90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 786
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Днес режимна  Peace

# 46
  • София
Фрешовете и зеленчуковата супа (тя доста ме изненада и аз бих си я спестила) във водния ден са само в най-краен случай - ако ви прилошее. Ако нещо ви интересува конкретно от книжката казвайте и ще снимам направо от нея вместо да преразказвам  Peace
Аз имам един въпрос, на който не намирам отговор... ясно ми е, че белтъците не бива да се смесват. Жалко наистина, но ще го преживея някак  Laughing Но въпроса ми е различните млечни продукти (мляко прясно и кисело, кашкавал, сирене) се водят като един вид белтък, нали така? А различните видове месо? Мога ли да комбинирам пилешко и телешко в един ден? Или телешко и риба? За утре съм замислила телешки кюфтенца с гъби и зелена салата с риба тон (ужасно ми се е прияла) Blush
И по принцип ме интересува могат ли да се комбинират различните видове меса в ястията? Има доста вкуснотийки с по 2-3 вида месо в тях  Crazy

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 21:52 от Клише

# 47
Добра ви вечер, момичета!

Аз спрях ученето и в отчаянието си, направих импровизирани мъфини за утре. Ухаят прекрасно и ми текат лиги. Ако са вкусни, утре ще дам рецепта.

Иначе съм напълно режимна
- ябълка
- леща
- постен гювеч

Клише, аз ще съм благодарна ако снимаш няколко рецепти за плодов, че да има разнообразие, защото с тея ябълки и помело, не мога да държа цяла зима  Blush
Момичета, силно да стискате палци за мен- утре имам два изпита!

Edit: мама каза, че са много вкусни мъфините, слагам рецепта и снимки в рецептите  Peace

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 21:59 от Марето съм

# 48
  • София
И аз се записвам в новата темичка.

Марето съм, успех миличка. Пожелавам ти и двата изпита със шестици да вземеш. То  и аз съм в сесия, не стига че това ами и в два университета уча, чиито сесии съвпадат. Ужасно е, но какво да се прави... Много ги мразя тея изпити да минават вече, че ми се почива....

Момичета, наистина ако можете качете някакви рецепти за плодовия ден, че той ми е много скучен и ми писна само портокали да ям...

Лека вечер от мен  smile3524

# 49
Марето съм, давай момиче, с теб сме.   Hug  Мен ме чака държавен след 2 месеца

Аз към 21:00 приключих с вечерята, но като се има предвид, че съм на работа до 1, смятам, че е ОК. Пак ще си повторя въпроса от предната тема:

Напоследък много ми пресъхва устата, въпреки, че непрекъснато се наливам с вода. Адски дискомфортно е и не знам дали се дължи на режима или да ходя да пусна едни изследвания. Някой има ли такъв проблем?

# 50
  • Canada
Дикси, аз лично добавям по 5-6 маслини в зеленчуковата салата по логика, че може да се застройва с малко зехтин... Но не добавям зехтин.

# 51
  • София
Нана много ще се радвам Hug
`гОлем глад Crazy

# 52
  • София
Иве, имам предложение за кръчме - този път в центъра - Ам Гъл. На една пресечка на Дондуков срещу парка Заимов.

Хайде пребройте се.

# 53
Лелеееее колко много сте изписали!  Това ме навежда на мисълта че сме доста  на този режим и той си действа. Аз съм още новак...бъркам понякога, но като ви чета се коригирам.
Относно готините мацки - ами аз и в най-ниските си килограми 54 съм била с латино дупе и крачета - ами харесвах се, а и мъжете ме харесваха.
Emmilly, моля те прати и на мен тази табличка.
Да се отчета за въглехидратния ден
З - два портокала
О - две салати зеле с моркови и две филийки припечен хляб /първа грешка - беше бял...ами по заведенията няма пълно зърнест/
В - две пакетчета солети.
Този път успях да вечерям до 20. Сега си пийвам чай от мента - да ми залъже глада.
Водата ми е следващия проблем - не пия по много вода и ми е трудно да поемам такова количество.
Имам питане и за топлата вода с мед - може да се пие всеки ден без водния....ясно че е на гладно, но колко време след това може да си похапна плода?
Вчера боба го ядох в заведение....сто процента е бил с брашно  Rolling Eyes
Днес в салатата си сложих и олио и оцет и сол....трябва ли да ограничавам тези подправки? Гледам че ако е имало маслина не слагате зехтин....много е трудно такова стриктно спазване.
Да попитам и за салатите - може ли постоянно и в неограничено количество да се хапват за обяд или вечеря? Мен ме засищат доста. Една от любимите ми е от цвекло, моркови и целина....то мога да карам на това..
За тегленето - мисля да се тегля на всеки 4 дена по едно и също време. Моя кантар е от електронните които мерят  и количеството мазнина и ми отчета и грамчето...а то е ясно че лавира. Така ще имам по-добро наблюдение.

# 54
  • York
Да отчета един полурежимен, с много малко вода плодов ден  ooooh! Сега наваксвам водата. Дано успея  Rolling Eyes
Днес търсих книгата из няколко книжарници - чакат я, но сега прочетах коментарите ви и може да отложа покупката.
Аз се чудих за бобов дали може да направя пълнени пиперки (чушки) с ориз и картофи  newsm78

# 55
Успех утре на изпитите, мацки. Завиждам, че приключвате, аз тепърва почвам да уча   Confused

Днес беше напълно режимен ден и се скапах с тренировка пилатес. Все едно съм тичала 1 час.
Май от всичката информация, която приижда от книгата няма нищо съвсем ново. Взех да съжалявам, че си дадох парите(двойно заради доставката в чужбина)...Нищо, платена е вече.

Скоро наближава и моя воден ден. Има ли някой с мен (01.02.)? За втори цикъл ще направя някои промени, за да сваля максимално, но здравословно разбира се  Wink  :
1)няма да ям ядки в плодов вече
2)във въглехидратен няма да ям сладко и бяло брашно(само пълноз.продукти, елда, кус-кус...)
3)в белтъчен ще залагам само на риба и евентуално пилешко(без млечни)
После ще во споделя дали е имало положителен резултат.

Утре ще карам на ябълки(около 1,5 кг), 4 суш.смокини и 30гр. бадеми

Лека вечер, момичета!

# 56
  • София
Момичета, утре на светло ще снимам всички по-интересни плодови рецепти (ще пропусна тези от типа - нарежете една ябълка, един портокал и едно киви и ги разбъркайте в купичка  Laughing ).
Това кръчме Ам Гъл ми е на 2 крачки от къщи. Ако успея да пробутам детето на майка ми (трябва да е оздравял до тогава) ще дойда да ви видя с огроомно удоволствие Hug

ponqkoga, не си струва парите книгата. Абсолютно нищо ново не пише в нея. Каквото ви интересува ще снимам или преразказвам  Peace

# 57
Момичета, утре ми е плодов, мога ли да пия фреш от портокал вместо плодове, и другия ми въпрос е за вечеря мога ли вместо плод да хапна салата айсберг?
Дано да се справя Simple Smile
А и още нещо, отразява ли се на кърмата това, дали ще намалее?
Благодаря!

# 58
Аз тъкмо се чудех дали това събиране е само за фиданки-ветеранки или и ние новите попълнения можем да се присъединим Blush Ако да, аз съм с двете ръце ЗА, бройте ме   Hug

# 59
  • York
Клише, ще разчитаме на теб за нови интересни рецепти  Peace

Само да вметна, че направих шоколадовите квадрати с настъргани портокалови кори, намалих дозата на захарта на половина и веднага след изкарването от фурната настъргах натурален шоколад и се получи ужасно вкусно шоколадово изкушение.   chef

Общи условия

Активация на акаунт