В търсене съм на мъжко име

• 3 054
  • 43
  •   1
Отговори
  • София
В търсене съм на мъжко име. Аз харесвам Стефан, Явор, Теодор, Симеон, Ивайло. А мъжа ми харесва Спас и Кристиян. Още не сме стигнали до консенсус. Grinning

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 12:26 от bubanka

# 1
Всички, без Спас ми харесват. Heart Eyes

# 2
Ами ние как да помогнем? Simple Smile Седнете и стигнете до консенсус. Ивайло ми харесва само от изброените. Списъкът не е никак малък, не мисля, че имате нужда от още предложения.

# 3
  • Най-красивата страна
Спас е неблагозвучно и остаряло име.Неподходящо за малко дете.
Кристиян е много по-хубаво от Спас.Нищо,че е много разпространено.
Стефан и Симеон ми харесват .
Хубави имена си избрала.

# 4
Не бих кръстила детето си Спас, от другите варианти най-много ми харесват Явор и Симеон. 

Какви са ви критериите за избор на име (да има "галено", да е международно, да има имен ден, ... )?  Ако си ги изясните вярвам, че ще стигнете по-лесно до общо решение, което може и да не е нито едно от предложените.  Ние си бяхме дали и право на по едно вето, което ако се наложи - спира изобщо да се обсъжда това име и продължаваме нататък (аз лично бих го ползвала за Спас във вашия случай Grinning)

# 5
Аз съм пристрастна, защото синът ми е Стефан.

# 6
  • София
Явор и Симеон най-много ми харесват от изброените. От двете на мъжа Ви Спас ми харесва. За мен няма модерни и остаряла имена. Има хубави и такива, който не са Ви на сърце. Важното е да намерите име, което и двамата да харесвате.

# 7
  • София
Хаха, точно! Първото му предложение беше Спас, а и термина ми е близо до Спасовден. Аз обаче въобще не го харесвам и никога не бих си кръстила така детето!

Иска ми се детето да има имен ден, а от предложенията май всички имат!

# 8
  • София
Спас е бляк. Останалите са ОК, най-много ми допада Стефан. Има си имен ден.

# 9
От изброените ми харесва Теодор.
Означава божи дар (от гръцкото theos (θεός) - бог, doros (δώρος) - подарък). Имен ден на Тодоровден (съботата след Сирница, Конски Великден).

Но определено името трябва да се харесва и на двамата, така че продължавайте с обсъждането  Crazy

# 10
На Спасовден празнувал и Стас, което ми е една идея по-благозвучно от Спас.
Малко след Спасовден е Еньовден, а там има доста голям избор от хубави имена.

# 11
Стефан и Ивайло.

# 12
  • София
На едно мнение сме. Или е женска солидарност. Grinning

# 13
Моите предложения са за Теодор, Стефан и Симеон. Другите не ми харесват твърде.

# 14
Без Стефан и Спас. Ама това са твърде субективни неща и не виждам смисъл да се търсят чужди мнения.

Общи условия

Активация на акаунт