С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 365
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Привет красиви  Flutter

От два дни се каня да пиша и най-после намерих време.
Беткин изглеждаш превъзходно!Днес прочетох, че си везничка че и бургазлийка  Heart Eyes та разбирам аз сходната везнишка суета  Laughing Искрено ти казвам супер тяло имаш и ДА имам предложение как да качиш малко горе и да стегнеш хубавото дупе.Спорт с тежести и кростренажор и след по-малко от 2-3 месеца ще видиш резултата  Peace Би могла да погледнеш темата за дом.тренировки.Не мисля, че ти е нужен строг Дюкан на теб.Дано не съм те засегнала  Hug

Кле- успех  на изпита bouquet

Корни супер е бежевата рокличка и тънките крачета под нея  Peace

Мименситка успех мила в трета   bouquet Ти си уравновесен човек и вярвам, че малките колебания в кантара, ако ги има няма да те уплашат  Hug

# 436
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Знам, че ми е твъъърде рано да се радвам, но... няма начин просто - след вчерашното смело огалване, днес Кантарев, не само че не тръгна на горе, ами отбеляза и минус, при това съвсем не лош. Така че... чукча доволен, ама мнооого  smile3521
       Хайде сега да пием по кафе, че да ни е спорен и усмихнат деня  Wink

Обаче... не мога да си отспя вече втора седмица. От както ме гътна грипа все се събуждам ненаспана, а от понеделник се започват 12 часовите екшъни на работа, тогава пък как ще се влача ми е направо загадка  ooooh! Ох, голямо съм мрънколо...
            Хайде, усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 437
Добрутру,сладки! Hug
Мименсита,мерси за кафенцето и поздравления за Кантарев!Браво,браво абе пушка си ти пистолетена,грешка нямаш. Flutter Party Party
Аз днес съм на протеини и утре пак . Heart Eyes Имам нужда от малко изчистване на водата.Приготвила съм си бутчета за през деня и рибка за вечерта. Heart Eyes
Ама триците нещо ми втръснаха сякак,вече се чудя как да ги ям.Май днес ще ги забъркам с кисело мляко и с малко ленено семе вътре.То сваля кръвното ама да се надяваме ,че няма много да ми го свали. newsm78
Да ставам да приготвям закуската на малкия бандит,че кое време стана пак.
Пожелавам ви лек,отслабващ и усмихнат ден ,именно днес и тук! Hug Hug Hug

# 438
Добро утро!

mimensita, благодаря за кафетата, поздравления за минуса! Hug
Klee  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Някой може ли да каже повече за чая от коприва, как се приготвя каква коприва и от къде се купува. Аз съм била винаги с проблемна кожа, но това явно се засилва от режима и сега съм се опъпчила като пубертет  Embarassed

За отчета, днес правя 1 месец с Дюкан, резултат - 7.3 кг., от които 5 свалени в ударната фаза. Не е много, но съм доволна.

Хубав и минусов ден!

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 08:04 от Екатерина :)

# 439
Екатерина Simple Smile,за чая първо да ти кажа:Вземаш си от аптеката сух в кутийка и следваш инструкциите за приготвяне.Аз го пия по литър ,ама мисля че танте си го пиеше наместо вода т.е. 2л на ден.Добре се отразява и на кожа,коса,нокти.Аз съм доволна. Heart Eyes
А за постиженията ти с килограмите -много добри са даже . Flutter Казано е по 0,500гр мисля че беше  на седмица, така че  добре се движиш,радвай се. Flutter
Ей,вънка голям студ ,направо ми окапаха ушите докато се прибера. ooooh!
Офф,докога бе с тоз студ ,искам си лятотоооо. #Crazy ooooh!

# 440
Добро утро и от мен Simple Smile
mimensita, благодарско за кафенцето  Hug Верно в блога не бях се сетила да чета "бисерите", ама то и по старите теми има доста "изцепки". Много се забавлявам  Simple Smile А за среща в Дивака на Гладстон отдавна се каня, надявам се скоро да дойда да ви видя фейс ту фейс  Simple Smile

Klee, успех!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

tqna, благодаря много за комплимента и на теб  Hug Наистина имам нужда от тренировки, ама и аз съм стадно жУвотнУ  , сама не ми е хубаво Sad Та да попитам, момичета, има ли някоя Дюкеса в района на ж.к. Гоце Делчев (Емил Марков) за съвместно посещаване на фитнес? За домашен фитнес нямам място, у дома сме като дядовата ръкавичка + куче и котка  #2gunfire  Не си ме засегнала изобщо, аз отдавна не съм на строг Дюкан, както казах старая се да се храня дюканосъобразно. Просто в този режим съм открила начин да се поддържам на "ниво" без да гладувам и изпадам в крайности... Измислила съм си малки трикчета, които сигнализират своевременно ако започна да излизам извън релси. Тази зима например се случи така, че съм безработна, а знаете застояването в къщи как се отразява. За това съм се отказала от анцузи и клинове като домашни дрехи. Заделила съм си два чифта удобни дънки и си джиткам с тях. Ако усетя че започват да ми стават неудобни, включвам за известно време "тежката артилерия" и така. Абе в общи линии старая се да не прекрачвам някакви граници (на килограмите).

Хайде лек ден сладурки  Hug Много се разписах пак, ама толкова ми е прятно....
Ще се включа пак предполагам...то човек без работа...

# 441
Екатерина Simple Smile,за чая първо да ти кажа:Вземаш си от аптеката сух в кутийка и следваш инструкциите за приготвяне.
А аз чакам пролетта, да си бера прясна коприва, пък то можело да си купя  Laughing
По килограм на седмица/10 дни е нормалното сваляне, половин кило е за кърмачки.

# 442
mimensita  това с коня ме разби направо  smile3532 smile3532 newsm45 smile3532 newsm45 smile3532 smile3532

Отивам отчет на шефа да давам, пък после може и да поработя  Whistling Joy Довечера ще ви дочитам
Отслабващ ден   bouquet

# 443
  • Варна
момичета дажбата на млечни на ден нали е 1кг-това означава примерно една кофичка кис. мляко 400гр, 250 мл. пр. мляко и 300 гр извара................приблизително това ли е на ден

# 444
[
По килограм на седмица/10 дни е нормалното сваляне, половин кило е за кърмачки.

Joy Joy Joy хахах,аз пък кво съм запомнила за кърмачките / Joy  Joy
Аааа,не е хубава таз работа/ hahaha

Milagros,ами 1кг на ден ,както искаш тъй си го разпределяш ,като прясното мляко си е 250мл,значи за другото остават 750 т.е кисело мляко и извара. Peace

# 445
  • Варна
олеееееееее ми то не ми стига.........тая извара много ми харесва-една опаковка от 400гр отива на ден и айрянче обичам да си пийвам а пък с това 0.1% Култура за къде по напред-на закуска е изпито Sad

# 446
Мименситка благодарности за кафето,честито минусче,Тонибгако ти окапят ушите,ще отчетеш минус smile3532.Аз все още съм сгадния плюс от вчера,чувствам се подута като балон,адски ми е некомфортно,днес съм заредила голямо количество риба пък да видим утре каво ще рече кантарев.На всички желая лек и режимен ден. newsm51

# 447
  • Варна
мерих се с см и съм махнала само 0.5см от талията Close хич не ми хареса

# 448
Milagros ,защо не ти харесва? newsm78

sollarism,задържала си вода ,ще паднат днеска ,утре всичко ще е ОК. Hug Hug Hug

Аз пък за днес съм си сварила 2л чай билков ама нищо.Копривата свърши и все забравям да си взема от аптеката.Ама в тоз студ не мога да пия студена вода ,по-добре чайче. Heart Eyes

# 449
  • Варна
ами първия ден беше по -2.5 това доста ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт