Отговори
# 360
  • София-в сърцата на моите деца
Китайската Нова Година на Заека настъпи тази вечер в 18.00ч българско време. Hug
Да ни е честита на всички, които я очакваме с нетърпение/ за всички Зайци и Зайкини!! Peace

# 361
# 362
# 363
Ladies, I am back, както се казваше в един филм.....  Laughing

Тооооооооолкова доволна (ще се спретна да ви поразкажа, но вкратце - безметежно туристическо ежедневие в топлия азиатски Египет, разкошен курс, успешно изкачване на Синай), щастливо влюбена (очертава се тук да ви държа в неведение по подробностите Embarassed), намерила покой (няма нужда от други думи, нали).

# 364
Добре си си дошла РОЗИ! Simple Smile Очакваме пътеписа с хубавите пдоробности Simple Smile
  bouquet Hug

# 365
Рози, радвам се за теб  Hug
Сега да ви питам нещо за картата на желанията. Гледах гледах и не мога да разбера защо посоките са обърнати  newsm78 Сигурно го пише някъде, но не намерих обяснение. Преди време си правих карта, но се ръководих от географските посоки за секторите. И се оказва, че картата ми е обърната наопаки и секторите са тотално объркани  Shocked Каква е тази логика север да е най-долу, а юг отгоре?

# 366
Логиката не я знам, но е така, да. Просто си правиш нова по този начин.  Wink

Ех, Рози... Ти направо нов човек!  Grinning

Айде, и Честита Китайска, вярно!  Hug

Аз напълних днес още торби с дрехи и обувки и ги занесох за благотворителност, на чисто започвам, понаправих още място за новото!  Heart Eyes Довечера за последно ще горя неща, от които искам да се отърва. От утре - листчета с нещата, които искам да привлека. Плюс нови картинки за картата ми и нова за десктопа.  Grinning

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 01:53 от simplyaven

# 367
  • Tам през Атлантическия океан
trinity_v Grinning

Няма значение начина  Wink важно е енергията която влагаш  Grinning в направата  Peace

Успех , води се по себе си не по таблици и формули  Wink те могат да ти бъдат само орентир  Wink

Някъде в най-първите теми бяхме обсъждали тоава че на някои места в нет.пространството  
посоките са обърнати при направата на тази карта  Wink Ако си решиш не спазвай "правила" направи си един кефски колаж  Hug

Лично аз я направих по този начин

Годината на Тигъра я изпращам с кеф , за мен бе мн. успешна ако че съм Заек  Wink

Доброто, направено тайно, се възнаграждава явно.

Японска мъдрост.

Wink

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 02:11 от Desss

# 368
При мен Новолунието дойде преди 40 минути....  Приготвила съм си нов тефтер , ще пиша желания и ще го зареждам с много позитивност.... Първите 8 часа ли бяха най-силни ?    newsm78
Ще го направя като цял ритуал...  Laughing
  Зуки, , пробвала ли си да слагаш на детенцето си  пресен вестник с мед? / на дробчетата и гръбчето, без местенцето,където е сърчицето? Изключително много помага..слагала съм го на моята Пикла,когато беше с двустранна бронхопневмония, имам и познати много майки,които го правят на децата си и на възрастните ! Моя приятелка вдигна мъжът си ,който беше на легло...ако искаш ще ти разкажа на лични какво се прави за да не спамим темичката тук. Споко, детенцето ти ще се оправи ! Hug  Но ти все пак иди и друг Др. да го види, хубаво са те посъветвали момичетата! 
Отилиа,  много положителна енергия и от мен за твоето малко бебче, и за теб !   Hug  Оцет-вода, картоф...някои слагат и белтък на краченцата отдолу, но аз лично не съм го правила.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 05:40 от Pinkito

# 369
Рози  Hug  bouquet
Някой знае ли нещо за Маргaлчето?Добре ли е?
Щастлив ден на всички!

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 14:48 от Maria-Iva

# 370
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Ето нещо да ви накара да се усмихнете. http://www.youtube.com/watch?v=CzfxHCokcbA&feature=fvw 100% ДИКАЯ АФФИРМАЦИЯ НА БОГАТСТВО

# 371
http://astro.ourplanet.cc/astro-bulletin/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B … 0%BB%D0%B5%D0%B9/

Новолунието настъпва в 4.31 българско време на 3 февруари, четвъртък, 2011 в знака на Водолея. В първите 8 часа от настъпването на новолунието се формулират на ръка до 10 желания от областите, управлявани от Водолей.
Примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:
ВОДОЛЕЙ
Новаторство
Предсказване на бъдещето
Човечност
Разкрития, Изобретения
Хумор
Приятели
С енергията на Водолея се учим да зачитаме чувствата и нуждите на другите
Новаторство, Ексцентричност, разбиране за механизма на нещата
-          Искам да придобия брилянтно, изобретателно решениепо отношение на ситуацията…
-          Искам да съм тотално отворен да видя живота от нетрадиционна гледна точка.
-          Искам с лекота да видя нов и успешен начин за разрешаване на проблема с…
-          Искам  тотално да изчезнат всички страхове, свързани с това да съм различен(а) и уникален(а).
-          Искам да разбера механизма на работа на … и то по начин, по който в мен да въникне новаторско решение.
Бъдещето, насоки и тенденции, нови технологии, дългосрочни цели, да следваш сърцето си
-          Искам да съм наясно с новите тенденции в… и да си служа с тях в моя най-добър интерес.
-          Искам с лекота да се изпълня с кураж да променя живота си по революционен начин
-          Искам смело и успешно да следвам мечтата си да…
-          Искам със самочувствие да прилагам в личния си живот новите тенденции и промени в дигиталните технологии.
-          Искам с лекота да предприема първите успешни стъпки в реализиране на моята мечта да…
-          Искам ясно да видя дългосрочните цели, които ще придадат смисъл на моя живот.
Търсене на резултатност в полза на всички засегнати, човечност, интересите на другите, мащабно мислене
-          Искам с лекота да подкрепям решения, които са от полза на всички, включително и моя.
-          Искам пълна яснота по отношение на най-добрите начини за създаване на печеливши за всички участници ситуации.
-          Искам с лекота да участвам и подпомагам активно каузата на… по …часа на седмица/месец.
-          Искам да откликвам към другите с естествена топлота и загриженост.
-          Искам да осъзная в мащаб какво се случава в областта на..
Разкрития, неочаквани резултати, изненади, свобода
-          Искам да приветствам неочакваните събития като възможности за растеж.
-          Искам ново разкритие да ми покаже правилния път към…
-          Когато настъпи внезапна промяна искам с лекота да виждам скритите възможности в нея.
-          Искам с лекота да направя нужните промени, с които да постигна по-голяма свобода в отношенията с …
-          Искам с лекота да посрещам щастливи изненади всеки ден.
Търсене на познание, обективност, хумор, реализиране на мечти
-          Искам с лекота да гледам на живота по начин, който му придава блясък.
-          Искам да бъда по-обективен/а по отношение на…
-          Искам с лекота да придобия познания, които да ми помогнат да реализирам мечтата си да…
-          Искам с лекота да започна да изучавам…(астрология, рейки, таро..) с  което да придобия познанието, от което се нуждая.
-          Искам с лекота да се науча да не приемам нещата лично и насериозно.
Приятели, групи по интереси, даване и получаване на платонична любов
-          Искам с лекота да правя избор в моя най-добър интерес, с който да осъществявам здрави приятелства.
-          Искам да възстановя подкрепата и приятелството с…
-          Искам благородно да приемам помощ, любов и подкрепа от другите.
-          Искам да се изпълня с щастливо, здравословно самочувствие, с което да приветствам новите хора в моя живот.
-          Искам с лекота да се чувствам на мястото си в групови ситуации и да се отнасям към другите с любов и подкрепа.
-          Искам инстинктивния ми подход към другите да бъде приятелски, окуражаващ и подкрепящ.
Страх от обвързване, закостенялост, липса на гъвкавост
-          Искам с лекота да се освободя от само-саботиращите тенденции на затваряне в себе си.
-          Искам тотално да се освободя от само наложените страхове и блокажи за обвързване и интимност.
-          Искам с лекота да се освободя от навика да наранявам другите.
-          Искам с лекота да се освободя от закостенелия си инат.
-          Искам  с лекота да се отворя към нови, алтернативни гледни точки.
Здраве в областите, управлявани от Водолей- глезени, подбедрици, спазми, разширени вени
-          Искам тотално излекуване в областта на….
-          Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…
-          Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

Hug

# 372
esme  Hug  Hug  Hug
Благодаря!

# 373
  • Universe
На всички - Много Щастлив Четвъртък!!! Simple Smile

Една есенна утрин, когато вятърът беше отвял през нощта всичките листа от дърветата и сега се опитваше да отвее и клоните им, Пух и Прасчо седяха на Местенцето за Мислене и се чудеха какво да правят.

- Това, което мисля - каза Пух, - е: мисля да отидем в Къта на Пух да видим Йори, защото може би вятърът е отвял къщата му и може би той ще пожелае да му я построим отново.

- Аз пък мисля - каза Прасчо, - мисля да отидем да видим Кристофър Робин, само че той сега няма да е у дома си. Значи не можем да го видим.

- Хайде да отидем да видим всички - каза Пух. - Защото, когато си ходил няколко мили по вятъра и влезеш неочаквано в някой дом и ти кажат: “Здрасти, Пух, тъкмо навреме си дошъл за малка кльопачка”, и ти си дошъл - това аз наричам Приятелски Ден.

Прасчо мислеше, че трябва да имат Причина, за да обходят всички, например Търсене на Малчо или Организиране на Експедиция. Ако Пух може да измисли нещо…

Пух можа:

- Ще отидем, защото е Четвъртък - каза той, - и ще пожелаем на всеки Много Щастлив Четвъртък. Хайде, Прасчо!

Heart Eyes mijjjka  Hug

# 374
  • София
Страхотна причина! Честит четвъртък!

А какво правим с листа на желанията?

Общи условия

Активация на акаунт