С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 354
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
такава "филийка"само една на ден ли е позволена в УР

# 121
  • Варна
такава "филийка"само една на ден ли е позволена в УР
Разрешени са 3 супени лъжици овесени трици на ден, и сега и по нататък.
Знам, че Дюкан дори препоръчва някъде и по-малко количество в началото и плавно увеличаване до 3 супени лъжици на ден.

# 122
Бау-Бау!  animal037

hahaha hahaha hahaha hahaha

Popcorn

милоооооооост............... smile3532

# 123
момичета има ли готов хляб който се продава и е подходящ за ударния режим или трябва да се задоволя с омлета с трици ияйце
Това е интересен въпрос. Досега не съм попадала на такъв. От лятото на 2008 не съм пропуснала тема.
От три супени лъжици трици трудно става дори филийка хляб, така че трябва да се задоволиш с палачинка с трици, която ти наричаш омлет. Наистина прилича.

Здравей Milagros. Аз също обичам хляб и ще ти кажа как процедирам по въпроса. Правя си питка от 24 с.л. овесени трици, 2 яйца, 0,1% кисело мляко - около половин кофичка, в което разбърквам едно пакетче бакпулвер, доста извара - така на око и шарена сол. Обърквам го и го пека в кръгла тавичка върху хартия за печене, във фурната. Като стане го разрязвам на 8 що-годе равни части, затова и тавата ми е кръгла, че ми е по-лесно така. И всеки ден закусвам с по 1 част от него. Може и само така, на мен ми харесва, може и с парче филе, или намазано с малко Екскуиза. Останалите парчета ги съхранявам в хладилника, в затворен съд, че иначе мухлясват. Прилича на хляб и за мен е супер. Не помня дали го ядох и в ударната фаза, защото тогава още проучвах рецепти и форума, но съставките му са си съвсем режимни и мисля, че и за нея няма да има проблем.
Успех в начинанието!

# 124
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Обичам си работата в дни като днешния, когато мога да си поспа и вместо към работното си място хуквам да се разхождам, че даже си правя сметката да се чупя още по обяд после - сладка работа, а  Wink Ама преди всичко да пием кафе, че в 6 или в 7, все си е нужно.

Много сериозно пренебрегвам тази седмица Кантарев и подозирам, че ще ми го изкара през носа, но реших да не му се мятам в петък след 4-5 дни раздяла...
     veronic , едно пакетче желатин на 500 гр мляко би трябвало да е ок  newsm78. Може би сега ще те изненада едно добре желирано кремче, за закуска  Wink
     danchoti , не се отнасай така към себе си  Naughty Научи се да се харесваш, да се обичаш, за да правиш нещата с удоволствие  Hug
     Milagros , добре дошла и успех! За "хлябя" вече са ти казали. И аз си го правя по рецепта подобна на тази на (не)Обикновена и си го хапвам с удоволствие.
     zorita , стига си зобала пуканки  Heart Eyes
     А бе, днес не е ли петък? Къде са ви протеините? Хайде, ще започна аз цък, цък и пак цък  Wink
           Усмихнат, режимен снежен ден  Hug Hug Hug

# 125
Добро утро  Hug
mimensita,много добре ми действат постовете ти Hug
Аз нямам нито минус ,нито плюс.Чувствително нямаляне на обиколките обаче забелязвам обаче в гръдната обиколка.Пък аз не искам да е тааамм ooooh!Но като цяло забелязвам,че свалям средно по 1кг на седмица,което е добре.Ако я карам така март месец влизам в 3-та и тъкмо за рождения ми ден ще мога да се почерпя Blush
Снощи се опитах да си направя крем карамел в МВ,ама стана едно нищо.След това си желирах кисело мляко,което се получи обаче.
Вероник,не мога да ти кажа много точно за желатина,защото моят е един немски,който майка ми беше накупила когато беше там .Но иначе едно пакетче ми стигна за 1 кофичка мляко.От тези,които е на прах е.До сега не бях си правила такова мляко и ми хареса.Вече това ще ми е десерта Wink
Добре дошли на новите колежки! Simple Smile
Надявам се всички ,които са били болни и с главобол днес да са добре!
Хубав и минусов ден на всички! Hug

# 126
Добро утро !  Hug

mimensita, страхотна закуска като винаги !  bouquet

За отчета, при мен има лек минус, който се затвърди и  мисля вече да отразя на линийката.

Хубав и отслабващ петък!

# 127
Добро утро Hug
мименсита, снощи само топло нископротеинно легло можеше да ме изкуши  Laughing

Tired днес съм +1  #2gunfire ooooh!  дойдох да се оплача  #Crazy
хайде, лек ден и отслабвайте   bouquet

# 128
Добро утро. Hug
Айде и аз за отчета ,ама застопорила съм сега на 62 и толкоз.Нищо,добре съм си.Вчера стигнах  до танцовата, въпреки крака и направо се размазах от кеф и потене. Joy Joy Голямо удоволствие е.След едноседмично прекъсване направо ми дойде като манна небесна. Laughing
Кефа е нещо подобно на кефа на Зорита,когато се катери по стъпалата за да види гледката отвисоко.Ама Зори с тез пуканки дет все ги вадиш ,незнам де ще му излезе края  Joy Joy Joy
Milagros,какъв хляб искаш?Топъл,препечен,току-що изваден от фурната ли? hahaha hahaha
За какъв хляб говориш ,момиче,ти чете ли първата страница?Там да пише нещо за хляб?
Ама и аз ще извадя накрая пуканките.ААаааа  Joy
Данчоти,незнаех ,че така си се подредила ама не се наказвай допълнително.То ясно,че си прекъснала,давай сега по правилата и напред и всичко ще е както трябва.Не се отчайвай! Hug Hug Hug
Milagros,почваш от мойте килограми . Hug Желая ти успех! Hug
Днес нямам на идея какво ще ям ама се надявам до вечерта да измисля.Желая ви лек и успешен ден !  bouquet

# 129
Добро утро!

Напоследък мисля по въпроса - режимните храни и децата -
естествено НЕ в смисъл - деца да са на режима...
И двамата с мъжо сме режимни ще станат 2 г.
Децата определено започнаха да предпочитат нашите храни - месо, мляко, яйца, извара -
БЕЗ трици и подсладители.
Към това се старая да им предлагам и нещо друго - салата, картофи, ориз, царевица...
Едното дете почти спря да яде картофи, другото - ориз.
Към това естествено и плодове и хляб; също мед и масло, сирене, кашкавал.
Малката яде и на градината, и аз не знам какво,
обаче баткото е почти на храна като нашата...

Вие как мислите, бъркам ли!? Thinking
Но и целенасочено ги приучавам към здравословно хранене.

# 130
Добро утро!
И аз съм +1, заради което ми иде да се гръмна .
'Айде ся отначало- вчера хапнах 1/2 кофичка Култура и то 0.1 % и...
На ми сега! ooooh! Sick Twisted Evil

# 131
  • Варна
Добро утро!
И аз съм +1, заради което ми иде да се гръмна .
'Айде ся отначало- вчера хапнах 1/2 кофичка Култура и то 0.1 % и...
На ми сега! ooooh! Sick Twisted Evil

Не е от Културата. Просто си задържала течности покрай други неща.

# 132
 Рòса ,не е от Културата.И аз често хапвам от нея и нямам проблем.По-скоро и аз мисля,че е задържана вода.Аз също се чувствам подута от вчера ,а нищо нережимно не съм яла.Но прекалих с кафето,пък то ми действа подуващо,защото имам колит.

# 133
освен да е ПМС...
Не се чуствам подута , ходя си редовно до 00. вчера само дето ме болеше глава , но днес съм ок.
както и да е . Няма да се давам!
Хубав ви , отслабващ ден Hug

# 134
envia,и аз се опитвам да ги превъзпитавам относно храненето и най-вече относно елиминирането на всякакви боклуци като желирани бонбони,чипс,зрънчо и незнам си още какво.С каката почти успявам ,с малкия е по-трудно,но продължавам да говоря.Просто той си ги иска,пък и като му дам пари, в училище си купува точно това,което в къщи не давам. newsm78

Надявам се да успея да ги науча ,че здравословно не значи невкусно.Но борбата прилича на борба със световният тероризъм,ту победи,ту загуби. Joy Joy

Рòса ,аз не разбрах какво като си яла Култура 0,1%? Няма как да е от нея.По-скоро ПМС.Ще мине,не ги мисли.Карай си по план и не обръщай внимание на тия колебания на кантара. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт