна диагностика

Медицински център Санси
Д-р Анелия Ангелова - образна диагностика

Транспортно ДКЦ - Русе
Д-р Пламен Петков - образна диагностика

Кабинет за диагностика на млечната жлеза има и в Коц - Русе бивш онкологичен диспансер - сега Комплексен онкологичен център.

Може да се обърнете и към следните специалисти работещи в сферата на мамологията също - с специалност хирургия

Д-р Венцислав Георгиев тел: 0888 656 395      

Д-р Милко Костадинов  - Мобилен: 0896 831 579   Стационарен: 082 502 473      

Двамата работят в самостоятелни практики за специализирана медицинска помощ по хирургия.

Д-р Петър Жаджимитев тел: 0886 353 782       самостоятелна практика

Д-р Спас Ганев - самостоятелна практика тел:0885 866 085      

Д-р Бисер Начев  Стационарен  082 887 458 мобилен:  0886 431 764    Работи както като самостоятелна практика така и в КОЦ - Русе - бивш онкодиспансер

Д-р Живко Димитров мобилен: 0878879696 самостоятелна практика

От онколозите може да се обърнеш към следните:

Д-р Иван Иванов - работи като самостоятелна практика и в Коц - Русе
Стационарен:  082819917,  Мобилен: 0887398400

Д-р Юлиян Щерев Стационарен:082 502468  Мобилен:0888974403

Освен изброените специалисти по различните специалности има още няколко към които може да се обърне човек:
Хирурга на Транспортен диагностичен център Д-р Ивайло Нанов
На медицински център Санси Д-р Симеонов
На медицински център Русе д-р Костова
На Дкц 1 и  2 - Русе

Възможно е да има и някой гинеколог в Русе който работи и като мамолог - но в сферата на мамологията работят единици гинеколози,защото тяхната сфера е друга.

Предполагам,че има и други имена на специалисти от Русе,но тези станаха достатъчно и за да не ви объркам спирам с специалисти за Русе

Специалисти за Бургас
Образни диагностици които работят в сфера на Мамологията
Мбал Дева Мария - Бургас Кв.Ветрен
Д-р Красимир Недев
Д-р Владислав Русинов
Същите работят с Нзок и платени прегледи на ниски цени - като се заплащат главно консумативите - това са програми и на Медицински център Св.София - Бургас които са едно с Мбал Дева Мария
Д-р Бисерка Доманова - образна диагностика
Д-р Красимир Недев

Мбал Лайф Хоспитал Бургас
056/875040  и  056/875050      
Д-р Сергей Недялков - образна диагностика

Медицински Център Ел Масри
Д-р Пламен Димов

Д-р Съботинов - Медицински център Литос - Бургас - образна диагностика

Транспортно Дкц Бургас
Д-р Вълко Ялъмов - образна диагностика

Д-р Грънчаров и Д-р Пенков - образна диагностика Дкц Св.Георги Победоносец собственост на Вма - бивша военна поликлиника

Специалистите по образна диагностика на Дкц 1 и Дкц 2 - Бургас

Д-р Силвия Ченгелиева Медицински център 3 Бургас - образна диагностика
От хирурзите които работят и като мамолози - Хирург - онколог д-р Павел Хрусанов от Коц - Бургас - бивш онкодиспансер.
за връзка с д-р Хрусанов Мобилен: 0889894145

Д-р Тодор Ангелов - специалист по хирургия и онкология от Коц - Бургас
Мобилен: 0887379211, Стационарен : 056/813553  

Д-р Николай Тодоров - Хирургия и онкология от Медицински център 2 Бургас
Д-р Касабов и Д-р Николов - Хирурзи от Медицински център 3 Бургас
Д-р Митева и Д-р Андреев от Медицински център Св.Николай Чудотворец Бургас
Д-р Калудов - Медицински център 1 Бургас
Хирурзите от Мбал Дева Мария и Медицински център Св.София Бургас

Има и други имена от Бургас,но мисля,че тези са ти достатъчни.Защото ако дам още имена ще те объркам най-вероятно.
Дано съм успял да ти помогна.Желая ви приятна събота и неделя!

# 4
  • Русе
В добавка на гореспоменатото в КОЦ- Русе  / онкодиспансер/от 20год има мамологичен кабинет , който в момента работи с направления от касата за мамографии.
А в кой кабинет в МЦ работи образния диагностик д-р Емилия Димова?

# 5
  • Карлово/ Пловдив
В добавка на гореспоменатото в КОЦ- Русе  / онкодиспансер/от 20год има мамологичен кабинет , който в момента работи с направления от касата за мамографии.
А в кой кабинет в МЦ работи образния диагностик д-р Емилия Димова?

Д-р Емилия Димова - е образен диагностик Към Медицински Център Русе - ЕООД "Ул."Независимост 2"
Там може да я потърсиш - имат кабинети по образна диагностика и мамограф мисля,че имат - в сектора по образна диагностика.
Дано информацията да ви е полезна.

# 6
Имам проблем свързан с гърдите, преди година д-р Александрова ми откри фиброенденом. Положението не се подобрява, дори имам болки и на ново място.
Молбата ми е за координати на добри специалисти в тази област - ехограф, мамолог или хирург(и аз незнам към какъв да се насоча).Нужда е се от контролен преглед, но искам и друго мнение.
Предврително благодаря!
В Русе добри специалисти са Д-р Начев и Д-р Йовчев.
Имат и сайт
http://mamolog.eu/

Общи условия

Активация на акаунт