Американски колеж - тема 2 (втора)

• 169 665
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,

като информация за тези които са след нас (аз лично изчетох доста теми за седмокласници), не съм писала, но сега ще споделя нашия опит- приети сме в АК на 6-място, като детето не е подготвяно за този изпит, но учи в едно специално училище:).

# 421
Здравейте и честито на всички приети деца!  bouquetНие сме  резерва, момиче, не знам дали въобще имаме шансове... Confused

# 422
  • София
Честито на приетите! Успех на резервите!

Зависи коя резерва сте. До към 10-15 резерва вероятността за прием е много голяма.

Според мен снимката на цялото семейство е отново за преценка на доходите. Вижда се на какъв фон е снимката- дали е в дома ви и съответно интериора, или на някое скъпарско място. С какви дрехи сте облечени.

# 423
14 резерва сме, девойката е изпаднала в истерично състояние днес и аз не знам какво да й кажа. Опитвам се да я успокоя, но единственото сигурно нещо е, че ще трябва да чакаме докрай Sad

# 424
14 резерва сме, девойката е изпаднала в истерично състояние днес и аз не знам какво да й кажа. Опитвам се да я успокоя, но единственото сигурно нещо е, че ще трябва да чакаме докрай Sad

Успокой девойката. От СМГ само има поне десетина момичета, явили се за спорта. И други деца ще размисят, ако не им дадат стипендии или ако ги приемат в ЕГ-та. Имате шансове, само чакайте. И моята щерка няма да се записва.

# 425
Благодаря за подкрепата, ще й вдъхна малко кураж. Това й беше единственото желание и от една година е с нагласата, че иска да учи там, дано има късмет Praynig

# 426
Айде и аз да се похваля - приета съм. На 40 място от момичетата. Резултатите ми са: Тест: 49.38 % Съчинение: 10 % Краен резултат: 59.38 %.  Grinning Grinning Grinning Grinning Просто няма емотикона, която може да изрази радостта ми. Самият резултат ме радва. Иначе, аз лично, ако не взема някакъв процент стипендия, няма да уча там. Но може и нещо друго да се реши. За сега - поздравление за приетите и успех на резервите.

# 427
Извинете, 14-та резерва сте с колко процента?

# 428
Благодаря за подкрепата, ще й вдъхна малко кураж. Това й беше единственото желание и от една година е с нагласата, че иска да учи там, дано има късмет Praynig
Споко, не се знае - миналата година чух, че 25 от резервите са влезнали, през 2009 също приблизително толкова (за момичета става дума). Да се заредим с търпение и ще чакаме, има цели 3 месеца до края.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 10:52 от Alva

# 429
Извинете, 14-та резерва сте с колко процента?

50.99%

# 430
Здравейте, поздравления за всички, които влизат и ще стискаме палци за резервите.
Започнах да се притеснявам - следващите за кандидатстване и "треперене" сме ние - ще успеем ли да се подготвим, ще успеем ли да вземем финансова помощ, ама в крайна сметка всеки с късмета си. Ще съм много, много благодарна на всякаква информация от страна на успелите, разбира се след като си отдъхнат и успокоят. Всичко изчетох от форумите, но не знам, не съм сигурна, че знам всичко по темата, но времето е пред нас. Поздрави

# 431
Първото момиче е с 84...%, това е направо нечувано, поне за мен.
От известно време следя онлайн успехите на две момичета седмокласнички от СМГ. Мога да кажа, че тези деца се представят блестящо на математическите състезания и олимпиади. Блестящ успех имат и на олимпиадата по физика. Техните имена обаче липсват в протоколите от състезанието по математика на 20.03., което най-вероятно означава, че девойките са се явили на изпита в АК.
Подозирам, че въпросният рекорд от 84% е на някоя от тях.

Някой има ли информация какъв процент от учещите/от всеки випуск/ в АК са от провинцията?
А какъв капацитет от места разполага общежитието?

# 432
Първото момиче е с 84...%, това е направо нечувано, поне за мен.
От известно време следя онлайн успехите на две момичета седмокласнички от СМГ. Мога да кажа, че тези деца се представят блестящо на математическите състезания и олимпиади. Блестящ успех имат и на олимпиадата по физика. Техните имена обаче липсват в протоколите от състезанието по математика на 20.03., което най-вероятно означава, че девойките са се явили на изпита в АК.
Подозирам, че въпросният рекорд от 84% е на някоя от тях.
Ах това СМГ, това "котило" на генийчета. На такива деца трябва дори да им плащат за да учат в АК, а не да ги смазват с високи такси и унизителни процедури по отпускане на фин. помощ.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 11:06 от Alva

# 433
  • България
А какъв капацитет от места разполага общежитието?

До колкото знам капацитетът на общежитието е 28 места, но никога не е пълно.... От випуска на дъщеря ми има 12-15 деца от провинцията

# 434
Ах това СМГ, това "котило" на генийчета. На такива деца трябва дори да им плащат за да учат в АК, а не да ги смазват с високи такси и унизителни процедури по отпускане на фин. помощ.

И къде му е келепирът на АК, ако направи така?

Общи условия

Активация на акаунт