детски слъчеви очила

• 923
  • 9
  •   1
Отговори
къде в София има разнообразие от модели детски очила?
днес ходихме в новия спортдепо, че старите очила на митко бяха алпина и съм много доволна от тях, уви нямаше Sad
не ми се иска да са полароид, митко имаше и покритието им се ожули на първото падене
в детска оптика на мария луиза мерихме няколко модела на солано, но всичките бяха с кафяви стъкла, а аз предпочитам сиви
моля Ви, дайте къде още можем да намерим хубави очила ( до 60 лв )

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 16:53 от grubby

# 1
Моят син носи очила с диоптър, но и да не се налагаше щях да му купувам рамки и отделно да поръчвам фото-соларни стъкла. Не бих купила готови слънчеви очила защото силата на светлината се мени и предпочитам стъклата да се адпатират сами.

# 2
Октопод с рокля, благодаря Simple Smile  

преди време за мен си правих очила с потъмяващи на слънцето стъкла, но с тях не ми е токлова комфортно на очите колкото с обикновенни слънчеви, а и ми се иска очилата, който ще купим за Митко да са със спортна рамка.

# 3
спортни марки очила има и в росинъола на черни връх, първите  ни бяха UVEX и бяхме много доволни; миналата седмица обиколихме всички оптики и най-голямо разнообразие от детски модели има в гранд оптикс- полароид, есприт, солано и още някакви; аз лично най-много харесвам зеленото стъкло на полароида; солано съм имала аз и без да са изпускани се беше олюпила боята след няколко месеца; отидох за рекламация и ми ги подмениха, но ми намекнаха че може и аз да съм ги олюпила , от което бях бясна, ама това е друга тема

# 4
az-mama2, не разбрах какъв е бил проблемът с очилата на солано? стъклата ли ти се олющиха?
алпината ни в това отношиние бяха железни Simple Smile , но другото спорт депо ми е много далече
в кид оптикс за моя изненда имаше очила на дисни. имате ли идея те как са? аз сим с резерви, но пук рамките им за много меки.

# 5
Интересна ми е темата, тъй като предстои покупка. Дъщеря ми е на 3 години. Миналата година купихме очила, но не ги носеше - започна зимата да ги слага от интерес. Тази година са й малки и предстои да купуваме. Гледах в Леонардо има 30% намаление на RayBan и детските очила се връзват около 100лв. Не знам обаче за дете дали си заслужава подобна инвестиция, след като ще й станат малки на следващата година.  Thinking Иначе със сигурност ще бъдат безопасни от към слънце.

# 6
на мен 100лв са ми много като сума Sad не бих могла да отделя толкова
а и по- евтинате очила на алпина се оказаха по- идръжливи от тези на поларойд.
сега харесах един модел на солано и ще го потърся във вариянт със сиви стъкла.  

Джоли, преглеждала съм по- старите теми за очила. има добри отзиви за очилата на чико.

# 7
grubby,  за очилата на солано да кажа- след 3-4 месеца носене  пластмасата на дръжките се обели просто( там където се допира до ушите), предполагам е някаква реакция с изпотяването може би newsm78; подмениха ми ги, с малко намеци как така пък се е олюпила , и че ако пак стане няма да има подмяна ( все едно аз съм ги обелила нарочно Shocked); иначе да кажа, че за първи детски очила е много хубаво накрайника да е мек, не им убива просто, нашите uvex бяха с такъв, после вече не намерих подобни;
джоли, проблема не е само в това че ще умалеят за догодина; за мен лично въпроса е в това, че ще гледаш по няколко пъти на ден как 100 лв. падат на земята; а както знаем веднъж надраскано стъклото започва да пропуска лъчи и ефекта е нулев

# 8
Мерси, момичета!  Hug Николета беше с Чико миналата година (тези, за които ви писах, че не носи зимата Simple Smile ). Доста са затъмнени и издръжливи. az-mamma2, накара ме да се замисля, дали с накрайник или с обикновени дръжки да бъдат  Thinking

# 9
избрахме си слънчеви очила
http://www.solanobryle.sk/ssk/katalog_2010_deti.pdf
 вторите на първия ред ( червените )
купихме ги от Joy optics хипермаркет Kaufland - жк. Дружба, тел. 02 / 979 18 21
имат една година гаранция

Общи условия

Активация на акаунт