С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

  • 39 316
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Мнения: 0
Сега пак ще потъвам в размисли и страсти -как аджеба трябва да се приемат овесените трици  newsm78 ,предварително разтворени в киселото мляко ли...  Thinking щото аз си ги хапвам веднага щом ги сложа в млякото  #Crazy

# 556
  • Мнения: 254
Здравейте отново и от мен;) Благодаря envia, fractal, mimensitaна тези, които ме приветстваха с добре дошли и ми пожелаха успех:)

Както Mimensita  (която самата тя за мене е иконка...изглеждаш наистина прекрасно сега!!!) Аз съм на 38, живея във Виена и съм ниска 156 (а бях 158, но с годинките...) и с ренесансова фигура:)) (доста закръгленичка меко казано). Стартирам с 93-94....Никога в живота ми не съм имала проблеми с килограмите, но много стрес в живота ми ме докара до тук... последните 10 години започнах прогресивно да качвам и ето докъде я стигнах....вече цяла година закотвих над 90 и не мога да смъкна... Определено Николетчето много ме разтърси с нейната история и реших да мобилизирам моят инат и воля...Днеска ми е 3ти ден на Атакуващата Фаза. Днес много ме боля глава. Пия много вода, но не помага за главата:) но ще ми мине;))
Жалко, че предварително не се бях усетила за днешната Луна за да комбинирам...

Ники липсваш им явно. Дано имаш повече време да пишеш...Simple Smile

Имам въпрос ?[/color] моята престава за извара я видях тези дни в магазина 40% Мазнини...а това което видях безмаслено изглежда като крема сирене и е гадно...Как изглежда в БГ обезмаслената извара, като  нормалната ли?

# 557
  • Мнения: 170
Не е задължително да бъдат накиснати, може да ги хапваш под всякаква форма(в мляко-кисело и прясно, на попарка, на хлебче), дори е препоръчително(преди обсъждахме това в в темата) от време на време да ги консумираш след топлинна обработка под формата на кекс, хляб, бисквитки и так далее...

Доколкото знам изварата в чужбинско и викат котидж(Сирене „Котидж“ (Cottage cheese) ), котиджа доколкото знам е обезмаслено кремообразно нЯщо (сирене, де, ама само името му е сирене, ако питат мене Laughing) или кварк (който също е кремообразен и е нещо като аналог на българската извара, ама само те така си мислят Laughing), , докато в Бг изварата си е извара, недолюбвана от мен, но често подходяща за много ястиЯ(еле дюкански), сипкава е и на бучици....ПОНЯКОГА ПРИЛИЧА НА ПЯСЪК, ПОНЯКОГА НА ДРЕБНО НАТРОШЕНО СИРЕНЕ, ПОНЯКОГА Е ВОДНА И ПОЧТИ КРЕМООБРАЗНА, те такава е изварата в българско... Peace Wink ... Аз пък мило за драго давам за кремообразните и варианти... Flutter . Та в този ред на мисли обезмаслената извара си е баш като нормалната Peace! Абе с една дума изварата си е извара...

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 21:42 от Tumba_lumba

# 558
  • Мнения: 0
Jule, здравей и добре дошла!

Най-маслената извара, която аз съм срещала тук (за сурватъчна извара говорим, не за кашкавалена) е с 5% мазини. Има леко зърнеста консистенция, безсолна, без някакъв изразен вкус. Потърси нещо такова. Може би някоя от Дюканките в чужбина ще успее да те упъти скоро Simple Smile

ПП: Е Tumba_lumba  вече е отговорила Simple Smile

# 559
  • София :(
  • Мнения: 215
Не е задължително да бъдат накиснати, може да ги хапваш под всякаква форма(в мляко-кисело и прясно, на попарка, на хлебче), дори е препоръчително(преди обсъждахме това в в темата) от време на време да ги консумираш след топлинна обработка под формата на кекс, хляб, бисквитки и так далее...

    Можеш, ама ако не те мързи. А мен такъв канап ме е стегнал - ужасТ. От известно време даже ме мързи да си наготвя и ям разни пушени пилешки бутчета, желиран език и какви ли не боклуци... А триците си бъркам в млякото докато машинката "плюе" кафето и като го пийна, и ви кажа добро утро ги нападам с голямата лъжица. А преди си правех хлебче, мъфини, бисквитки, сладкиши, готвех си по три различни манджи всеки ден... Време е да се взема в ръце май или пък да ме нашльокате с тиганите...  Blush

# 560
  • Мнения: 254
Tumba_lumba благодаря за бързия отговор...Cottage cheese го обожавам, ама то е друго нещо, стои на малки топченца, но някак си течно....Изварата точно както си я обяснила беше като натрошено сирене. И винаги сам знаела, че е диетична но като видях % Мазнини и се отказах. Моето беше топфен или кварк, то наистина беше кремобрано, но то не го харесвам:( не ми напомня на извара, ще питам Ники да ме светне...

бектин  Hug  ходя пак в магазина да търся. Аз точно тази дето ужким няма вкус много ми е харесвала, ама явно тук колко често съм си я купувала:)


Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 21:54 от Jule

# 561
  • Мнения: 0
Благодаря ви за бързите отговори аз наистина трябва да започна да разнообразявам храната си, че да не ми омръзне ама mimensita позна, че ме помръзва, междо другото защо я няма tonnny_bg да не й се е случило нещо след приготвената по моя начин скумрийка  Laughing

# 562
  • Мнения: 487
привет монннн пдозирам че си ми градска и понеже никой не ти е отговорил за лененото масло аз пих на барлеанс на капсули пих ги три месеца както е оказано на опаковката не съм си променяла количеството трици тоест три лъжици всеки ден не ми попречи на свалянето но и никакъв ефект не разбрах от него идва ми скъпичко сега си купувам ленено семе но пак не приспадам от количеството трици понеже коментирате киселото мляко аз купих на лидл някаква тяхна си марка и определено не става на бучки но е 2% .Мименсита успех в трета ти желая а на всички лека и приятна вечер аз ще се преброявам сега

# 563
  • Мнения: 0
Аз за лененото семе съм чела,че ако не е смляно, то поне зърната трябва да са счукани,защото ако не е нарушена външната част на семето стомаха не може да го смели и го изхвърля цяло и непреработено

# 564
  • Мнения: 147
Ей, казах ви аз, че ще чакате да тръгнем по разходки и тогава ще се разпишете Crossing Arms

, казвай кога. Винаги готова  Mr. Green
Клее, хайде приятно гостуване и да внимаваш с манджичките на мама, че те винаги са вкусни, нали Wink

Еее, Тони, браво за дънките. Кога ли и аз ще мога да се похваля така newsm78
Малвина,  hahaha hahaha hahaha паднах с тези % на млякото hahaha hahaha
мименситка, не се предават, ама никак. Но аз ще ги раз конспирирам

# 565
  • Мнения: 63

...Днеска ми е 3ти ден на Атакуващата Фаза. Днес много ме боля глава. Пия много вода, но не помага за главата:) но ще ми мине;))
Жалко, че предварително не се бях усетила за днешната Луна за да комбинирам...
 
Или аз не те разбирам, или ти не си разбрала нещо.
В ударна си, значи си комбинирала.
При нас глада е забранен. Комбиниране с луната се прави в трета фаза (най-рано) и то просто се използва фазата за протеинов ден.
Успех   bouquet

# 566
  • Мнения: 155
Добра ви вечер на всички   bouquet
Tumbе аз малко късничко ама да си кажа-хич не може да се обиждаш,ами че аз с твоето руло отслабнах бе жена,що руло изядох що нещо, взех им ума тука ше знаеш  Hug Heart Eyes
и с друго да се похваля че да ходя да спя и аз,на 17.02 правя девет месеца на режима (тамън една бременост начи Laughing), аз ще влизам в трета с 25 кг. свалени с Дюкан.Казвам с него, понеже ходих на лекар и личната ми каза колко съм тежала на последния ми профилактичен (останах така  #Crazyм/у другото от цифрата) та мисълта ми беше че, преди да започна режима съм била свалила десетина кила,сега в трета 250 дена или 350 да правя  Thinking ей такива чуденки си се чудя,ноооооо има време до там да се стигне
лека и отслабваща нощ   Sleeping Hug Hug Hug

# 567
  • Мнения: 254
В ударна си, значи си комбинирала.
При нас глада е забранен. Комбиниране с луната се прави в трета фаза (най-рано) и то просто се използва фазата за протеинов ден.
Успех   bouquet


Мерси много Гардения. Относно комбинирането с Лунната Диета, честно незнаех, че е проблем. Вече ще знам:) Още колко имам да уча от Вас, тези с много опит и познания:)

# 568
  • варна/виена
  • Мнения: 40
Здравейте дами Hug Hug,господата заслабнаха и съвсем се загубиха.
  Питате, как върви при мене. newsm78 newsm78
  Ами новините не са толкова добри.
От две години и половина съм тук,като година и половина със стриктна втора килограмите вървяха на долу,смъкнах повече от половината си тегло,но трета ми се опъва и то много,точно като асансьор съм и съм с 15 трайно качени килограми.
От понеделник съм отново на протеини.Мисля да се върна отново във втора ,но затова ще пиша,като изкарам и зеленчука,но няма да се мъча на 5/5,а ще си въртя 1/1.
Всичките парцалки ми станаха малки,а нямам никакво желание да си купувам пак палатки.
За сега се движа в много добър темп на сваляне,чак не мога да повярвам,но резултатите в края на месеца ще ги отчета.
Като стана дума за мис Марле,къде се загуби тя ThinkingКак ли и върви третата?
Jili  Hug изварата тук се нарича топфен,кварк му казват в Германия,има я от  2 да 10 процента масленост ,обаче не е на топчета ,а е много добре пасирана и е кремообразна.
Но по добре звънни през почивните дни ,да си направим една Дюканска среща.
Тумбе Hugнали знаеш каква е разликата между профи и любител Laughing
Ти нали....Дюкански ресторант подготвяше?

Айде със здраве и до нови срещи Hug Hug

# 569
  • София :(
  • Мнения: 215
         Добро утро  Hug
     Доживяхме и това петъчно кафенце, безкрайна ми се стори тази седмица  Rolling Eyes



      Осъмнах с едно малко плюсче днес, но... сама съм си виновна за него - купих си вчера хляб, пълнозърнест някакъв, черен, та черен и ... не устисках, оръфах една филийка на вечеря. Двойна грешка, ама пусто любопитство..., а той даже не беше кой знае какво. Хубавото е, че в същия магазин имаше и пълнозърнесто брашно на фирма различна от Техра и Панино, така че следващия път ще си го заджуркам сама  Crossing Arms Запасих се и с пълнозърнести макарони, че от кога си мечтая за порция макаронки със сиренце... Огладнях без време с толкова приказки за ядене  hahaha, което ми напомня - петък е, мога да "гризна" няколко "протеинчета", ето, има за всички  Wink
          Хайде, усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт