С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 350
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Малко много извън темата, ама днес вече ми дойде до гуша от простотиите на работа! Twisted Evil
Регистрирах се в джоб-са и току що пратих CV-то си към една фирма...
Та тъй де... Стискайте ми палци... Плийз...  Praynig
А за режима - не се бойте, няма да кръшна. Щом се прибрах ревяща и въпреки това не се и сетих за ядене, значи няма да теша нерви по този начин... Tired Което все пак е нещо!
Наядох се като прасИ с печено пиле и сега ще давя мъката в литри вода!
А`е - лека вечер! Hug

# 481
Здравейте момичета.
НЕ съм писала от няколко дена ,но малкия не ме оставя да пиша , иначе чета редовно
От днес пак съм на П само,за 5-те дена ПЗ не съм мръднала на кг ,но сега ще има минус ,надявам се.
Добре дошли на по-новите от мен.
Правих си кремчето с желатина ,но нещо не ми допадна. Ще си мина на крем карамела и на кейкса
Сутринка си направих триците с прясно мляко и също ми харесаха.В началото хич не ми допаднаха триците ,но сега  Hug
Колкото до пъпките.... чесно и аз съм се опъпчила и мъжо само ме подбазиква. Незнам дали е от режима ,може да е и липса на витамини.Утре ще отида до аптеката да си избера някакви витамини.
Хубава и отслабваща ечер от мен

# 482
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Малеее, бях забравила колко вкусно нещо е скумрията, обаче с такъв кеф си хапнах една сега..., печена върху хартия. Малко късничко за новите ми навици, но ... огладнях - нещо странно за мен от известно време. Надявам се само да не е от някой сбъркан вид, който вместо - , носи +, ама каквто - такова...
     tqna, колебания в показанията на Кантарев няма как да няма, все пак теглото на един жив организъм не е константна величина, но важното е да се научим да го следим без излишни емоции и да знаем адекватните мерки, които да вземем, когато хукне на горе  Wink Тайничко се надявам, че съм се научила да го правя за 2 години и 3 месеца...
     tonnny_bg , печена, ама на мокра слама  hahaha Wink И за чий са ти уши - само тежат  hahaha
     Екатерина Simple Smile , честита месечинка   bouquet Резултата ти си е много добър  Peace
      becktin , накани се, ние не `апем, нито пък `ора ядем  Wink а изварата на Олимпус в Метро в момента е 6 бр по 400 гр за 10.99, в събота мисля да си грабна 6 кофички, че и без друго нямам извара...
      Medlar ,а да знаеш колко още има... Сега като се замисля, точно Дюки - хумора беше от основните причини да стана дюканка  hahaha
     Milagros , както си ги разпределиш, стига да не надхвърляш дозата прясно мляко, че то принципно не е пропъръчително за възрастни Хиндивиди - нямаме нужните ензими за него вече.
     sollarism , днес +, утре двоен -, всичко е относително  Wink
     I r r a , аз пък да ти река - Кантарев е най-голям приятел, когато ни показва, че грешим с начина на хранене. Когато отчита само минуси може да се окаже и враг...
     миле-на, оправяй се, адашче, че аз вече трета седмица съм като парцал след тоя грип  ooooh!
     Klee , у нашето стадо студентка с оцнка по-малка от 5 няма, така че... що ли се `абиш да казваш, че е 6, ние си го знаем  Peace Хайде сега си почини подобаващо, но... само от четенето, не и от режима  Naughty
     Jule , завиждам ти за удоволствието да познаваш една от иконите в темата на живо  Mr. Green Успех в начинанието и ... дай повечко инфо за себе си  Wink
     иланг - иланг , хубава професия ще да имаш, за да се срещаш с такива хора...
      fractal , не вярвам на очите си, че те виждам сред нас  Hug Heart Eyes
      Вай..., Вещи, к`ъв е тоя киликандзер!? Опазили Господ и Дюкан да замязам на това чудо  Praynig
     Azalita, давай я тази "Няма такава супа", че как ми се сърба нещо горещо в тези студове...
     MALVINA, ЕГН - то е само оправдание.
     Мимииии , ха честита ти поправителна месечинка и ... умната. Е, може и русата де...  Joy
     Магика, не че не може, но сякаш е по-добре да са за закуска - въпрос на практика и наблюдениея, защото самия Дюкан не е определил влеме за яденето им.
     sneji20 , не е ли хладничко за сладолед!?
     teo_p , приемаме, приемаме, всичко приемаме  Grinning
     (не)Обикновена, щом се налага, ще стискаме  Hug
     Малеее, пак ошарих света  ooooh!
           Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug     

# 483
  • варна/виена
 :hug:Juli

# 484
ейййй, писали, писали- изписали сте света ooooh!
Я помислете малко и за тези като мен с малките деца, дето сега видяха малко слънчице, и хайде дим да ги няма навън, как ще ви четат после Naughty
То четох четох и накрая забравих, кой какво писал - склерозата ще да ме удря сигурно Thinking

Клее, честито. Да го полееш и заради нас  bouquet

Аз днес имам пак минусче, надявам се утре да се е задържал Praynig

# 485

То четох четох и накрая забравих, кой какво писал - склерозата ще да ме удря сигурно Thinking

Малко ти е стажа в темата, ще имаш време да научиш, че от ниския прием на въглехидрати сме  амнезирали, че сме стадо, че сме змии, злоби, болни и дори всеки момент ще умрем, щот'той даже самия Дюкан вече бил умрял от собствената си диета. За две години от как следя темата, поне два пъти го уморяваха човека. Доброжелатели, к'во да праЙш.
Ама да си знаеш, че каквото и да ти се случи - от режима е. Ако ще климатика ти да се обледи, пак е от режима!

# 486
 Joy Joy Joy Гарденийка,много точно си го описала.Амнезирали,злобни,нервни ,недоволни и т.н. ама пък какви красавици сме  Heart Eyes Flutter
Офф аз що не отивам да си лягам ами седя тука и дремя/ newsm78
Та какво казвате 6 кофички за 11лв ,то не е много ефтино ама май ще си взема ,че ме заинтригувахте с таз извара.
Сега отивам да лягам вече ,че утре на работа и на танцова пак. Heart Eyes
И дано да съм сборила тоз плюс поне малко. Praynig
Пожелавам ви лека и спокойна и до утре на кафе тук. Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 487
Здравейте, страхотни сте,записвам се и аз при вас,миналата седмица започнах режима,но 2 дни по-късно се разболях от пневмония и въведох плодове и зеленчуци,че се поуплаших,но оздравея ли веднага почвам отначало.
Следях ви с голям интерес и много се надъхах, дано се справя с излишните килца които според калкулатора са 24,да се представя: висока съм 172см. тегло 90кг.
Мимииии мила, ти сякаш имаш моята структура,незнам колко си висока,но така на снимките ми се струва_ и много ще се радвам ако имам твоя успех (открадвам си дори линийка от теб,надявам се да не ми се сърдиш и дано да ми е на сваляне  Simple Smile)

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 01:21 от nanini2

# 488

Малко ти е стажа в темата, ще имаш време да научиш, че от ниския прием на въглехидрати сме  амнезирали, че сме стадо, че сме змии, злоби, болни и дори всеки момент ще умрем, щот'той даже самия Дюкан вече бил умрял от собствената си диета. За две години от как следя темата, поне два пъти го уморяваха човека. Доброжелатели, к'во да праЙш.
Ама да си знаеш, че каквото и да ти се случи - от режима е. Ако ще климатика ти да се обледи, пак е от режима!

Joy Joy Joy Гарденийка,много точно си го описала.Амнезирали,злобни,нервни ,недоволни и т.н.

smile3532 smile3533 smile3534 rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly

Ох...щА мА уморите бе......Посред нощите.....Да сЪ  хиля така..... hahaha Mr. Green Joy
Чак комшийката почна да ми тропа по парното..... Mr. Green Laughing

# 489
Ма и парно имате............ха ха ха

Пропуснала е "изтрещели лелки"   hahaha hahaha hahaha

Добре, че тука го не познават дофтура и плюскането е национален спорт та веки нямам таквиз проблеми.
Ай, Мастър, що не спиш бряяяяяяяяя  Heart Eyes и върни кашаваря деееееее, пропуснаФ та в първия момент, по реда на писане обаче та гепнах Hug

# 490
 hahaha
...да си знаеш, че каквото и да ти се случи - от режима е. Ако ще климатика ти да се обледи, пак е от режима!...
Благодарско! Поне този ден да ми почне с настроение, че като се сетя за вчера ooooh!...
Че и за капак пилето на жар, дето го омухах на вечеря беше толкова солено, че чак ми изпръхнаха устните и езика, та като се налоках с вода подобаващо, сега ще си я нося цял ден, предимно на муцуната! Ще уплаша колегите, ама нека видят до к`во ме докараха от нерви!!!
Друга новост покрай моята особа е, че от оня ден пия тия хапове - . Не, че съм усетила някаква нужда, де... Ама реших да се "назобя" и аз покрай децата с полезности. На вас влияят ли ви с плюсове?

# 491
Добро утро.мименсита спи ,затова ще сервирам по кафенце ,а следващото от нея:

И да ви развеселя малко за добро утро:
Вчера след обясненията ни относно празника 2.02. на сина ни,малкият заключава:
-Ох,добре ,че са отминали тез времена ,че както нямаме петел,ще трябва да ходя войник.
 Joy Joy Joy hahaha

Такааа,след първи протеинов ден -400гр ,не е добре ама и днес ще атакувам с протеините да видим кой по-хитър ще излезе и вечерта съм на танцова ,надявам се без банкет  Joy Joy И за вечеря скумрия на скара. Party Party

И аз почнах пак да пия моите витамини за костите ,че ръката ме боля вчера много,днеска съм по-добре.
Лек и успешен ден от мен! Hug

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 07:19 от tonnny_bg

# 492
  • София :(
          Добро утро  Hug
     tonnny_bg , аз пък днес ще си шмръкна от твоето и ще хуквам по задачки, че имам препущане като кираджийски кон. А в тия ледове как никак не ми се мърда никъде...
      Първият ми протеинов четвъртък, че и съвпада с Луната, голям кеф. И Кантарев се държи добре... А бе страшна работа  hahaha
            Усмихнат, режимен ден  Hug Hug Hug

# 493
Добро утро момичета Heart Eyes

Екатерина Simple Smile,за чая първо да ти кажа:Вземаш си от аптеката сух в кутийка и следваш инструкциите за приготвяне.Аз го пия по литър ,ама мисля че танте си го пиеше наместо вода т.е. 2л на ден.Добре се отразява и на кожа,коса,нокти.Аз съм доволна. Heart Eyes
А за постиженията ти с килограмите -много добри са даже . Flutter Казано е по 0,500гр мисля че беше  на седмица, така че  добре се движиш,радвай се. Flutter
Благодаря ти Тони, ще пиша след месец за резултат, грабвам едно кафе за събуждане Heart Eyes
mimensita, благодаря! Heart Eyes
Ааааа Вещи, мацката с талията .....искам такава как да не искам    Laughing
(не)Обикновена,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за успешна промяна.

За килограмите се радвам разбира се, само казвам, че 5 от свалените  са в ударната фаза и едва ли ще се задържи това темпо, затова и пиша, че свалям  бавно, аз и първия път така свалях, това не е болка за умиране, доволна съм, свалям и се чувствам идеално   Grinning

От няколко дни съм намалила млечните, почти съм изключила киселото мляко и съм го заместила с изваря, която хич не обичам, обаче си намерих варинат, ям я разбъркана със спанак / сега съм в ПЗ дни/, резултата е два дни подред по минус от 500гр., ако се задържат няма да има по щастлив човек от мен  Grinning

Хубав ден и много минуси!  bouquet

# 494
  • Пловдив
Добро утро (за мен не е добро, но само Екатерина ще разбере какво означава да са ти хванали 8к кати  Mr. Green ) Simple Smile Става въпрос за една игра, така че не е жизненоважно Wink
Вчера и аз взех от кофичките Олимпус. По принцип не се поддавам на реклами и похвали и съм скептично настроена ако нещо е прехвалено, но изварата просто ми се изпречи пред очите в Кауфланд и реших да я пробвам, въпреки, че ми се видя скъпичка. Ами хареса ми, направо не очаквах и съм учудена от себе си.
Кате, какъв спанак слагаш?

Общи условия

Активация на акаунт