90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
 Морковите на салтка разрешени ли са ?  newsm78

ПП така , хапнах аз порядъбно за обяд 200гр картофи на фурна , 150 гр салата зеле и моркови и 2 печени чушки.

Задавам въпроса за морковите , защото знам , че има доста захари. За сега няма да рискувам с изцяло морковена салата .  Grinning

Хубав следобед   bouquet

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 14:22 от mmmshushy80

# 91
  • София
Момичета, защо не си подслаждате кафето с чаена лъжичка мед? В книгата пише, че сутрин е добре да се изпива на гладно чаша вода с разтворена лъжичка мед. Чета, че и доста момичета тук го правят и днес последвах примера им. След 4 дни застой най-сетне посетих 00. Определено е ефикасно щом досега нито топлата вода, нито сливите, нито кивитата на гладно не успяха да постигнат този ефект  Peace Пък и дали ще изпиете водата с меда и после ще си изпиете кафето горчиво или ще смесите всичко накуп не виждам особена разлика в калориите и режимността  Mr. Green

Аз да се отчета с приключена втора четворка. За 8 дни съм -4кг  Crazy Първите дни свалях по 500гр, а последните 2-3 само по 150-200, но + нямам  Grinning На фона на единствения килограм, който успях да сваля за две седмици  с ужасно гладуване преди да започна диетата това ми се струва направо уникално постижение. Даже започвайки я си бях поставила доста по-ниски цели - да сваля за целия режим само 5кг (толкова са ми в повече от преди бремеността). Сега станах по-нахална и очаквам до края да сваля общо 8-9 (толкова ме делят от визията на снимката, която бях пуснала)  Mr. Green

# 92
  • Бургас
Мимка ти пак си добре, аз сънувах една торта дето ме чака в кухнята и посред нощ станах и се занесох до там, естествено видях, че торта няма и аз съм изтрещяла много.

Днес воден. Стискам палци на всички които днес са на изпит.

Успех с водопиенето Peace

И ако меже една спешна Wink консултация:
 -Може ли да хапна в бобов ден фалафел?
Щот` сега си купих и ги гледам жално-милно eat
ако не може колежките шЪ намажат,
а аз ще си хапвам лещицата Grinning

# 93
4eri ти си моят идол  Hug Аз стартирам от почти същите мерки. Надявам се в края да постигна твоя успех! Сега съм в голям застой, вече две седмици  Sad Днес бобов:
З-ябълка
О-Намислила съм грах с картофи, май е позволено
В-пак същото
И вода! Много вода  Grinning
 Hug

# 94
Ами аз мисля, че меда е въглехидрат, и предния път го употребявах само няколко пъти  сутрин когато имах проблеми с ОО и когато бях болна за подслаждане на чая. Не мисля че е правило всеки ден да се консумира мед, мое мнение Peace

# 95
  • York
Чери, страхотен резултат! Успех в запазването на килограмите!  Peace

След вчерашния много труден плодов кантара ме зарадва с -1,400  Peace И това при условие, че два дни не съм посещавала двете нули  Party

Успех на всички, които са във воден днес  Peace

# 96
ililina, въобще не се притеснявай, че задържаш килограми. Аз започнах режима на 01.01. и ударно за около две седмици свалих 3 кг., след това повече две седмици задържах едно тегло и сега за една седмица отслабнах с 2 кг.

Всеки организъм е сам за себе си и е нормално да сваля различно. Пък и аз не мисля, че трябва да се издевателства над него или да се тревожим, че не слабеем, особено ако правим всичко правилно...

Желая ти успех.   bouquet

# 97
  • София
Здравейте скъпи ми кандидат фиданки,

Черииииии страхотни резултати, аз също започнах някъде около твоите килограми и ми се иска да стигна до около 60 ама... ще видим де.. за сега се боря пък каквото стане, ако не след 3 месеца почивка, пак Simple Smile
Иначе да дам отчет, тъй като скоро не съм писала, ама понеже нямаше резултат и само се спотайвах, но съм изчела всичките ви коментари.
След водния ден който беше на 14.01 паднах до 67,9 (от 72,200 - висока съм 160). След това беше едно нагоре-надолу, нагоре-надолу  и най-после днес кантара ми показа едни чудесни 67,4 след плодов.
Определно установих, че нещата ще започват да се случват по-бързо и лесно когато порците не са огромни, когато се яде на вечеря половината от това което е ядено на обяд (а не като мен почти на равно количество) и за мен определно без ядки в плодовия ден и на хранене еднакви плодове.
След като 10 дни някъде само ходеха нагре-надолу килограмите, изкарах напълно режимна четворка, както си е по правилата и естествено резултат имаше Simple Smile За това гледайте колкото може по-стриктно, з-то всяко излизане извън правилата, ще забави постигането на резултатите! Simple Smile

Желая на всички ви ден с много минуси и за притурка давам днешното си меню:

З: Банан
О: салата от зеле моркови и домат + две варени яйца
В: салата от зеле моркови и домат (по-малко от обедната) + 1 варено яйце
Две кафета+Два големи чая+2л. вода (с напитките съм така всеки ден под час Simple Smile Simple Smile )

П.С. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 98
Добро утро, момичета!  Hug
Колко сте изписали! Бройте ме и мен за тази среща, да ви видя, та да се надъхам малко, само да успея и аз да пробутам децата.  Вчера да отчета изключително режимен плодов. За днес съм замислила зелена салата с пилешка супа, но се чудя дали да си отсипя от супата и след това да я застроя? Защото иначе  смесвам 3 белтъка - месо, кисело мляко и яйце, въпреки че на една огромна тенждера слагам 3 с.л. кисело мляко и 1 жълтък, ама...  newsm78. Сега се връщам да ви изчета подробно.
Чакам си книгата и аз ще кача рецепти.   4eri. , браво за резултатите. Много ми хареса пожеланието ти  Hug.
Тя, как са децата?
На всички с изпити-успех момичета и много шестици!
Dream, аз от началото на диетата пия сутрин кафето с малко мед, въпреки това за 25 дни съм свалила почти 8 кг., с четири изключитено нережимни дни.
Минусов и негладен ден на всички!   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  Mr. Green

Здравейте на всички!
Децата се по-добре ,но аз съм болна.Сега идваме от доки.Трябва да издържа до утре вечрета, тогава се прибира милото.
Много пишете, няма да мога да ви изчета.

# 99
Ееее момичета страхотни сте.  love001 Благодаря за хубавите думи и пожелания сигурна съм че ще се справите всички. Аз също не очаквах такъв резултат защото съм пила всякакви хапчета и много диети съм правила, но режимът работи няма да се отчайвате. При това съм невероятен мързел от колата не слизам не ходя пеша , само че не ползвам и асансьор ( до 7мия етаж) е това ми е движението. Меря се всяка сутрин, защото и аз като nana 77 държа да съм наясно. Ще следвам нейните съвети за задържането на кг.
Адмирации за всички които успяват да запазят теглото си, за мен това е по-голямото изпитание Peace
 Най-много качвах след бобов ден. За съжаление нямам снимки от преди и сега, имам една от Нова година, но там съм седнала и не се виждам кой знае колко все пак ще се опитам да я кача.
capricorn,поддържам те с водния намери си занимания за да не мислиш за храна.
Стискам палци за изпитите днес fingerscrossed

[IMG=http://img203.imageshack.us/img203/8506/dsc02599ix.jpg]http://[/img]
[IMG=http://img214.imageshack.us/img214/4230/dsc02623n.jpg][/IMG]
[IMG=http://img146.imageshack.us/img146/7489/dsc02626a.jpg]http://[/img]
[IMG=http://img39.imageshack.us/img39/1751/dsc02660b.jpg][/IMG]

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 12:14 от 4eri.

# 100
Здравейте от средата на моя изпит! Моето представяне мина и мисля, че се справих добре!

Ама хич не върви да извадя мъфините и да ги наръфам, а толкова искам!!!

Сутринта пак пих вода с мед, сложих и лимон днес. Всеки ден ще го правя!!! За три дни- 5 пъти  Crazy Страхотно е. Иначе днес кантарът ме зарадва с -300гр. Няма да го отбелязвам засега, след плодов.
Днес не съм закусвала, няма как да изляза да си купя и вода. Ужасно е  Sad

Стискайте палци към 16 часа  Praynig

Чери, поздравления! Ти си страхотен стимул и за мен.
Клише, ако не е тайна, колко килограма искаш да свалиш?
А като говорим за сънища, спомням си как като правих диетата една от нощите сънувах, че съм на някакъв прием и имаше само готвени пилешки месца с картофи. И ядох от тях  Embarassed . Събуждам се, тежко ми и съм гузна. Не помня дали имах плюс обаче  Joy

# 101
4eri, изглеждаш невероятно!!!! Браво!!!

Виждам, че си започнала режима с 1 кг. по-малко от мен, така че целта ми от 60 кг. ми се вижда напълно постижима  Grinning

Желая ти успех в задържането на килограмите   bouquet Heart Eyes Hug

За протокола: днес съм на въглехидрати и съм "Корни" с боровинка - толкова ми е сладко, че чак ми е кофти  Sick Sick Втори път няма да го ям - направо не мога да повярвам, че аз го пиша това.

Топъл и отслабващ ден на всички!

# 102
Здравейте, момичета!
днес варива.
З- фреш грепфрут
О- бобена салата с печени чушки.
В- зелева салата и бобена.
Чери, браво!

# 103
  • София
Добре ме подсети Галина 74 ще добавя печени чушки

# 104
Добре, де, жени, защо обядвате сладко? И в темата го пише, и го говорим непрекъснато - на обяд е СОЛЕНО! Десертите са за вечеря! И то по малко. На диета сме все пак!

От въглехидрат до въглехидрат има разлика. Като се набухате със захар няколко пъти на ден, да не се чудите, че няма минус. А минуси има дори и след въглехидратен ден, стига да се спазва точно.

Представете си, че сте София Лорен и яжте полезните спагети ал денте с доматен сос  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт