90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря още веднъж сладуранки. Трябва да се подкрепяме,защото има моменти когато ни изпушват бушоните.
sisiii страхотно постижение, ще станеш супер слабичка като ти гледам лентичката, пожелавам ти го от все сърце. Както и на всички момичета. Висока съм 175-6 (всеки път ме изкарват различно).
kdravata и твоте мерки се топят като лански сняг супре си Peace
питца и аз бях така всички комшии вече ми сложиха диагноза ,ама какво да се прави важното е да сме добре.
ханд, карелия79 мерси момичета. Да ви се връщат хубавите пожелания стократно.
билянче, няма да ви изоставя ще се отчитам и аз от време на време Peace
dekuto,честито за петичката.
misheto  bouquet

# 166
Добър вечер!
Стевията си я вземам от тук - произвежда се в Земеделския институт по захарно цвекло.
Да се отчета за първия плодов ден, а утре ще пиша и за резултатите от първата четворка:
З - 1 портокал
О - в 12 - 2 портокала, в 15 - 1 банан
В - 2 портокала.
Да ви кажа не чувствам глад изобщо. Само дето ми лепнат устата постоянно...сигурно е от портокалите.
Сега ще готвя за утре - руло Стефани, само че мисля да го направя с пълнозърнесто брашно и вместо кисели краставички ще сложа гъби или пиперки.

# 167
  • Canada
Клише, за гъбите според най-строгото разделно хранене, което съм спазвала преди години - те са допустими за комбинация с всичко, без плодове мисля... Но се водят единствената храна, която може да се съчетава с почти всичко... Peace Незнам дали и в тази диета са така, но в книгата би трябвало наистина да се споменават...
Днес наруших малко режима, малко умишлено... Blush
З- 2 мандарини и кафе;
О-ориз със зеленчуци и салата;
В- картофена яхния, салата и филийка пълнозърнест хляб. Знам че не трябва на вечеря, но първо доста ми се беше дояла, и второ - остава ми само 1 кг до целяното тегло и реших че мога даси позволя това нарушение... Mr. Green

# 168
  • София
В тая книга нищо не пише  Confused Трябва да изчета всички рецепти и да видя в коя има гъби за да разбера дали мога да ги ям в конкретния ден  ooooh! Не искам да го правя защото ще ми се дояде нещо от всички тези вкусотии и ще съгреша  Laughing С плодове няма да ги комбинирам, това е ясно, но се чудех дали може да са като гарнитура към месцето. Затова питах. Във въглехидратния ще си направя пица с домати, гъби и маслини.

# 169
Момичета вие използвате ли антицелулитни кремчета?
Преди малко забелязах, че ми се е появил доста целулит и съм ужасена направо. Преди не ми беше направило впечатление и сега нз как ще го махам.
Иначе днес ми е белтъчен. З-банан и кафе, за обяд и вечеря шопска салата с кашкавал на микровълновата.

# 170
Аз използвам един на Нивея, но няма кой знае какъв резултата. Само кожата ти става мекичка и гладка , друго не съм забелязала. Трябват си професиомални масажи.

# 171
Poli_Moli   ние с теб май вървим заедно . И аз днес съм плодова  Sunglasses Ако е така ще се подкрепяме на воден  ooooh! От сега го мисля този ден ! Sad
Цял ден съм на портокали-5бр и преди малко хапнах около 50гр сурови ядки . Утре сутрин ще се премеря и се надявам да има с какво да се похваля Praynig

Nymphetamin -аз се мажа с Икаров и си правя домашен Бодирепинг Laughing  Сега май се е понамалил ,но и на водата ще наблягам (днес пак около 3л)

# 172
  • Canada
Абе честно да си кажа и аз не съм открила нищо магическо за целулита. От приятелки знам, че единственото ефективно нещо са масажите, но били доста болезнени... Whistling

# 173
В тая книга нищо не пише  Confused

И в оная книга нищо не пише Joy    Hug

Така че готови отговори няма, търсят се из страниците. Ама те пък са цифром и словом 100, рехави при това. Търси по дни! Чудиш се за гъби във въглехидратен - прелисти набързо въглехидратните дни. И да те съблазни някоя рецепта за въглехидратен, все ще си режимна Peace

# 174
Птица, напълно съм съгласна в книгата освен рецепти, от които да се изкушиш за нещо и да се объркаш с "4-5" хранения друго няма]

# 175
Днес си купих точно това на Икаров и един антицелулитен гел на Дева с масажор.
От утре започвам сутрин и вечер да си правя масажи и дано поне малко се оправи положението, защото е много грозно. Прочетох и за един вид домашна маска за дупе с хума и кафе, мисля и това да пробвам. Иначе с водата нямам проблеми пия по 3 литра поне на ден.

# 176
Здравейте момичета! От днес и аз се вписвам във вашите редици   bouquet . От доста време ви чета и се нахъсвам да започна диетата и... ето ме днес на първи белтъчен ден. Дано този път да съм сериозна и да успея. Стискайте ми палци  Praynig

# 177
  • София
Момичета, относно целулита- моят приятел, който е масажист ми прави, но са много неприятни наистина. Направо не ги търпя. Мисля, че спорт за стягане и много вода са му майката.

# 178
Момичета вие използвате ли антицелулитни кремчета?
Преди малко забелязах, че ми се е появил доста целулит и съм ужасена направо. Преди не ми беше направило впечатление и сега нз как ще го махам.
Иначе днес ми е белтъчен. З-банан и кафе, за обяд и вечеря шопска салата с кашкавал на микровълновата.

Аз ползвам Леокрема, но май няма ефект, освен че омеква кожата. Преди бях взела някакъв на орифлейм, но и от него не видях ефект. Сега мисля да пробвам с мед, но нещо ме мързи.

# 179
Здравейте момичета Simple Smile
Аз днес бях на въглехидрати. За утре съм се заредила с доста плодове и съм решила, че няма да ги смесвам. Не вярвах, но плодовия ден наистина ми стана любим Simple Smile Преди да започна диетата много рядко ядях плодове, дори не се сещах за тях. А сега ме е яд, че мога да ги ям само на закуска  Laughing

Днес ходих малко по магазини. Пробвах едни много сладурски роклички и ми стояха много добре  newsm68 Нямам голямо огледало вкъщи и от много време не се бях виждала в цял ръст. Като се гледах осъзнах, че може би съм си достигнала оптималното тегло. Нямам мерки на супер модел, но и структурата ми не го позволява и никога няма да имам Simple Smile От корема ми не е останало нищо, нямам паласки, но дупето и крачетата ми си изглеждат по-пълнички, въпреки че като си барам ханша отстрани си е направо на кокал(дано се изказах разбираемо  newsm78) ... структура.... Като приключа ще ви пратя снимки Simple Smile
Наред със всичко хубаво, докато пробвах едно бельо забелязах, че от гърдите ми не е останало нищо....  smile3506

4eri браво на теб Simple Smile Страшно много ти се радвам. Също и на всички останали момичета с хубави минуси Simple Smile
Браво и на момичетата със взетите изпити Simple Smile На мен ми остават още 2  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт