90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мацки, днес масажистката ми каза, че се пречиствам, щото отделям .... кристали от гърба като ме масажира. Не се бъзикам - жената ми ги показа. Като захарчета са. Каза, че й се случва за 3-ти път и то все при пациенти на диета. Даже първия път ги е носила в лаборатория. Мацката ми го обясни и научно, защото е завършила кинезитерапия и ЛФК, ама не можах особено добре да го разбера. Crazy Отново се нахъсих яко, щото нещо се бях разхъсила, а не трябва.  Naughty

# 136
  • Варна
Здравейте бъдещи фиданки  Stuck Out Tongue
Много пишете, няма изчитане  smile3529
Да се отчета, днес плодов до тук 2 малки банана, 2 малки ябълки, 2 малки портокала и зелева салатка, за вечеря мисля  също салатка, много ли ще е newsm78    Rolling Eyes
за 15 дена Талия - 11см, Ханш -2см, бедро -2см, аааааа кг -5  newsm44  newsm68
Направо е супер, дано да продължи така добре, за утре незнам какво ще измисля, но има време Peace
Лека и отслабваща вечер   bouquet

Лелееее, страхотни мерки newsm44 smile3501

# 137
Здравейте! Simple Smile Да питам има ли и други като мен, които не правят водния ден? (Става ми лошо само на вода и чай). И ако да, удължавате ли диетата и с колко?

# 138
  • София
Мацки, днес масажистката ми каза, че се пречиствам, щото отделям .... кристали от гърба като ме масажира. Не се бъзикам - жената ми ги показа. Като захарчета са. Каза, че й се случва за 3-ти път и то все при пациенти на диета. Даже първия път ги е носила в лаборатория. Мацката ми го обясни и научно, защото е завършила кинезитерапия и ЛФК, ама не можах особено добре да го разбера. Crazy Отново се нахъсих яко, щото нещо се бях разхъсила, а не трябва.  Naughty

Защо бре душа се разхъсваш, нали виждаш кантара?
Какъв по-добър стимул ти трябва?

# 139
Благодаря yara , пожелавам на всички да имат такъв успех и то за толкова кратко време  newsm10  smile3525

# 140
  • София
Танте, добре дошла Simple Smile Диетата е чудна наистина. Аз в живота си не съм могла да пазя никаква диета защото нямам воля, но тази ми е много приятна и лека. Досега като съм почвала някоя диета в един момент ми се дояжда нещо забранено и я прекъсвах, а тук ако ми се дояде сладко или спагети, да речем, знам, че след 2 дни примерно ще мога да си хапна доволно от него без да съм в нарушение и затова не ми тежи.
Чай можеш да пиеш неподсладен във всеки ден освен във водния. Ако греша някой да ме поправи, но това прочетох в книгата. Там се препоръчва чая.

За прочистването съм склонна да повярвам. В началото на диетата се бях яко изпъпчила за една седмица, а и урината ми (с извинение) беше с доста странен цвят. Сега всичко се нормализира и тенът ми се е избистрил страхотно, сутрин се будя бодра и отпочинала, а съм на режима само от 9 дни. Предполагам и по-добре ще става.  Доволна съм.

Аз днес имам неволно прегрешение. Реших днес да съм на млечни белтъци и за обяд пийнах няколко глътки обезмаслено прясно мляко и си отрязах парчена бяло и синьо сиренце с една хубава препечена филийка от някакъв пълнозърнест хляб подобен на този, който по принцип си ям... чак докато го дъвчех усетих, че е различен и отидох да разгледам опаковката... хлябът е от същата серия като обичайния ми, но с мюсли  ooooh! Въпреки това си доизядох филийката

# 141
... за 15 дена Талия - 11см, ...  кг -5  

Ти ни разби направо! Страхотно!

Да поздравя и аз Чери за финала! Супер си се справила Peace

То и аз днес се разсеях нещо и ядох някаква лютеница, която не трябваше да ям, ама случва се.

# 142
  • София

щото спря да слиза от 2 дни  Mr. Green

# 143
  • София

щото спря да слиза от 2 дни  Mr. Green

hahaha А като спре за 12?
Спокойно, ще продължи да пада. Ама малко инат трябва  Grinning

# 144
Птица , то така се получи, защото бях, а и все още съм с голям корем, докато кърмех малката от нищо не се лишавах и станах толкова кг, колкото влязох да раждам, талията в началто надиетата ми беше 107см Embarassed , а в момента е 96см Embarassed Embarassed, доста има за сваляне Crazy , но  мисля да се справя де като спазвам правилата  Praynig  Peace  Hug

# 145
  • София
Забравих да пиша и се допълвам - преди няколко страници някой питаше за пресъхването на устата. Моята е постоянно пресъхнала от около 3 седмици, т.е. от преди да започна диетата. Причината не е в нея. Аз го отдавам на надутото отопление заради студовете напоследък. То много изсушава въздуха.

# 146
Радвам се, че има и други фенове на Софи Кинсела  Wink

Чери, Сиси , Честити резултати с пожелание за лесно задържане!

За мен трети цикъл се оказва трудно да свалям на килограми но на сантиметри се вижда малка разлика аз и на това съм доволна само да се задържи постигнатото и след 3 месеца съм на линия.

# 147
Както си хрупах ябълки днес, получих невероятен комплимент. Един семеен познат казал, че "пу да не ми е уроки, доста съм наедряла". Не мога да ви опиша колко гадно ми стана, а се опитвам такива изказвания да не ми влияят. Е, важното е, че вече работя в положителна посока.

Оплаках се и малко ми олекна  Simple Smile

Приятен остатък от деня!

# 148
hand Мерси мила аз се надявам да сваля  в третия  Praynig Praynig
Днес отчет 3-2 ябълки  О - Салата от зеле сирене и кашкавал В - салата от краставици и домати и яйца или пак като на обяд  Grinning Grinning

# 149
  • Canada
Добро утро фиданки.
Приключих успешно последния воден ден, макар и доста трудно. Ще дам отчет днес макар че остава още една четворка, но нещата няма да се променят за тези четири дни.

Преди диетата                                 Края на диетата

кг. 74                                                             кг. 59
талия-78 см.                                                  талия- 70 см.
ханш - 112 см.                                               ханш-101 см
бедра- 66 см.                                                 бедра- 58 см.
коляно-47 см.                                                 коляно- 41 см.
(точно над коляното         

Това е,сега ще внимавам повече от всякога да задържа килограмите.
Имала съм много леко прегрешение когато бях в болницата в началото на диетата ,след което продължих по план и едно на Нова Година, хапнах едно месце в белтъчен и 1/2 чаша шампанско.
Ще минавам от време на време че май без този форум немога. Добре се чувствах тук.
На всички много минуси, позитивно настроение и инат Mr. Green newsm51

Чери, ти си нашата гордост! Чудни резултати! Дано да ги задържиш за мнооооого дълго... Hug

Общи условия

Активация на акаунт