90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Либи, сутрин на гладно 1 чаша топла вода и след хранене отново 1 чашка топла вода. Най - щадящото за стомаха, от това което се предлага е Хуск , виж му съдържанието , мисля , че ще е подходящо за този режим. И на следващо място Дулколакс /капки/ .
И аз благодаря за рецептата , записвам я и ще я пробвам във въглехидратния ден   bouquet

# 16
  • София
Иве, преди малко не сколасах да ти отговоря. Предлагам среща между двата Трифона Заризана - т.е другата събота или неделя.  Wink

# 17
Явно и аз ще си я купувам тази книга, дано след това нямам никакви въпроси.

# 18
Нана, моля те кажи, мога ли да повторя режима месец и половина след приключването му, или трябва да си чакам 3-те месеца?

# 19
Joy
Не съм Нана, но не може Wink

# 20
Момичета, да се похваля след вчерашния протеинов ден съм -1 кг., а ако ги задържа ще са -2 кг. за по-малко от седмица...малко бързо ми се струва, но много се радвам.

Днес: варива - З: 2 круши; О: варени картофи; В: 1/2 от порцията на обяд и малко салата домати и краставици.

Утре: въглехидрати - З: 2 кивита; О: 2 корнита с горски плодове; В: 1 корни и 1 редичка черен диабетичен шоколад.

Момичета имам един тъп въпрос: във воден ден закусва ли се с плод? На първа страница нищо не пише или аз не виждам  newsm78 Логично е да се закусва с плод и да продължи на татък само на вода (ако следваме принципа), но предвид, че е изключение, от друга страна, не трябва да се закусва?

Благодаря и хубава вечер!

# 21
Joy
Не съм Нана, но не може Wink

не, то за можене може, но полза няма да има. Тялото няма да се пренастроило на новите си кг и трудно ще се съгласи да сваля още.

Във воден ден не се закусва. Пие се само вода през целия ден. Евентуално малко сок, ако не издържиш.

# 22
  • DE
Здравейте, фиданчици!

Аз днес бях на варива, но имах някакви коремни смущения, та цял ден киснах във 00 и успях да ям едва към 4...но тогава си правих картофи печени и май прекалих...още ми е тежко, та обмислям изцяло да пропусна вечерята и да си легна така. Сигурно не пречи с едно ядене да мина днес (закуската естествено си беше налице Simple Smile)
Утре за въглехидратния си сварих малко спагети с песто и за вечеря мисля бейкролс със салата...Реших да не ям сладко понеже забелязах, че баш от него качвам след въглехидратен. Макар че постните шоколадови квадрати си струваха прегрешението  Laughing

Успех на всички, които имат утре изпит! Дано да се оправят болните дечица на всички мами-фиданки!  Hug Hug Hug

# 23
  • София
Нана, моля те кажи, мога ли да повторя режима месец и половина след приключването му, или трябва да си чакам 3-те месеца?

Не, не може.
Както птица ти е казала няма да свалиш почти нищо.

Аз друго не мога да разбера. Като сте на режим, ядете нережимно. Като сте в почивка, искате режим. Ха, решете се де  Mr. Green

# 24
Благодаря за отговора Simple Smile

# 25
ralitsarbg -във воден ден по книгата пише че може фреш.Но плод май не.

Салата боб по манастирски:
http://rakiq.com/recepta-za-salata-ot-bob-po-manastirski/
Боб  чорба по манастирски:
По напред бях писала ,че се слага и картоф, имам спомен че едно гадже так ми правеше едно време и беше хубаво.
http://recepti.plamcom.com/recepta.php?rid=1129
в някои рецепти пише ,че се слага и целина.Въпрос на вкус.

# 26
Simple Smile Аз спазвах нещата и свалих доста. Сега се притеснявам да не кача Simple Smile

# 27
Благодаря, момичета. Сини сливи, киви не ми помагат. Чаша топла вода пия всяка сутрин, но уви Sad
 Close

# 28
  • София
Simple Smile Аз спазвах нещата и свалих доста. Сега се притеснявам да не кача Simple Smile

Спазвай си часовете между храненията, закусвай само плод. Храни се предимно разделно, като си позволяваш до 3-4 смесени хранения за седмица. Пица - веднъж месечно. Баница - също. Алкохол - рядко и няма да качиш.

# 29
Момичета, благодаря за отговорите за водния ден!  Hug Hug Hug

Дано устискам да го изкарам - планирала съм да чета книга и да гледам телевизия цял ден, за да не мисля за ядене и в краен случай да го трансформирам в плодов ден с мандарини, че са най-близо до вода като консистенция...

Общи условия

Активация на акаунт