инфекциозна болница

• 3 848
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам да Ви попитам може ли след като са ни приели в дадена болница ,в случая инфекциозна ,да прехвърлим лечението в друга болница.Бях пуснала тема ,че племенницата ми е болна от шарка.В резултат от шарката и спадна имунитета и се разболя от двустранна бронхо пневмония.Приеха ги във въпросната болница.Първо ги бяха сложили в хепатитното отделение и им бяха казали да не излизат от стаята за да не се разболеят и от това.В последствие ги преместиха в друга стая.Сестра ми е кърмачка и затова не могат да и взимат пари че е с детето в болницата.Но са ги сложили в стая в която леглото става за деца но не и за възрастни,а още повече и двете да спят на това легло.Второ.От два дни не им е чистена стаята.А когато се е оплакала докторката видяла трошички от бисквитата дето е яло детето и е казала на сестра ми :"Като гледам колко пазите чисто тук,предполагам колко е чисто във вас." ShockedПросто нямам думи!А когато сестра ми е попитала дали могат да си платят за Вип стая сестрата е казала че няма проблем,но после се е върнала и казала,че не може.А когато тя е настоявала за по нормална стая докторката и казала да подпише документ ,че се отказва от тяхното лечение и да си ходела.Но в никоя друга болница нямало да ги приемат,защото парите по здравна каса били усвоени при тях.Има ли такова нещо?И какво може да се направи срещу това лекарско нехайство?А и да добавя детето вече не е заразно болно и вече не нужно да бъде в тая болница!

# 1
  • Burgas, Bulgaria
еми  варианта е да се подпише сестра ти и да  напуснат болницата-да намерите добър педиатър и да се лекувате в къщи...,а диагнозата бронхопневмония сигурна ли е ,защото това е доста скъпа пътека и лекарите злоупотребяват с нея....
има доста деца на които венозно им слагат лекарствата в къщи-колко е голямо детето.....

# 2
еми  варианта е да се подпише сестра ти и да  напуснат болницата-да намерите добър педиатър и да се лекувате в къщи...,а диагнозата бронхопневмония сигурна ли е ,защото това е доста скъпа пътека и лекарите злоупотребяват с нея....
има доста деца на които венозно им слагат лекарствата в къщи-колко е голямо детето.....
детето е на 1г и 8 м.Казали са и че детето е много зле.На снимката е излезнало че има хрипове и от двете страни и са я приели по спешност в болницата.А са я приели в Инфекциозна,защото не са били минали 9 дни от варицелата.Но сега вече няма варицела,поне не е заразна.А там може да си лепне още куп "забавни"болести,като се има в предвид колко се поддържа хигиена!

# 3
  • Burgas, Bulgaria
няма да ги преместят-няма такава практика, а и както са казали, на тях са дадени парите от пътеката...
просто варианта е да се лекувате в къщи..
мисля че на 5-тия ден ще ги изпишат-от кога са там

# 4
няма да ги преместят-няма такава практика, а и както са казали, на тях са дадени парите от пътеката...
просто варианта е да се лекувате в къщи..
мисля че на 5-тия ден ще ги изпишат-от кога са там

от три дни като са им казали че трябва да са там 10 дни.а отношението им е просто ужасно.хигиената нулева.с малко думи по-добре да не стигаш до тях!

# 5
  • Burgas, Bulgaria
ужас-
ами щом трябва да стоят .Успех и вързо възтановяване  Hug

# 6
Благодаря!
И дано да мине бързо и да не им идва друго до главата! Praynig

# 7
  • София
От всички боници в които бяхме миналата година,най-доволна останах от Инфекциозна болница,и от отношение и всичко останало! Иначе няма да ги приемат в друга болница,щом са лежали там един месец нямат право на друга болница(няма такава тъпотия) знам,защото обикаляхме един ден по болниците и не искаха да ми приемат детето с чревен вирус,повръщане и обезводняване,защото бил лежал преди това в Пирогов (за съвсем различно нещо)!Дори и в Токуда,при положение ,че казахме,че ще платиме и не искаме никакви здравни каси,само трябваше да му сложат 1 система глюкоза(само така се оправя)! Абе,здравеопазване си имаме!!! И спокойно,няма да ги държат 10 дни  Wink

# 8
  • София
Брат ми лежа преди известно време в инфекциозна, е няма по-голяма мръсотия и същото арогантно отношение от страна на персонала. А като отидох на свиждане... просто не можех да повярвам, че е възможно в 21 век европейска болница да изглежда така Shocked Пълна мизерия!

# 9
Да Ви кажа много съм разочарована и от лекарите и от здравната система изобщо от всяка институция в нашата мизерна страна!Въпросните "лекари "в Инфекциозна Болница са приели племенницата ми само за да теглят пари от здравната каса!На 4 или 5 ден от техния прием се е появил някакъв професор и ги е питал защо са в болница?При което сестра ми обяснила че са с двустранна бронхо пневмония и са ги приели в тяхната болница заради варицелата.Той я изслушал и пак я питал"Защо сте тук?"Казал и ,че детето няма никаква пневмония,че петната на снимката били от вътрешните пъпки и че това че има секрет който да я кара да кашля не означавало че са за болница!Обяснете ми какво ги кара тия некадърници да си мислят ,че заради пустите пари имат право да  вкарат здраво дете в болница която бъка от инфекциозни болести,и да му преливат антибиотици за по автентично подкрепяне на диагнозата си!Просто нямам думи.А вярвам че сега е било детето на сестра ми утре не дай си боже би могло да бъде моето или детето на всяка една от нас МАЙКИТЕ!Отвращавам се от тяхното нехайство и безразличие към човешките съдби.Пожелавам на тия "търговци на човешки души"да изпаднат в такова положение за да се сетят все пак че някога преди време са дали някаква си ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА!

# 10
  • Burgas, Bulgaria
за съжаление се оказах права- за  жалост ,не за първи път..да това са търговци...лекари е  силно казано...
предполагам,че  на минутата сестра ти е прибрала детето в къщи-дано вече сте добре  Hug

# 11
за съжаление се оказах права- за  жалост ,не за първи път..да това са търговци...лекари е  силно казано...
предполагам,че  на минутата сестра ти е прибрала детето в къщи-дано вече сте добре  Hug
Добре са!Отидоха за малко на почивка,за да се отърсят от неприятните преживявания!

# 12
Аз пък съм много доволна от болницата.Чистеха всеки ден,лекарите минаваха на визитация по 4 пъти и сестрите да записват всичко ядене,изхождания.Единственото лошо е че не трябва да излизаш в коридора че много цигани има там,но това не е по вина на лекарите.Стайте са тесни вярно но има легло и за децата и за възрастните включително и за циганките кърмачки.

Общи условия

Активация на акаунт