С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 321
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • Лутаща се
Още един въпрос.
Напоследък сутрин ама хич не ми се хапва. Огладнявам около половин час след като отида на работа. Та си нося киселото мляко и триците в себе си. Но, приготвяйки го в службата триците не са накиснати, както ако е от вечерта. Така дори са ми по вкусни....
Нали обаче трябвало да си поемат водата, та да подействат. Какво, ако след похапването изпия 2 чаши вода, няма ли ефектът да е същият? Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 17:33 от skarlet71

# 541
Нали обаче трябвало да си поемат водата, та да подействат. Какво, ако след похапването изпия 2 чаши вода, няма ли ефектът да е същият? Mr. Green

Трябва и да подскочиш няколко пъти...Това за по-сигурен ефект... Mr. Green

# 542
За рулото <Стефани> - за да не се пръсне пробвай да го намажеш с един белтък от яйце.

# 543
Трябва и да подскочиш няколко пъти...Това за по-сигурен ефект... Mr. Green
Аааааа, Вещи, докторът не препоръчва физическо натоварване във втора. Що нЪ подстрекаваш към нережимности? Мммм?  hahaha
Днес и аз ги ядох триците на работа. Накиснах си ги в к.млякото още сутринта и към 11 бяха готови. Излапах си ги доволно  Mr. Green
Korni68, и аз го забелязах това за млякото. Разбивам го с телта за яйцата, за да стане гладко.
И да за отчета сега - нямам с какво да си похваля. От два дни имам по +100 всяка сутрин. ooooh! Хич не ми харесва това ама да видим. Днес ми е 3ти ден ПЗ. Пих сутринта топло мляко и обилно вода, и цял ден се наливам, че голям проблем с 00 ми се получи. #Cussing out Сега си правя запеканка с пипер и домати, а за утре сутрин съм си приготвила супа.
Отслабваща вечер ви пожелавам  Hug

# 544
  • Пловдив
 newsm78  нищо не съм казала този път.

# 545
Вещи, за подскачането  Peace Hug

# 546
 hahahaБеше Сисссс, не Вещи!

# 547
А за моите манджи, нито дума, а Naughty Thinking ... край УбидиФ сА... Crossing Arms Whistling Outta Joint Laughing Laughing Laughing

# 548
  • София
А за моите манджи, нито дума, а Naughty Thinking ... край УбидиФ сА... Crossing Arms Whistling Outta Joint Laughing Laughing Laughing

Аааа, адашче, не тъй....Аз оцелявам благодарение на тях... Питай Аннафейс по колко желирани кремчета мога да мушна за 1 ден  hahaha

# 549
Eeee Tumba_lumba аз твоя Вълшебен крем ала Дюкански го препоръчвам всеки път, когато някой попита за десертна рецепта Simple Smile Да не говорим що народ го възхвалява...

# 550
Божееее, не стига, че съм амнезирала ами вече и недовиждам  Crazy
Сисссс, таз вещица на аватари ти ще да ме е заблудила  Whistling Joy

# 551
Тумбе - Баба рани цялата къща с твоите специалитети, щот не мога да ги увардя-то криене, то дебнене и накрая взех да правя дози като за студентски стол Joy И becktin е дала прекрасен съвет - супииииииии. На много неща ме научи режима, ама най съм благодарна за супите и водата, че и  двете не ги обичах, а сега ела те да гледате в действие поговорката"яде, че и пращят ушите" hahaha

# 552
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     veronic , никой не се е предал, гледам, освен да ти ги предам аз, че да си намеря повод да се разходя някой ден да ви видя... Алоууу, мацки, предавайте се сами, че ...

Няма движение на кантара,ама ся пък евала на един кантар няма да правя и изобщо не се притесних Crossing ArmsВсе пак дрешките ми взеха да се поотпускат,което за мен е показател.
    MALVINA, точно това е правилното отношение  Peace Само дето на мен ми трябваше повече от година да го осъзная, ама на - УФСЪ  Blush Ох, умори ме, още цвиля с твоите питанки  Joy
      Azalita , аз пък прочетох и ... започнах да слюнкоотделям, ама мисля да я пробвам без пилешкото и с повечко морски дарове.
     nanini2 , то само Култура да беше... Ама желатина няма как да го разтвориш в студена вода и на - стои си на топчета. А бе приключение си е с тия млека, ама все нещо трябва да се яде, а като си нямаме баба на село...
      monnnn , гледам и днес няма кой да ти отговори, а за жалост и аз не зная отговора...
      anjei , честита годинка   bouquet
      skarlet71 , щом не обичаш месце го замести с риба, морски дарове, извара, но... не бих ти препоръчала тизи соеви сурогати. Скоро някой коментира, че точно като е започнал да ги ползва е качил много килограми за кратко време... Но това ди е лично мое мнение и мое си наблюдение де... Колкото до триците - аз също си ги хапвам след накисване от около 15-20 минути, когато не съм си направила нещо друго с тях де и са си много добре за моя вкус... А мисля, че номера е да набъбнат в организма, не да ги хапнеш поели вода, защото точно попивайки течности в тялото си вършат работата според мен... Но може и да греша, знам ли...
       becktin , не помня кой беше дал една простичка схема за преценка дали един продукт става за режима или не (въглехидратите и мазнинте да са по-малко като обща стойност от белтъчините), но според нея соевите ... неща, да ги нарека, са режимни. Друг е въпроса на кой как му се отразяват и колко соя има все пак в тях...
      Сисссс, ще те скоча аз теб   341uu
      Tumba_lumba , малко ли те кичим за закуска  Heart Eyes
      Хайде стига съм словоблудствала, да отивам да спя, че днес се намръзнах с тия разходки...
            Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 553
Уф, бееее...много си ви обичам Heart Eyes.....и се пошегувах за манджите Grinning, нещо днес съм в настроение Peace, че напоследък ми бяха потънали гемиите.... Sunglasses
ПП Адашче Heart Eyes, Бектин Heart Eyes, БигБабче Heart Eyes

Ххахаха Мимс Heart Eyes, как ме 'фана натясно с тва кичене на закуска....

Много ми е хубаво в нашата темичка....благодарение на всички вас... Heart Eyes Heart Eyes Hug Heart Eyes Heart Eyes

ПП Извинете за спама Blush

# 554

Ааааа,нямам нищо против да ме баркате с Вещи...То ние сме от една порода,така че... Mr. Green
Вещи, Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт