90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 848
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Както си хрупах ябълки днес, получих невероятен комплимент. Един семеен познат казал, ...

Аз пък не мога да разбера как така отстрани виждат всяко килце отгоре, а като свалиш 10, не виждат Crossing Arms

И как може да си "наедряла"  Rolling Eyes, при положение, че си с 8-9 кг над целта си, а както знаем всички, жените все дърпаме надолу. Най-вероятно имаш не повече от 4-5 кг за сваляне.

Не се ядосвай! Като отслабнеш пък ще те питат дали не си болна! Семейни познати Tired

# 151
  • София
Здравейте, момичета. От няколко дни насам всеки ден кантарът ме радва с по около 200, 300 гр. Днес ми показа 58,9. Ама много се зарадвах. Нещо обаче не ми е добре, едно отпаднало ми е, трябва да чета за изпити, а само ми се спи... Не ми се и яде. По погрешка си направих зелен чай (не от този, който си правя по принцип, а на майка ми забутан дълбоко в шкафа). Защо ми трябваше и на мен? Май е бил за разхлабване, защото 2 пъти посетих 00 и то точно след като го изпих... newsm78

Отчитам се за днес
З: фреш портокал и кафе
О: питка и салата от зеле и моркови
В; взела съм си бейк ролс и своге натурален (ще изям най-много 1-2 парчета от него, че и сладко нещо не ми се яде).

Чери, миличка, прекрасни резултати. Браво. 15 килограма са направо ....  bouquet Дано всички тук имаме твоя успех. Надявам се да не ни изоставиш и да влизаш от време на време да ни проверяваш, а и да казваш как върви задържането.

# 152
  • София
Оххх, като стана въпрос за тактични познати... като бях бременна в 5-и месец срещам един познат на мъжа ми. Първата реплика след "Здрасти" беше "Лелеее, колко си насвиняла!" Как не му вкарах един между очите не знам...  ooooh!

# 153
Здравейте, момичета!  bouquet
Всеки ден ви чета ( въпреки, че е трудно с вашето скорострелно писане Mr. Green) и в крайна сметка реших и аз да пиша. Определено действате много мотивиращо. Heart Eyes
Аз съм на финала на първи цикъл (почнах на 04.01) и засега съм доста доволна.Стартирах от 71 кг, ръст 168 см, до момента съм свалила точно 5 кг. Като цяло се опитвам да спазвам всички правила- винаги съм яла едно и също на обяд и вечеря, и наполовина на обяда.(понеже до днес бях в сесия и е по-лесно, когато си предимно вкъщи.)
tante78, според мен ленено семе е позволено във въглехидратен.
Аз също искам да питам за морковите дали стават за плодов, защото след него много рядко имам минус, нещо не ми дейстават плодовете Joy

# 154
zdraveite momi4eta .minalata nedelq bqh na rojden den na moq priqtelka i se zagovorihme za dieti,i edna ot gostenkite spodeli za tazi 90 dnevna dieta ,koqto bila 4ela v bg mama. mnogo se zapalih ,kogato q pro4etoh.I eto dnes sam ve4e  na plodoviq den.dori navih i moqt saprug da zapo4ne s men,no toi ima da svalq dosta.za sega se spravqme .

# 155
  • Стара Загора
Снощи не успях да заспя до 2ч дали от нерви или защото ядох сладко.. Големи притеснения бяха днес, да не говоря, че ядох 7ч сега е 17:45 и ми е много зле. 3ч сме чакали за резултати, със сетни сили дочаках преди да припадна от глад и имам 5  bowuu като си мислих, че ще ме скъсат, но  Crazy
 Та днешния плодов .. 2 ябълки и сега ще си беля помело и ще го смеля цялото  Blush  Mr. Green

Момичета, чудесни резултати. Аз ще пийна една водка с мартини по-късно. Заслужена почивка 3 седмици

# 156
Не мога да се въздържа да не поздравя Чери  Hug Браво, мила, изглеждаш прекрасно и едва ли си представяш колко мотивиращо действаш на останалите!!! Адмирации.

Sisiii, това важи и за теб   bouquet

Клише, аз бях питала за пресъхването на устата и се сетих, че преди години, когато се бях подложила на зелевата супа, ми се случи същото  Thinking  Тогава отслабнах много, което ми говори, че явно и сега съм си събудила метаболзма да заработи. Ха дано да е така  Grinning

Иначе за книгата, тази сутрин прочетох основното и попрехвърлих рецептите, но като цяло не съм доволна. Май втората ще е по-обещаваща, защото ще пише как да се задържат свалените килограми.

А сега дневния въглехидратен отчет:

з: 2 ябълки
о: печена елда със зеленчуци
в: печена филия със шоколад  Heart Eyes

Това е засега от мен, ако някой има въпроси по книгата или иска рецепти, само кажете   bouquet

# 157
kdravata  newsm74 newsm74 Адмирации за толкова много време толкова много сантиметри  #Crazy #Crazy  Hug Hug Hug
November_ както каза птица твойте семейни позвати да си гледат работата  ти си свалила 4 кг близо а те казват че си наедряла как става това  Rolling Eyes Rolling Eyes Или просто да си изчесат езиците за да  те демотивират!Не им се връзвай  Hug Hug Hug
Клише вече сее отчайвам как може да кажеш на бременна  "Лелеее, колко си насвиняла!" пфф че те какво очакват като ядеш за двама нека те раждат да видят как е #Crazy #Crazy #Crazy пълна глупост !!!  #2gunfire #2gunfire
decuto брово милаа!Супер резултат !Сега ти пожелавам приятна почивка  Hug Hug
Tierra мерси мила !
А бихте ли ми казали рецепта за картофи на микровълнова !  Hug Hug

# 158
Честито на всички за резултатите   bouquet
Аз съм на плодове днес и съм ужасно гладнаааа  Rolling Eyes

# 159
Ох DZ  и аз днес съм на плодове и направо голям глад ме гони с нетърпение чакам утре ще си хапвам риба с салата и за обяд и вечеря.
Голям застой с тези килограми  newsm78 от една седмица правя тренировки по 1 час на ден и най-накрая почнах да слизам на долу  Laughing
Отивам да вечерям салата зеле
Лека вечер момичета много минуси

# 160
  • София
Мацки, какво беше положението с гъбите, че не запомних  (руса съм до мозъка на костите ) Blush В кои дни могат да се ядат гъби?

# 161
Аз съм ги яла във всеки без плодовия. Мислех, че може и в плодов, после друг каза, че не може. Ииии.. те така  Laughing

# 162
Нали имаш книгата, кво питаш Joy Чети!

Със сигурност през втория и третия ден може! За белтъчен - гъби с месо май не е разрешена комбинация в РХ. В плодов не бих ги яла.

Нещо ми е гладно днес, а уж бобов newsm78

# 163
О ,фиданки, немога да ви смогна големи сте писарушки.
При мен нещата са добре даже бих казала много добре темпа(почти вече -7 килца за 25 дни) с който вървя ме склоки до грях хапнах днес няколко снежинки  #Cussing out малко ме е яд но ми стана добре. Mr. Green.Но да се надявам че няма да се отразят.Чета пишете за сантиметрите аз въобще не ги измерих.  newsm78.

# 164
Ох DZ  и аз днес съм на плодове и направо голям глад ме гони
Направих на мъжете палачинки с шоколад , а на мен 1 термос с чай  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт