90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
mamichka аз май не си изразих правилно, под паста имах предвид спагети.
Просто не мога да карам на сладко, ако не може ще си остана със спагетите само.

На първа страница пише:
"Ако не обичате сладко, хапнете си крекери или порция пица."

# 121
  • Варна
Simple Smile да четох го пак, но това не дава отговор на въпроса ми.

Може ли една порция спагети+1парче шоладови квадрати за вечеря

tante78 Добре дошла
Четох някъде, че може само в белтъчния ден да се ядат, заедно с киселото мляко.
Аз лично доста ядях триците за закуска може би почти 2години след Дюкан, но забелязах тази пролет, че ми се подува стомаха и имам газове. Така че ги ограничих на 1-2 пъти седмично и всичко си дойде на мястото. Може би ако ги ядеш всеки 4ти ден ще бъде добре за организма ти?

# 122
  • София
Здравейте дами! Simple Smile Отчитам се за днес! Simple Smile Плодов ден!

Закуска - кафе и банан
Обяд - два портокала
Слетобедно кафенце
Вечеря пак портокали

Ако прегладнея ще хапна още веднъж плод,но може и да не се случи! Simple Smile Наливам се с вода и така ми става тежичко на коремчето! Simple Smile Успех на всички! Simple Smile

yara по-добре избери едно от двете!Може да хапнеш спагети и за десерт линийка черен шоколад!Ти сама си избираш,но ще стане бая хапване на вечеря!

# 123
Аз сега се зачетох в гугъла за стевията, листа сушени ли ползвате, видях че и чай на пакетчета имало ама аз в кафето как да го сложа? От билкова аптека ли се купва тази стевия и под каква форма я използвате?
На таблетки е моята - http://www.bodyart-bg.com/Stevia-Instant-Tabs-200-tabletki.html

Днес съм плодова.
З. ябълка
О. Плодова салата от 1 банан, 1 портокал и 1 ябълка, поръсена със сурови ядки и стафиди.
В. Същата като обяда

# 124
  • Варна

yara по-добре избери едно от двете!Може да хапнеш спагети и за десерт линийка черен шоколад!Ти сама си избираш,но ще стане бая хапване на вечеря!
[/quote]

И аз си мислех, че няма да може, но все пак надеждата умира последна Simple Smile
Мисля в неделя да ги направя, хем тогава обядвам към 2-3 и за вечеря няма да съм много гладна и ще направя квадратите.

# 125
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Много бързо изписвате темите и едва ви догонвам Sunglasses Затова набързичко кратък отчет и се връщам назад да ви дочета Peace - днес белтъчен:

З. - 1 ябълка,
  О. - пилешка пържолка + салата краставичка;
   В. - все още неизвестна Mr. Green + 2 л. вода до тук...

След 17 дни на режима - минус 5,5 кг. Party Напълно доволна от резултата до тук.  Blush

# 126
  • София
Пиех кафето с подсладител,минах на стевия,но вкуса не ми харесваше вече го пия чисто.Стевия по добре от аспартам.
З-2 мандарини О-боб с три печени чушки В-картофи на фурна с подправки и чушка.
Утре лаваш,Либи Hug
торти не ям като съм режимна,страх ме от лакомията ми,след въглехидратен имам - този път ще видим

# 127
Здравейте момичета,да се отчета за вчера /само портокали/,-400гр GrinningДнес белтъци:з:ябълка,о: омлет с лук и чушки и салата от дом и краставица,в:същотоза три 4ки:-2300,ура Blush
capricorn, и аз сънувам какво ли не,ама върха беше,че онази вечер сесъбудих с физиономия навряна в ..хладилника!Вече взех да сомнамбулствам ,а мъжо ме скъса от базици Mr. Green
Тя,скорошно оздравяване,дано децата са по-добре Praynig
чери,завидни резултати,пожелавам успешно задържане
успешен ден на всички

# 128
  Може ли линка към рецепта за режимен сладкиш , че утре вечер искам да хапна сладко , но да е режимно.   bouquet

# 129
  Може ли линка към рецепта за режимен сладкиш , че утре вечер искам да хапна сладко , но да е режимно.   bouquet
Заповядай Peace
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1672.msg51719.html#msg51719 бързо, вкусно и много изпитано Crazy
В темата има още постни сладкиши, които са много лесни и сполучливи. Виж тук из рецептите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0

# 130
Момичета, наистина ако можете качете някакви рецепти за плодовия ден, че той ми е много скучен и ми писна само портокали да ям...
Ами в преведените от книгата рецепти има идеи за плодовите дни. Линка е в увода на темата. Прочетете добре увода и ще намерите доста неща и отговори на въпросите си Peace

# 131
 Mr. Green Yvette_N,  викаш не съм сама  Mr. Green И аз така разсъних се чак насред кухнята.

Аз пия вода и ровя за снимки "преди" , че по разбираеми причини нямам много. Нали утре трябва да се отчитам Simple Smile

Чери, браво за резултатите много си сладка.

# 132
Така да дам и аз един отчет, че тези дни не мога да седна на компютъра за това ще ме извините, ще стане по-дълго.
1 ден- З- фреш
О- сирене и шопска салата
В- също като обед

2 ден- З- фреш
О- салата
В- тюрлю гювеч и малко салата

3 ден- З- фреш
О- една питка с лютеница, помбер
В- 1 парче торта

4 ден- З- фреш
3 мандарини, 3 кивита и един банан до момента-  май-много станаха плодовете.
 Резултата е - 1 кг, което много ме радва.   Не успявам да пия по 2 л вода, докарвам горе- долу 1.5.
А, сега се връщам да ви изчета, много странички ми се натрупаха.

# 133
Здравейте бъдещи фиданки  Stuck Out Tongue
Много пишете, няма изчитане  smile3529
Да се отчета, днес плодов до тук 2 малки банана, 2 малки ябълки, 2 малки портокала и зелева салатка, за вечеря мисля  също салатка, много ли ще е newsm78    Rolling Eyes
за 15 дена Талия - 11см, Ханш -2см, бедро -2см, аааааа кг -5  newsm44  newsm68
Направо е супер, дано да продължи така добре, за утре незнам какво ще измисля, но има време Peace
Лека и отслабваща вечер   bouquet

# 134
  • Варна
Чета, чета book book book и недоумявам как толкова време съм се мъчика с тоя Дюкан. Като чета рецептите, ми то може да се яде всичко и то подправено с олио, може брашно, захар все неща немислими до сега за мен. За сега ще чета 1-2 дни, може да задавам и тъпи въпроси, но се надявам да ме изтърпите. Вече имам доставени портокали, макарони, картофи, боб. До сега тия продукти липсваха от кухнята ми  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Да запитам сега има ли някакви ограничения в пиенето на чай? Аз всеки ден пия по литър чай от коприва и литър зелен чай. Редувам ги те, един ден коприва, един ден зелен чай. И също така в кой от дните мога да консумирам ленено семе? От него си ръся салатките, по малко де 1с.л., но не ми се иска да го изоставям.

Общи условия

Активация на акаунт