90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета, благодаря за отговорите за водния ден!  Hug Hug Hug

Дано устискам да го изкарам - планирала съм да чета книга и да гледам телевизия цял ден, за да не мисля за ядене и в краен случай да го трансформирам в плодов ден с мандарини, че са най-близо до вода като консистенция...
Успех Hug Заложи на краставиците Laughing Те са си вода направо Simple Smile
 Моята вечеря приключи- леща и задушени гъби за мезе Mr. Green

# 31
  • На топло...
Изтървах ви.
Сакън да не изпусна някой красОтен идеал Crazy.

# 32
Клише и на мен ми направи впечатление, още като четох увода на темичката или по точно превода на рецептите - че има много рецепти с комбиниране на няколко плода. Специално тази първата рецепта - Погача от сушени плодове, съм я пробвала, но като торта я оформих - страхотна е  Crazy  Друго си е да хапнеш режимна торта в плодов ден  Mr. Green

# 33
  • На топло...
За тоалетната - освен богатите на фибри плодове (киви, круши, сини сливи, фурми и т.н.) сутрин медът в чаша топла вода, за обяд филия пълнозърнест хляб с трици и големи зелени салати, много вода.
Мен това ме вкара в пътя, като се има предвид, че след раждането ме мъчеха гадни хемороиди и абсолютно се беше закучила работата. Но със започването на режима и гореизброените неща всичко си дойде на мястото Peace.
Сега установявам, че чаят от маточина бори разните газове и подувания из червата, а и вкусът му е много приятен Simple Smile.

# 34
Човек да не излезне за малко значи... нова тема, че и понапълнена  Hug
Приключи поредния протеинов ден, нормално... с прочистване в двете нули  Grinning Май ще е от плодовия вчера  Wink
Като гледам,  големи дискусии се заформят по повод книгата. Защо ми се струва, че е олекотен вариант на режима?

# 35
Здравейте фиданки
Днес съм на варива, отчета е лош ще видим утре кантара:
з:не успях не ми остана време
о:две пълнени червени чушки със зелева салата
в:една пълнена чушка само, но беше в 20:10 часа просто нямах време преди това и даже мислех да не ям но за да не си легна гладна хапнах една малка чушка
Утре въглехидратен ще е на мюсли пък сама ще видя дали ми действат или не  Peace Благодаря нана77 за отговора, май съм се объркала, но съм сигурна че някоя от по старите (в диетата де) беше писала нещо за мюсли с компот (неми звучи добре за това ще е с вода) само дето ня помня коя беше, а не ми се връща назад. Та така де просто ми се ще да пробвам нещо различно и да не е от брашно та за това Grinning
Лека и минусова вечер на всички

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 21:19 от Clois

# 36
  • Canada
Запис и от мен в темата!
И не мога да не се похваля, днес ми е 13-ти ден и вече съм на -4 кг, т.е на 1 кг по-далеч от целта ми... Party
Сега остава да успея да ги задържа... Ще следвам определено съветите на Нана, които ми звучат изключително разумни - след края на режима разбира се... Peace
Отчет:
З - 2 малки мандарини и кафе с капка мляко;
О- пил.пържола и салата зеле,моркови, краставици;
В- свинска пържола и зеленчукова салата.
Между другото, благодаря на Клише за рецептите и споделеното за книгата. Peace

# 37
Здравайте, и аз вече мога да си дам пълен отчет за днес Simple Smile
З - портокал
О - печени картофки в микровълновата
В - боб и малко картофи на фурна

Тотално размених обяда и вечерята (количествата), но ни пратиха колет с храна днес. И ако трябваше да чакам до другия бобов ден, нито боба нито картофите щяха да чакат с мен, а много ми се бяха преяли  Mr. Green ...  

# 38
Няма ли някой с мен утре на воден? Олее от сега ме боли глава. На първия воден ме боля, че и 3 дена след това. Аман от това мойто ниско кръвно.  Ама не се отказвам нали съм рогато. Гледам срещичка ще си правите, как ми се иска да дойдааааа, дано да мога.  

# 39
Благодарности за новата темичка . Hug
 Днес изкарах много тежък воден ден, защото цял ден бях в движение ,то това от една страна добре че не мислех за храна, но бях навън и в тоя студ нямаше тоалетна в която да не вляза, а като знаете по центъра колко има ..... кошмар. По тази причина не изпих и литър, но сега наваксвам. Не съм прегрешила до момента и за това обмислям да си лягам Mr. Green защото страшно ми се вие свят.
Каките които сте постнали са страхотни, с изключение на последната Mr. Green
Клише, браво на теб че си успяла да впрегнеш фамилията на диета много по-лесно е за всички, аз навих само сестра ми (тя свали 25 кг.) Peace
Отчет утре сутринта ще дам. Благодаря на всички за подкрепата днес. Hug
Сега ще наваксам с водичката и малко топло чайче.
Лека вечер

# 40
  • Стара Загора
capricorn мила, и аз съм с ниско кръвно. Ако ти стане нещо много зле си направи един фреш. В книгата пишело, че може във водния и фрешове да се пият. На мен ми казаха като ми стане зле да изпия колкото мога повече вода на един дъх.  Успех с водния все пак Simple Smile Сигурна съм, че ще удържиш фронта.

Успех утре на всички, които като мен са на изпит  Praynig

# 41
  • Canada
Да, това беше една от добрите новини от книгата - че във водния ден може и фрешове по изключение... Peace Предполагам че на мен те ще са ми спасението... Blush

# 42
Мерси Деси, ще стискам палци и на краката  Mr. Green Пък ти ще черпиш после  Wink

# 43
# 44
Много се пише в тази тема  Laughing
Сигурно е коментирано многократно, но не мога да изчета всичко, а и нямам спомен от предишното ми диетуване – маслините къде ги пращаме? В кой ден?

Общи условия

Активация на акаунт