Отговори
# 345
  • София
Ако не се чува на слушалка и няма Т, най-вероятно е изчистена. Можеш да го заведеш за още едно мнение, щом ти е толкова притеснено.  Hug Според мен излищно се притесняваш.  Peace

# 346
zuki , ще се оправи детенцето спокойно.
Аз винаги следвам майчината си интуиция, ако ще 100 човека да ми кажат че не съм права, предпочитам лично да се убедя.
Щом ти е притеснено , заведи го за второ мнение, ако си в центъра мога да препоръчам много добър педиатър.

За загубите, дребните неща лесно ги рпеживявам, счубена или загубена вещ, независимо колко е скъпа, даже открадната чанта, или разбита кола....преживява се.
Обаче всичко свързано с децата ми не знам...не искам и да разбирам. Съответно и имотите ни, всичко е купувано заради децата, Клеми е права, аз лично наследствените неща по-лесно бих ги прежалила, но тези за които съм се трепала, не съм спала и съм умувала, не знам. Да, и да страдаш по загубата, нищо няма да промениш, но все пак...
Важното е да сме живи и здрави, всичко останало се преживява.

# 347
Благодаря ви! Усещам успокоение.
Да ви кажа честно, не знам коя загуба се преживява лесно и коя - не. Мога да кажа 100%, ако ми се случи, тогава ще ви кажа как я преживявам.
Знам обаче, че загуба, свързана с детето ми, определено би боляла. Губила съм пари, вещи, крали са ми пари, явно съм преживяла всичко това. Не защото съм си мислила, че сега - видите ли - щом съм загубила, съм отворила място за нещо ново и хубаво - просто така съм устроена. От майка ми съм го наследила - да не жаля за вещи. Може да е някаква опитност от минал живот, знам ли?
Губила съм и много хора в живота си - било то приятели, които вече не са, било смърт на много скъпи за мен хора. И тях преживях, и без тях се научих да живея. Ама, не си го обяснявам по никакъв начин. Преживях ги, както се казва.
Знам, че още много има да преживявам, знам, че имам още много да уча. Затова гледам, опитвам се максимално да се наслаждавам на СЕГА, на хората, които са около мен сега, на това, което имам сега. Не мисля за загубите - здраве да има.

# 348
Ами колкото повече енергия човек влага в нещо - било то материално или нематериално като връзка с даден човек например, толкова повече енергийната връзка се усилва. При загуба, човек усеща загубата на енергийно ниво. Това е и привързването поне според мен. (при-вързване)

zuki, ако съм на теб директно при втори лекар за друго мнение, ако трябва и при трети. Няма какво да се опитваш да се успокояваш в къщи как всичко е наред. Действие трябва, нали това е част от идеята зад подсъзнанието може всичко. Важна част е да има насочено действие, така че визуализирай ако искаш как всичко е наред, но прави всичко на каквото си способна, за да получиш резултата.  Peace

# 349
Зуки, и аз да кажа за детенце..- отивай да го прегледат още 1-2 специалисти, докато се успокоиш и разбереш какво му е. След прегледите или ще си потвърдила страховете  си и ще знаеш как да действаш, или..ще си се успокоила,че наистина страховете ти са напразни.
От мен много сила и положителна енергия  Hug

sv_harmony , съвсем съм съгласна с това, което си написала за при-вързването. Изпитвала съм го и знам.
За децата.. никога няма да загубите децата си, докато те са живи и здрави и вие ги обичате- където и да са, където и да сте. Децата ни не са ни собственост. Те са отделни личности. Това трудно се разбиора от родителите и особено от майките, докато не се наложи да се разделят.. няма значение по какви причини.
За себе си знам,че понякога раздялата , колкото и да боли, може да е за добро. Важно е как се преживява и..дали оставя травми след себе си. Не раздялата, а травмите в теб и в близките хора е това, което носи лошата карма. За това..момичета, с каквото и с когото и да се наложи да се разделим, трябва да е интелигентно и с любов.. Никак не е лесно.. обожавам тази тема във форума. Благодаря ви,че сте я създали толкова зареждаща и положителна   bouquet

# 350
Точно така е, поне за мен. Това е много труден урок, на мен ми е много труден - осъзнаването, че наистина, ама съвсем наистина няма нищо постоянно... Първият път се побърках, разболях се. Вторият ревах седмици наред. Третият вече се щадях малко. На четвъртия просто се впрегнах да изработя нещо ново... Хубаво щеше да е да не са се случвали, но всеки си има път, а понякога, както написа Синьо мечтание, не зависи и само от нас. Само че на мен не ми е било по-лесно да загубя и бащин дом. Еднакво трудно ми е било и с него, и с мои собствени покупки. Всъщност, аз най-се отказах да се тровя за материалното точно след като станах майка. Това коренно ми промени възприятията. Сега единствено искам да сме здрави, знам че всичко останало ще се подреди.  Hug

zuki , аз на моето дете преди му чистех дробовете с ръце като заспи.  Embarassed Не съм ни лечителка, нито имам разни рейки и подобни, но вярвам дълбоко в силата на майчината любов и в молитвата. Бях помолила Богородица да ми покаже има ли нещо и видях наяве, не насън, петно в левия дроб, видях го точно къде е откъм гърба. И като заспа детето, с ръка си представих че с ръка като с четка почиствам. Така няколко дни и то от зелено и пламтящо стана бяло... Та, това от скромен опит като го беше лекувал и лекар, разбира се, не бих оставила подобно нещо на самотек). Имаш моята положителна енергия.  Peace

# 351
  • София
Зуки, моя син изкара на два пъти вируса, имаше бронхоспазъм, после го удари в ушите и да си призная след като вдигна за трети път температура за две седмици заради ушите, доста се притесних и аз. Слава богу мина му / да живее хомеопатията/, но и мен ме гониха притеснения от сорта да не станем като детето, дето почина.
Така че ако имаш съмнения отиди да ги разсееш или потвърдиш и да се вземат мерки.

От нас всичко най-добро!

# 352
Когато писах за загубите...кой знае защо се сетих за легендата за Синята птица на щастието,която ако бъде хваната  или умира или губи цвета си...

От опит знам,не от мъдрите само,че трябва на нищо да  се надяваме и от нищо да не се отчайваме.Трудно е,но може би точно това ме направи силна.+ разбира се и липсата на съжаление за случилото се,понеже миналото не може да се промени....Промених отношението си  и с това постигнах вътрешен мир,както и да ви звучи.

simplyaven  Много често по руските форуми срещам разискване на думата  "ведьма"-вещица,та според някои тълкувания това е жена "ведуня"-знаеща,посветена.И всяка жена притежава тези сили,за мъжете незнам защо не пишеха нищо... Wink Но аз също вярвам,че енергийното лечителство не е нещо необичайно,напротив,може го всеки човек,готов разбира се за тази отговорност. Peace

# 353
  • Варна
Кога, в колко часа , започва новолунието в България на 03.02.2011 ?

# 354
Момичета,пратете ми положителна енергия за малкото ми бебче Дани - вдигна много висока температура Tired

# 355
otilia Two Hearts-  за твоето бебче!
Зуки, Hug, не се тревожи толкова за кашлицата.Така се изчества от секрети.Добри съвети са ти дали- заведи го на друг лекар.

Момичета , кога точно настъпва китайската нова година в България? newsm78

# 356
Отилия,имаш и моята положителна енергия! Hug

# 357
Много здраве на мъничето и от мен! Най-положителната си енергия изпращам и аз! Praynig

# 358
simplyaven  Много често по руските форуми срещам разискване на думата  "ведьма"-вещица,та според някои тълкувания това е жена "ведуня"-знаеща,посветена.И всяка жена притежава тези сили,за мъжете незнам защо не пишеха нищо... Wink Но аз също вярвам,че енергийното лечителство не е нещо необичайно,напротив,може го всеки човек,готов разбира се за тази отговорност. Peace

Да, това и в стария български фолклор е така. "Бабата" не е била само акушерка, а точно знахарка, жена, която познава силите на природата и умее да ги направлява. А защо жените... Аз мисля, че е свързано с Луната и енергиите, женската интуиция по-фино приема може би вълните, нещо такова.  Peace

otilia , малките бебета и деца често се борят посредством температура. До две денонощия тук не дават нищо, само следят състоянието. Много течности, не насилвай за храна, дори за мляко ако не иска, но оводнявай добре. И разбира се, лекар. Имаш моята подкрепа, всичко ще е наред!  Hug

Аз не знам точно в колко часа настъпва новолунието, но и честно казано никога не бих се затормозила по този повод. Тук обикновено е посреднощ, няма да рипна в 3 сутринта. Просто приемам, че е на 3-ти и толкоз. Цял ден.  Grinning

# 359
  • София
otilia , положителната енергия я имаш и от мен!
Не знам колко е голямо бебето, но се надявам да си извикала лекар ако е под годинка.  Peace Грипът в момента е такъв, с много висока Т, а при бебетата се развиват мълниеносно тези състояния. От личен опит.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт