90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз тъкмо се чудех дали това събиране е само за фиданки-ветеранки или и ние новите попълнения можем да се присъединим Blush Ако да, аз съм с двете ръце ЗА, бройте ме   Hug

E, ние не сме някаква ветеранска секта.  Joy

# 61
  • Canada
Момичета, утре ми е плодов, мога ли да пия фреш от портокал вместо плодове, и другия ми въпрос е за вечеря мога ли вместо плод да хапна салата айсберг?
Дано да се справя Simple Smile
А и още нещо, отразява ли се на кърмата това, дали ще намалее?
Благодаря!
Да, можеш за фреша, а за салатата - също, но трябва да не е подправена... Peace
Добро утро и от мен! Успешен и отслабващ ден на всички дами! Hug
Clois, нещо мъжа ми убягва... newsm78

# 62
след плодовия вчера , днес -1
Днес протеини

З- киви
О- Зеле със свинско
В-1/2

# 63
Добро утро   bouquet
Днес ми е първия плодов....до тук кафе и портокал. Мисля да я карам само на портокали днес.
Имам два въпроса
За утре мисля да ям руло Стефани, но искам да го приготвя от днес за да се включа до 20.00. Мисля вместо кисели краставички за плънката да сложа яйца, моркови и гъби. Само че чудя галетата да ли са голям проблем....аз не слагам много. И дали мога да ги заместя с пълнозърнесто брашно?
Второто ми питане е за билката Стевия - тя е естествен подсладител с 0 калории - може ли да се консумира в чая и кафето?

# 64
  • София
Хай, аз съм в застой от 2 дни.
Вчера но плодовия се издъних с 2 рибени пръстчета вечерта  Embarassed
Днес съм на белтък
З- 1 или 2 ябълки
О - свинско със зеле (прясно) и домати
В - 1/2 от О и  зелена салата

Положителното от цялата работа е , че спрях да се тъпча вечер. Преди към 21-22 часа (като положа всички деца) хапвах ту сладоледче, ту плодово млекце, ту шоколодче.  Sick Сега вечеряма в 18.30-19 и след това само вода. Добре ми e. Peace

# 65
  • Бургас

За втори цикъл ще направя някои промени, за да сваля максимално, но здравословно разбира се  Wink  :
1)няма да ям ядки в плодов вече
2)във въглехидратен няма да ям сладко и бяло брашно(само пълноз.продукти, елда, кус-кус...)
3)в белтъчен ще залагам само на риба и евентуално пилешко(без млечни)
После ще во споделя дали е имало положителен резултат.

И аз ще спирам сладкото/най-много някой баничка с тиква да си позволя/.
от самото начало на режима съм решила да минимизирам кол.млечни,
защото на мен ми се лепят моментално.
Тъй че си позволявам максимум 50-100гр сирене или кашкавал,
купичка таратор ,а прясното мляко ще е за след диетата Peace

Днес ми е Бобово:
З:1 портокал + кафенце
О:леща
В:леща

Успех на изпиите момичета  fingerscrossed

Положителното от цялата работа е , че спрях да се тъпча вечер. Преди към 21-22 часа (като положа всички деца) хапвах ту сладоледче, ту плодово млекце, ту шоколодче.  Sick Сега вечеряма в 18.30-19 и след това само вода. Добре ми e. Peace

И аз бях така-все си дъвчех нещо,
дори се е случвало /честичко Embarassed/да си намажа няколко филийки с масло и мед + сиренце за разкош Embarassed
А сега спя по-добре,защото не съм с натъпкан тумбак Laughing

# 66
Добро утро фиданки.
Приключих успешно последния воден ден, макар и доста трудно. Ще дам отчет днес макар че остава още една четворка, но нещата няма да се променят за тези четири дни.

Преди диетата                                 Края на диетата

кг. 74                                                             кг. 59
талия-78 см.                                                  талия- 70 см.
ханш - 112 см.                                               ханш-101 см
бедра- 66 см.                                                 бедра- 58 см.
коляно-47 см.                                                 коляно- 41 см.
(точно над коляното         

Това е,сега ще внимавам повече от всякога да задържа килограмите.
Имала съм много леко прегрешение когато бях в болницата в началото на диетата ,след което продължих по план и едно на Нова Година, хапнах едно месце в белтъчен и 1/2 чаша шампанско.
Ще минавам от време на време че май без този форум немога. Добре се чувствах тук.
На всички много минуси, позитивно настроение и инат Mr. Green newsm51

# 67
4eri, браво страхотни резултати  bouquet Аз отчитам режимен плодов ден вчера. Хапнах 1 киви, 2 банана и вечерта салата от 1 домат, 1 краставица, лук, четвърт тиквичка сурова и малко гъби. Водата беше над 3 л. Резултатът е, че днес кантарът ме зарадва и плюса от вчера го няма, отново съм на най-ниските си кг за тази седмица, надявам се до неделя да успея да сваля някой и друг грам. Аз също мисля да огранича млечните продукти, въпреки че много ги обичам, защото и на мен много ми се лепят.

# 68
  • София
ДУ
Чери страхотен резултат,аз от същите кг стартирах ама не стигнах 5 Twisted Evil
Болни са ми децата ooooh!
Днес бобов-Картофи ще е ама салата няма поне за обед.
Биби и аз така бях тъпчене като легнат и винце Laughing
Нана да направим по в центъра срещичката?

# 69
Добро утро и от мен,да се запиша и аз в новата темичка. Днес съм въглехидратна след малко ще закусвам бананче, за обяд съм намислила саладка от домати и краставички с бейк ролс със сол, за вечеря същото. На миналия въглехидратен беше същото и ми се отрази много добре.
 Утре остава последния плодов от първия цикъл и след това воден. Стискайте палци да успея. Иначе се чувствам много добре една лекичка и вече не огладнявам като в началото този режим е страхотен.
 Лек и успешен ден на всички, а на тези с изпитите желая шестички.

# 70
  • София

Нана да направим по в центъра срещичката?

Да бе жено. Нали ти казвам - предлагам кръчмата АМ ГЪЛ http://am-gul.com/ на Сан Стефано. На 20 метра е от ъгъла с Янко Сакъзов.

# 71
  Добър ви ден , дами . Аз ивам на отчет , след вчеашния първи ден имам - 1.200кг , което много ме радва  Crazy , дано се запази тенденцията в свалянето.

Аз закусих отново мандаринки и все още не съм си измислила обяда ...  Thinking

Чери , чудесен резултат , сега ти пожелавам много успех в задържането   bouquet

Хубав ден и леко режимстване   bouquet

ПП сега така като чета тези фукачи и прочие за утрешния въглехиратен ден , дали не може примерно да си направя сандвич на пълнозърнеста филийка намазана с лютенца  newsm78 и свежа салатка , това дали може да ми е обяда ?
 Другото което искам да попитам , морковите може ли да се хапват?

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 09:40 от mmmshushy80

# 72
  • София
Ама пиши ми на лични,че аз с двете деца не чета повече от две страници и то на пресекулки. Hug

# 73
mmmshushy80 мисля, че няма проблем. Аз най редовно си правех ориз с царевица, ограничението май беше само за белтъците, само внимавай, защото в консервите слагат и захар/не винаги/, но аз използвам замразена царевица newsm78
Дикси маслините са за всеки ден с изключение на плодовия. Но аз бях забелязала предния пъ,т че много ми се лепят Embarassed
happymami предния път като правих диетата кърмех и ми понамаля кърмата. Купих си билки за увеличаване на лактацията. До края на режима изкарах с тях. Прави се запарка-пиех ги вместо водата, неподсладени. Не се сещам точно как се казват, но ако те интересува пиши ще ги открия Peace
Poli кажи ми нещо повече за тази билка, защото изплозвам изк. подсладител, който е много вреден, знам, но не мога неподсладено кафе нито пък неподсладен чай Sick
Чери поздравления за резултата....как ти завиждам, че си накрая, качи някоя снимка да ти се порадваме  bouquet

# 74
  • София
Добро утро, момичета!  Hug
Колко сте изписали! Бройте ме и мен за тази среща, да ви видя, та да се надъхам малко, само да успея и аз да пробутам децата.  Вчера да отчета изключително режимен плодов. За днес съм замислила зелена салата с пилешка супа, но се чудя дали да си отсипя от супата и след това да я застроя? Защото иначе  смесвам 3 белтъка - месо, кисело мляко и яйце, въпреки че на една огромна тенждера слагам 3 с.л. кисело мляко и 1 жълтък, ама...  newsm78. Сега се връщам да ви изчета подробно.
Чакам си книгата и аз ще кача рецепти.   4eri. , браво за резултатите. Много ми хареса пожеланието ти  Hug.
Тя, как са децата?
На всички с изпити-успех момичета и много шестици!
Dream, аз от началото на диетата пия сутрин кафето с малко мед, въпреки това за 25 дни съм свалила почти 8 кг., с четири изключитено нережимни дни.
Минусов и негладен ден на всички!   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт