90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 784
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
птица, аз ям едно и също на обяд и вечеря, за това при мен се получава така днес да ям сладко на обяд, пък и е за първи и явно последен път (въобще не ми харесват сладките неща вече), а и аз имам минуси...

П. П. Мисля, че твоят пост се отнася за мен  Embarassed

# 106
  • София
Браво 4eri, много добър резултат. Пожелавам ти да не повтаряш режима. Hug

И аз да споделя, че за сега се справям с режима след диетата. Вече  10 дни, не е много, но все пак успявам да спазвам основните правила. Закусвам плод, обядвам и вечерям също по график. Не ям след 8 ч вечерта. Да си призная, като ми се дояде сладко, си хапвам на едно ядене и сладко и солено и се чуствам ок. За сега не съм яла смесена храна, но в един ден ям различни храни. Пия много вода също. Този уикенд се очертават  гости, така че ще смеся. Както споделих и миналата седмица, свалих кило и половина, след като не мръднах изобщо целия трети цикъл и за сега си ги държа кг-те. Надявам се силно да успея, защото в края на април ще направя втори тур на диетата,  искам още около 5 кг да сваля.

Пожелавам успех на всички фиданки! Аз ще се включвам от време на време. Hug

# 107
  • DE
Добре, де, жени, защо обядвате сладко? И в темата го пише, и го говорим непрекъснато - на обяд е СОЛЕНО! Десертите са за вечеря! И то по малко. На диета сме все пак!

От въглехидрат до въглехидрат има разлика. Като се набухате със захар няколко пъти на ден, да не се чудите, че няма минус. А минуси има дори и след въглехидратен ден, стига да се спазва точно.

Представете си, че сте София Лорен и яжте полезните спагети ал денте с доматен сос  Grinning

Сори за изключително тъпото питане...Може да ми се скараш, ама мисля, че заради грипа умственият ми потенциал в момента е спаднал... Mr. Green

Значи на вечеря може да се хапне палачинка със сладко например вместо сладкиш, нали?

# 108
4eri  браво Hug Имаш страхотен резултат и много позитивно излъчване ! Успех със задържането !
Марето съм  стискам палци на изпита ,моите започват от понеделник Confused
Тя -бързо оздравяване ! Hug
Аз днес съм плодова -ще карам на портокали и без ядки. Пия и водичка. Снощи прекалих ,тъкмо си хапвах салатка с едно бротче и дойде най-близката ми приятелка  ooooh! изповядала сделката за апартамента,който си купи и носи торта и шампанско-лошо ми стана . Нахоках я ,а тя каза ,че го съобразила с режима ми Laughing Та това беше прегрешението -парче торта и малко шампанско. Утре ще видим какви съм ги надробила и как ще се отрази на снажната ми фигура  Laughing

# 109
...
Сори за изключително тъпото питане...Може да ми се скараш, ама мисля, че заради грипа умственият ми потенциал в момента е спаднал... Mr. Green

Значи на вечеря може да се хапне палачинка със сладко например вместо сладкиш, нали?

Ама не четете, бе, как да не ви се скарам Joy

Не може, за днес си омела разрешената захар за деня Naughty

Не бих яла палачинки за вечеря. Де да знам - пържат се, млякото и яйцата са в по-голямо количество в сравнение с тези в парче сладкиш някакъв, сладкото е доста.  Бих предпочела малко кекс, бисквитки няколко, меденка, сладолед Peace  Корни Mr. Green

# 110
  • София
Марето, аз съм написала Simple Smile Като започнах диетата си бях поставила за цел да сваля 5-6кг, т.е. от 63,5кг (на толкова стартирах) да стана 57-8 колкото бях преди да забременея. Сега като видях, че свалям по-успешно от очакваното си поставих нова цел - да стана 54-55кг колкото бях на сватбата си  Party Дано да я постигна  Praynig

За меда цитирам дословно от книгата: " Нека ви стане навик всеки ден да започвате деня си с чаша минерална или хладка вода, в която сте добавили ч.л. ябълков оцет и/или мед"

# 111
  • DE
Слушам!  Peace

Не че се оправдавам, ама аз днес никаква захар не съм поемала  Laughing Планирала съм малко бейкролс със салата за обяд и до там. Но си права де, че палачинката не е толкова добра идея. По-добре да зарежа сладкото изцяло, ще оцелея и без  Blush

Мерси пак за акъла Simple Smile  bouquet

# 112
Здравейте момичета,
Включвам се чак сега, че днес съм се развихрила из къщи като хала. Не съм сигурна , че съм изчела всичко добре и ако повторя нещо извинете. Много съжалявам, че от понеделник съм на работа и ще мога да се включвам само вечер,ни няма как.  Снощи почетох в книгата и да ви кажа, че освен рецепти май друго няма и не знам , доколко си струва да се купува, може  би втората част ще епо ценна. Като заговорих за книгата да ви каж, че някои неща доста ме объркаха:
"Дневно имайте най-малко 4 хранения" ???
"По време на цикъла  пречистване трябва да се ядат само плодове и зеленчуци" ( сиреч може да закусваш и със зеленчуци) ????
"Нашата цел: да не се гладува, да се храните 4-5 пъти на ден"???
Станах много дълга .

# 113
ДД момичета!Започвам да ви чета  и  едновременно и да пиша  Mr. Green Mr. Green
Успех на момичетата за изпитите стискаме палци  Hug  Hug
Отчет   начало        1 цикъл            2 цикъл             общо
килограми: 67кг          62кг (-5)          62 кг ( 0 )        - 5 килограма
талия          79см          74    (-5)           71    ( -3)        -8 см
ханш           106           101  (-5)           99    ( -2)        - 7 см
Бедро           -               62                    59     (-3)         -
За днес отчет  3- 2 ябълки ! Този цикъл ще се опитам да съм много много страктна  Praynig Praynig
А впрочем да ви кажа че целулита ми е намалял! Crazy Crazy То може би затова не свалям килограми  Embarassed Embarassed
4eri. браво миличкаа! А колко си висока  Hug  Hug Пожелавам ти да си задържиш кг че дори и да свалиш още през почивката  Laughing Laughing
Много минуси на всички !   bouquet   bouquet  bouquet

# 114
  • Варна
След вчерашната въглехидратна бомба. Днес на плодчета. Хапнах 1 портокал. Приготвила съм си ябълки, киви, банан. Ако много я закъсам ще ям орехи.

# 115
  • Варна
Понеже гледам нещо сте зачекнали темата за въглехидратния ден.

Аз не съм много по-сладкото, но ми се преяжда от време на време, особено домашни неща...
Но аз само сладко никога не съм яла и знам, че след час ще съм озверяла от глад.
Та може ли да ям малко количество паста и после 1 парче от вашите прословути "квадрати" за вечеря? Или задължително е само едното от двете?

# 116
 newsm10 newsm51 Чери и Сиси браво! Чудесни резултати, дано и аз да успея да се похваля с такива. Вчера омацах тотално плодовия, яд ме е че до 21 часа всичко беше ок, но тогава доядох на детето печените картофи с една филия хляб #Cussing out #2gunfire Е, днес естествено +300 грама. Днес белтъци: з- мандарина; о-кашкавал и пушено филе; в- кашкавал. Днес ми докараха 6 кубика дърва, които трябва да се приберат, фитнеса е ясен. Минуси на всички и успех на тези, които имат изпити!

# 117
Мисля, че можеш да хапнеш и двете стига да не са големи парчета, защото за вечеря пише:
1 паста или 3 сладки, така, че, но ако се присняваш, че смесваш два вида сладкиши, не знам, макар , че някъде в старата тема пишеше, че някой е ял  нещо сладко + вафла., но аз не съм много веща

# 118
  • Варна
Добър ден!
Нова съм за тази тема и режима. Изчетох темата до тук и първия разяснителен пост. Стана ми ясно горе-долу за какво става въпрос. Аз спазвам режима на Дюкан ( за трети път), но честно казано много ми омръзна, а доста скъпо ми излиза. Пък след повтаряне и потретване резултатите са много забавени ( инече има ефект). Та сега се надъхах и по препоръки на колеги да се спра на този режим. Надявам се да раздвижа застоя с кг. и да достигна желаните кг до пролетта. Стартирам от 65кг.Само не знам дали мога да си продължа да си ям овесените трици(3с.л. на ден). Пратих и мъжо за плодове, щото при Дюкан не са разрешени. Надъхвам го и той да мине на диетата, че да ми е по лесно.
Хубав ден ви пожелавам!

# 119
  • Варна
mamichka аз май не си изразих правилно, под паста имах предвид спагети.
Просто не мога да карам на сладко, ако не може ще си остана със спагетите само.

Общи условия

Активация на акаунт