С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 370
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • София
мерих се с см и съм махнала само 0.5см от талията Close хич не ми хареса

ами първия ден беше по -2.5 това доста ми хареса
Искаш за един месец да свалиш 70 см от талията ли?  newsm78

E, защо да не, бе Вещи??? То и аз искам пък!!!  hahaha

# 466
Klee,поздравеления и от мен!Продължавай все така упорито и успешно! Hug
Milagros,и аз бих те посъветвала да не се вторачваш прекалено много в себе си и храната.Просто приеми,че нещата ще се получат с повече търпение и упоритост.Спазвай режима ,следи си мерките и кг-те,но да не ти става мания и при всеки малък плюс  или свалено не според очакванията ти да се вайкаш.Все пак отслабването зависи и от това  какво се случва в главата Simple SmileАз например съм свалила едва 3,5 кг за почти месец.Но просто си следя теглото без всяка сутрин да изпадам в ужас защо е -500,а не -1кг.Доволна съм на всеки свален грам и знам,че нещата бавно ще се получат.Все пак тук се топят мазнини,които са леки и е невъзможно за един месец да махнеш килограми от тях.

# 467
  • Пловдив
мерих се с см и съм махнала само 0.5см от талията Close хич не ми хареса

ами първия ден беше по -2.5 това доста ми хареса
Искаш за един месец да свалиш 70 см от талията ли?  newsm78

E, защо да не, бе Вещи??? То и аз искам пък!!!  hahaha

На тая ли искаш да заприличаш?   Mr. Green

# 468
  • София
Малииии, Вещи, от къде я извади таз убавица бе??? Ей, т'ва е талия, няма 6-5  Joy

Клее, честито за 6-ката!!! Все така да ти върви!

...Аз например съм свалила едва 3,5 кг за почти месец.

Аз пък съм свалила ок. 700 грама за 1 месец... Ама им се радвам като на 7 кила  Mr. Green

# 469
Клий, честито! bouquet  Как ти завиждам само  Mr. Green

Аз отивам да пазарувам, решила съм да готвя супа, която снощи кръстих "Няма такава супа" - ако стане, ще споделя рецептата.
Хубав и слънчев следобед на всички! Hug

ПП. Брррр, ей, сега ще тръгне слух, че тази е била на Дюкан, може и предаване специално да направят Whistling

# 470
Аз пък съм свалила ок. 700 грама за 1 месец... Ама им се радвам като на 7 кила  Mr. Green
Деситка,ама аз съм едва във втора....,т.е. през ударния свалих едва 1кг Rolling EyesАма знам си,че много фактори си казват думата-втори път на режима,сравнително малко кг за сваляне,ЕГН.... Confused

# 471
  • София
Аз пък съм свалила ок. 700 грама за 1 месец... Ама им се радвам като на 7 кила  Mr. Green
Деситка,ама аз съм едва във втора....,т.е. през ударния свалих едва 1кг Rolling EyesАма знам си,че много фактори си казват думата-втори път на режима,сравнително малко кг за сваляне,ЕГН.... Confused

И аз съм във 2-ра, и аз съм за 2-ри път, и аз през ударния свалих 0.8кг., и на мен ми остават малко за сваляне (4-7кг) и аз не съм на 20...  Grinning

И друг път съм казвала: За да е успешен режима, заредете се с много търпение и добро настроение!!!  Heart Eyes

# 472
И аз съм във 2-ра, и аз съм за 2-ри път, и аз през ударния свалих 0.8кг., и на мен ми остават малко за сваляне (4-7кг) и аз не съм на 20...  Grinning
Пуууу човек нИ мож тЪ обори Crossing Arms
 Wink Hug

# 473
И аз съм във 2-ра, и аз съм за 2-ри път, и аз през ударния свалих 0.8кг., и на мен ми остават малко за сваляне (4-7кг) и аз не съм на 20...  Grinning

Ти пък сега ще се изкараш и "най-голямата" тука, с най-бавното темпо на сваляне  hahaha hahaha hahaha hahaha
Klee да полееш изпита, ей  bouquet
Ми-ленкааа бързо да оздравяваш, че лоша работа са това болестите. И аз откарах на крак (веднага почнах АБ), покрай децета някакъв грип ли беше или вирус незнам и все си таих надеждата, че ще тръгнат минусите след него (пред вид факта че го карах 3 дена на супи, чайове и попарка), ама нейсе...поне нещо положително да имаше от това, ами чак и половин кило имах отгоре от АБ-то. То вода, замина си и забравих даже за нея, ама все се надявах да ме сполети твоето щастие с кантара в трета. Тръцки..Ей това си е..има хора с късмет Peace Пу-Пу-Пу да оздравяваш, да не повтаря повече грипа, пък кантара само радости да ти носи.  Това е благородна завист нали знаиш Heart Eyes

# 474
Ехооооооо,тука сме бре  Party кво като има фейс и скайп.Форума си форум. Heart Eyes
Относно темпото за сваляне да кажа.За първи път ми беше на мене Дюкан и през ударната свалих 1кг,обаче това не ми попречи за 3 мес да сваля 15кг някъде.Тъй че относително е.
Офф,днеска нещо ме боли лявата ръка и по-точно костите.Не мога да си го обясня. newsm78
Ама като си зарязах хапчетата за костите ,така ще е .Много съм ...... значи на тема хапове,хич не обичам да пия. ooooh!

# 475
добър вечер.
днес месечинка бре,та да дам отчет.
на поправка съм ,месец първи.Чудо ама издържах  Grinning  резултатът -5кг.Ми не е лошо като за втори път.Е първия път бяха повече, но тогава имах повече да свалям.См не съм мерила,ама имам вече големи дрехи.
Ами това е,малко постно,ама нещо не ми се пише.
обаче ви чета,да знайте  Hug   Hug   Hug
обичам ви!!!

# 476
  • София
Едно въпросче:може ли овесените трици да се ядат вечер вместо сутрин?Благодаря!

# 477
Здравейте момичета!

Търсих и никъде не мога да намеря някаква рецепта за подходящ сладолед. Има ли нещо такова?Не вярвам да не сте измислили досега, но никъде не намирам за съжаление. Помогнете ми!
Предварително ви благодаря за отговора!

# 478
триците: препоръчително е да се ядът до обяд,все пак са въглехидрат.
Сладоледа: има ама къде беше,то лятото го правех даже.Аааааааа сетих се,в подписа на Мис Марпъл има едни,......а тя къде е?
П.П. ето намерих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476369.75  аз съм правила "СЛАДОЛЕД НА КОРНИ И НЕЛ"
призовавам всички да разгледат всички рецепти.Мис Марпъл е вължебница   bouquet

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 19:51 от Мимииии

# 479
Здрвеите, приемате ли нови попълнения?
За втори път съм на режима. Първият нямах достатъчно воля и се отказах още във втори етап. Сега съм решена да се преборя и да задържа постигнатото. В първа фаза бях 5 дни и свалих 3 кг. Сега съм 5ПЗ/5П. Първата седмица бях -800. Нямам възможност да се тегля всеки ден затова го правя на седмица. В обиколките също имам спад - талия -6см, ханш -4см, бедро -0,5см, ръка -1 см. Мисля, че е добре за начало.
Успех на всички захванали се с режима.

Общи условия

Активация на акаунт