С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 371
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Ама какво лошо има да сваляш от талията? newsm78 Аз пак не мога да загрея,днеска нещо съм бавнозагряваща. Joy

# 451
  • София
Тони, тя по-скоро се оплаква, че малко см. е свалила. Wink
По повод това, че триците са ти омръзнали, мога да ти предложа един вариант, ако не си го пробвала още. Аз съвсем скоро го открих. Правя си с две дози трици, т.е 6 лъжици, малко сода и 3-4 лъжици кис. мляко. Това го разстилам върху хартия за печене и го пека в партигрила - първо от едната страна, после го обръщам, внимателно отлепям хартията и препичам от другата страна. После разрязвам на 2 за два дни. Става като препечена филийка. От горе си мажеш или гарнираш с каквото ти душа иска. Hug

# 452
Milagros защо не се съсредоточиш върху хубавите страни на режима? Триците били малко, млечните не ти стигали, свалянето не е достатъчно... Погледни колко варянти имаш да приготвиш триците и какво разнообразие ти предлагат. Млечните може и да са ограничени но пък имаш възможноста да ядеш неограничено количество режимни меса и риби. В ПЗ дните имаш и зеленчуците. Пък да ти кажа с глад нямаше да свалиш толкова много см. То не може с години да трупаме килца и после за 3 дена да ги свалим. Дюкан не е някаква магия все пак а е режим на хранене и се иска търпение и постоянство за да има резултати. Бъди режимна и търпелива и съвсем скоро ще свалиш килограмите.  Simple Smile

# 453
Привет и от мен! Hug
И аз да се оплача,че съм надута като балон.Предполагам,че е от едното парченце телешка луканка,която обаче май беше доста солена.Определено задържам вода и е ужасно некомфортно. Confused
Относно пъпките при мен пък забелязвам избистряне на тена и определено ми се поизчисти от всякакви пъпчици.
Обаче какво ще се прави с тази моя глава,която през ден ме боли ужасно...Ето днес пак съм със силно главоболие.А пия вода,дори много пия,ама... Sad
Стига съм се оплаквала,отивам да ви изчета че имах много работа до сега и не успях Simple Smile
Хубав ден ! Hug

# 454
  • Бургас
Аз от няколко дни само си чета ...ама ми е криво...Кантара не ми е приятел  Crossing Arms и е закотвил вече 4 ден на 74.
Ама така е...като нямах акъл в главата предния път, сега ще си бера ядовете  Whistling

# 455
Относно пъпките,няма да забравя как предния път се бях натровила от едно пилешко, направо си бях като "петниста хиена", ходих на лекар и естествено ми биха урбазон.
За отчета вървя бавно и славно надолу от началото до сега -4.500кг. Главно съм на супи, но много готвя, добре че все още съм вкъщи. И аз открих желираното к.мляко.
Относно приказките за режима, винаги съм ги подминавала, за мен е по-важен резултата и как се чувствам.
Триците сега си ги правя на тричаво хлебче в доза за 3 дни и сутрин  препичам парчето за деня и си го хапвам намазано с извара, направена като ескуиза.
Чета ви всеки ден, но рядко пиша, защото си имам помагачка, която натска заедно с мен и то по-чевръсто.

# 456
здравейте и от мен Hug Hug Hug
Влизам да пожелая успешна трета на адашчето Мимс смело напред  Hug Hug Hug
При мен кг.стабилни ,отново съм болна този път си докарах гадно грипче ooooh!,какво става с мен незнам за 20дни изкарах пневмония сега пък грип незнам какво следва ooooh!,но апетит не ми се губи което е мн.важно:35: Joy
Лек и успешен ден  bouquet

# 457
Токущо се връщам от БИЛА, има промоция на онази вкусната извара Олимпус ако купиш 2 и повече. Аз купих 2 и сега гледам, че са ми приспаднали 1 лев на касовата бележка, не е зле Simple Smile

миле-на, и аз бях така, голямо боледуване му дръпнах:( Бързо се оправяй и след това си вземи да пиеш някакъв имуностимлант. Аз направих една серия с Имунобор Бронхо и после цяла зима не боледувах, ама това лято/есен пропуснах и ето ме на... По миналата година изкарах много тежка пневмония с плеврален излив и адски болки, мислех, че ще умра Sad Лекарката, която ме гледа на скенер тогава ми каза, че съм се подредилата така защото не съм се доизлекувала предишни пъти като съм боледувала и то накрая е станало страшно. Лекувай се, взимай мерки! Лятото повечко плаж, може да наминеш към Поморие за малко кални бани  Mr. Green

# 458
  • Пловдив
Имам въпросче. Майка ми от две седмици на същия режим. Или поне така разправя - далечко ми е да я изконтролирам перманентно. Сега са и излезли някакви обриви по лицето и тя се е шашнала, че от многото белтъци. Според мен ако беше нещо такова щеше да има по цялото тяло?  newsm78 Имате ли някакви впечатления по проблема?

Въпросчето трябва да се зададе на доктора, не на нас. Ако има проблеми всеки трябва да отиде на лекар, за да види какво е. Несериозно е да се пита форумът при такива случаи.

И ще цитирам това, което е написано във форума:

Форумът е за обмяна на личен опит и информацията в него не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти. Преди да започнете употреба на някоя терапия, дискутирана във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар, медицински специалист или козметик.
Естествено, че първото, което казах на маминка е да отива на лекар.  Simple Smile Тук просто потърсих странично мнение.
Аз уж съм в болнични, но търча по служебни въпроси. Добре, че има кой днес да гледа малкия болен звяр.
Сутринта събрах смелост да се кача на кантара .Бях преборила тлъстия плюс, който си бях докарала по време на гафа при боледуването ми. Сега си доядох тортата от онзи ден и съм хепи.  Mr. Green

# 459
уффф, че съм ..... писах, писах и взех, че го изтрих  doh
айде пак на ново сега  Laughing

Благодаря за палцитеееееееееее  newsm51
Явно доста сте стискали, защотоооо имам 6  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Направих си теста, написах си темата и се справих отлично с устния.УРАААААА
Даже ме похвалиха пред цялата аудитория, че съм била наясно с нещата и съм била подготвена много добре. Абеее направо съм готов ревизор, инспектор, одитор... Laughing
Изядох учебника, но си струваше Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Вчера покрай това учене изкарах на протеини, а утре пък, когато трябва да карам П ден няма да мога, защото се прибирам у дома и не ми се иска наще да си мислят, че продължавам да ям само пиле и риба...затова ще хапна и салатка , а петък ще го изкарам на протеини .
Надявам се , че няма да е голям проблем разместването , но се налага Thinking

Ох сега ще хапна, ще пийна и ще си почина Simple Smile

ПП и да не забравяте големите  smile3521, защото трудът се възнаграждава....РЕЖИМНОСТТА СЪЩО  Hug

# 460
Здравейте Дюкянчета:))

Събота се запознах наживо с Николета, която впоследствие видях от форума, че за много хора е стимул в борбата със смъкването на килограмите...Аз бях само чувала от нейната племенница, но не е като да се запознаеш наживо с такъв човек и да видиш нейните снимки преди и сега...Изключително много се нахъсах...и както и тя самата потвърди моите думи..."Всичко идва от Главата"....Та щракна ми май в главата...Всички много много ме допълнително стимулирахте с вашите постижения. От 3 дни гледам вашите снимки и не мога да повярвам, какви красиви симпатични момичета се крият зад тези иначе никого не привличащи туловища... Mr. Green Преди много години един приятел ме предупреди...Внимавай много, намаляваш така броят на почитателите си:)) И верно си е мама му стара...Simple Smile) Та отвчера съм и аз във вашия клуб и мисля да съм голям ИНАТ...Аз не съм много по месата, така че ще наблягам повече на тофуто и рибите:) Много ще ми липсват житните култури и плодовете:((  Да дерзаем заедно:)) Heart Eyes

# 461
За Николинчето ли става въпрос!?
Какво става с нея!?
Дюканства ли!?

Hug

И аз да изкажа съжалението си,
ако наистина темата се е поизместила
в скайп, фейс или другаде...

Rolling Eyes

# 462
  • Пловдив
Klee, честито!   bouquet всяка малка победа носи радост, наслаждавай се.  Simple Smile
Днес имах много интересна служебна среща с проф. Мургов, създал пробиотиците Ентеросан. http://www.enterosan.net/products.php Винаги ми е било изключително приятно да разговарям с интелегентни и ерудирани хора. Но след разговора съм очарована и реших да похваля продуктите под марката Ентеросан. Човекът сподели, че имат пробиотик, който успешно се прилага дори при множествена склероза, друг за високо кръвно, имат препарат дори за затлъстяване. Не искам да прозвучи като реклама, защото нямам никаква комерсиална цел. Просто приветствам бг постиженията.

# 463
Изключително много се нахъсах...и както и тя самата потвърди моите думи..."Всичко идва от Главата"....Та щракна ми май в главата...Всички много много ме допълнително стимулирахте с вашите постижения. От 3 дни гледам вашите снимки и не мога да повярвам, какви красиви симпатични момичета се крият зад тези иначе никого не привличащи туловища... Mr. Green Преди много години един приятел ме предупреди...Внимавай много, намаляваш така броят на почитателите си:))
Мисля, че не е лошо пак да се срещнете и поговорите, защото онова червеничкото горе в цитата е чуден тласък към анорексия и булимия - които по съвпадение наскоро се обсъждаха тук.
Успех с Дюкан!

# 464
  • Пловдив
мерих се с см и съм махнала само 0.5см от талията Close хич не ми хареса

ами първия ден беше по -2.5 това доста ми хареса
Искаш за един месец да свалиш 70 см от талията ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт