90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
4eri -  БРАВО!  Hug 15кг си е един доста добър резултат.

И Добре Дошла в групата на задържащите.

Да си кажа и аз как вече 2 месеца задържам постигнатото.
Закусвам само плод.
Обядвам към 12 - 12:30.
Вечерям към 5.
Сега да си кажа честно с моите малко килограми, си позволявам доста волности, особено събота и неделя, пия алкохол, не ражимно хранене и то към 8 -9 вечерта. Естествено качвам, но после минавам пак на режимно хранене и имам един разтоварващ ден в седмицата. Или спазвам лунната диета или просто го карам само на плодове.
 Така си варирам с 1 кг нагоре надолу, но това си е нормално за мен. Но както цяло си седя на 55кг. А см. не мърдат.
Предполагам че като дойде пролетта, ще сваля и под 55кг., но сега ми е толкова трудно да измислям салати. Зелето и морковите са ми до болка втръснали. Спанака и той. Така че го карам повече на основно, което естествено си проличава по кг. 

За кога е срещата,  че нещо съм изпуснала този пост, връщах се да чета на зад но не го намерих.

# 76
Dream, аз също ползвам Стевия за подслаждане ка кафето и чая. На таблетки.
http://www.gradina.bg/bg/articles/339-steviya-medena-bilka.html

Благодаря за отговорите за маслините  Hug

Uniscorp, чудесна реклама на сайта ви, само да бяхте се запознали предварително с правилата  Mr. Green

# 77
  • Бургас

Дикси маслините са за всеки ден с изключение на плодовия. Но аз бях забелязала предния пъ,т че много ми се лепят Embarassed

Мдааа, и при мен маслините се лепят
/установих го при предната 4-ка Sad/
а слагах само 5-6 маслини от големите,
но определено имаше Негативен ефект.
То от днес вече са табу за мен Sad

4eri.,честита ти нова фигура 4470

# 78
Аз сега се зачетох в гугъла за стевията, листа сушени ли ползвате, видях че и чай на пакетчета имало ама аз в кафето как да го сложа? От билкова аптека ли се купва тази стевия и под каква форма я използвате?

# 79
4ери, невероятен резултат! Пожелавам ти вече да не ти се налага да спазваш режими и да продължиш с едно балансирано и здравословно хранене!   bouquet (би ли припомнила колко си висока...имам спомен за над 1,70, но не се сещам точно)

Днес отчитам -200гр  Laughing след въглехидратен. Тази седмица до водния ще се тегля всеки ден май, че ми се иска да стигна 61 кг  Sunglasses

Момичета, не искам да поощрявам никого да прегрешава, но нямам вяра на каквито и да е таблетки. И преди време  бях чела, че стевията също е канцерогенна. По-добре откажете кафето за 3 месеца. Или в най-най-краен случай го пийте с 1/2 ч.л. мед.

# 80
Аууу, колко странички сте навъртели Shocked

Аз май не съм се отчитала... Вече месец след края на диетата успявам да задържам килограмите. Сутрин хапвам плод и едното от храненията е задължително разделно. В студа не успявам да изпия повече от литър и половина вода. Само два-три пъти съм прекалявала с количествата, но не ми се отрази на килограмите.

Дано ви бъда стимул, режимът е "железен" Peace

# 81
  • Варна
 smile3501 Браво 4eri страхотен резултат!
Не вярвам някога да успея да стопя толкова, но и на 5кг надолу ще съм предоволна Simple Smile

Та аз да се похваля колко съм горда от себе си. Снощи бях на рожден ден(само рожденника познавах), изкарах го на 2 чаши вода, едната с лимонче, въпреки всичките вкусотии и постоянните въпроси - ама как така само вода,  поне за едно наздраве, нещо мъничко няма ли да си хапнеш...

Хубав и спорен ден на всички и много шестици на тези в сесия:)

# 82
  • Варна
Аз сега се зачетох в гугъла за стевията, листа сушени ли ползвате, видях че и чай на пакетчета имало ама аз в кафето как да го сложа? От билкова аптека ли се купва тази стевия и под каква форма я използвате?

Аз преди 2г си я бях взела от аптека - мънички хапченца са. Но на мен лично ми горчи и предпочитам по-скоро без нея да си пия кафето. Май беше към 2-3лв, но за около 10тина хапченца.
Май почти цялата опаковка я мярках наскоро някъде вкъщи

# 83
Браво чери   smile3501 smile3501 и аз искам такива мерки на края на диетата

# 84
Добро утро  Mr. Green

Чери, страхотни резултати, браво  и страхотни мерки bouquet

аз сега съм точно колкото си започнала но не възлагам големи надежди този път
Вчера си изрових листа с мерките от предния режим, на всеки 4 дни си записвах мерките. Оказа се че за втория и третия цикъл имах свалени по 2-3 кг само, но мерките са били минус 5-6 см, толкова колкото и в първия цикъл. Надявам се ми разбрахте идеята - свалят се см въпреки че кг не падат. Но това не е нищо ново, просто за стимул за тези които не свалят кг.

Нямам с какво да се похваля освен с режимен ден вчера
з-ябълка
о-кит.ориз със зел.и гъби и салата домати и краставици
в-ориз със зеленч. и салата гъби.

Снощи сънувах че в бобовия ден съм се натъпкала с някаква торта и се събуждам в стрес, после си отдъхнах като разбрах че е сън, побърквам се май  Rolling Eyes

хубав и режимен ден  Hug

# 85
  • Бургас

Снощи сънувах че в бобовия ден съм се натъпкала с някаква торта и се събуждам в стрес, после си отдъхнах като разбрах че е сън, побърквам се май  Rolling Eyes

Joy
А аз сънувах,че ям филийки фляб с масло/ама много филийки/
в плодовият ден и също се събудих страшно нещастна  и стресирана Laughing

ПС.продължавам да Умирам от студ........
Вече чак не се понасям Crossing Arms

# 86
Мимка ти пак си добре, аз сънувах една торта дето ме чака в кухнята и посред нощ станах и се занесох до там, естествено видях, че торта няма и аз съм изтрещяла много.

Днес воден. Стискам палци на всички които днес са на изпит.

# 87
  • DE
Леле момичета, убихте ме! Какви са тия неща дето ги сънувате Simple Smile

Аз пък съм вече съвсем болна и днес си останах у дома и ми е въглехидратен и май се радвам, че съм болна, че нямам много много апетит. Май днес ще карам на бейкролс, че да ми се оправи малко разваления стомах. И съм пред МЦ и се чувствам като балон! И имам много пъпки... Ужас...

Айде помрънках Simple Smile Олекна ми! Лек ден на всички и успех с изпити, водни дни и етц Simple Smile

Чери, браво  Hug Моите поздравления и респект!

# 88
  • София
Момичета, кажете за тая пилешка супа-застроена ли я ядете?
GraGra бързо оздравявате  Hug.
Верно сте страшни с тия сънища!

# 89
Със застройката се смесват много белтъци - яйца, мляко и месото от супата. Желателно е да не я застройваш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт