90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
nanu4e определено си е стимулиращо Simple Smile Чакам с нетърпение да видя двуцифренното число. Това чудо не съм го виждала с години. Ходих си гладна и дебела, а сега угаждаща си и слабееща Simple Smile

# 196
Студено, не амиииии направо замръзвах  Shocked  2 одеала и чифт плюшени чорапки ми правиха компания цяла нощ Crazy 0,500 не са малко, ама на фона на 1 килце, при това свалено без особенни мъки са си малко пък  Crossing Arms Ама знам си аз, от сега нататък така ще е - със зор работата, ноооо няма да се давам  Naughty
karamelka22 ще го видиш толкова скоро, че чак няма да ти се вярва  Hug

# 197
здравейте момичета  Party HugHugлеле няма изчитане 2 дни не съм писала, но ще ви чета после book4eri Flowers Bouquet Kissing Heartот последна страничка разбирам, че си свалила 15кг.-браво smile3501 newsm10 newsm17дано всички имаме такъв успех...  love001сега за отчета вчера белтъчния-О:кашкавал пане и шопска;В:салата снежанка.Днес бобен на обяд и на вечеря ориз печен на фурна +салата домати.Утре въглехидратен - мисля да си направа бисквитена тортичка - (крема с водичка)и да си я хапна и на обяд и на вечеря - аз от скоро се старая да ям едно и също за деня Peaceлека и спокойна нощ   bouquet

# 198
  • Варна
Добър вечер!
Момичета, много пишете не смогвам да ви чета  ooooh! ooooh! ooooh!
Мога ли за белтъчен ден да си сготвя скумрия с доматен сос или пък кюфтенца с гювеч?
Аз също не мога скоро да си се представя спортуваща  Embarassed Embarassed Embarassed Много ме мързи.
И също така да питам за грейпфрути дали могат да се хапват? Не видях да сте ги споменали някъде, а са много диетични. Говорите за ябълки, портокали, банани, киви, помело, а грейпфрут не срещнах.

# 199
  • York
Мога ли за белтъчен ден да си сготвя скумрия с доматен сос или пък кюфтенца с гювеч? (само гювеча да е без картофи и грах)
И също така да питам за грейпфрути дали могат да се хапват?
И на двата въпроса отговора е "може"  Peace

# 200
Клише благодаря че сподели за меда и кафето, ще го пробвам.
В понеделник ми предстои първи воден ден, само като си помисля и ми става зле, но ще издържа. Simple Smile
Мила, и аз в понеделник съм на вода, не се притеснявай, заедно ще се подкрепяме и ще успеем! Аз като ми прегладнее си представям колко хубаво ще изглеждам с новата визия. А пък и щом и други могат да издържат, значи и ние можем! Минуси на всички! newsm10

# 201
Добро утро момичета! Черпя ви с чайче и кафенце /кой каквото предпочита/!
Да се отчета за първата четворка - 1 200 надолу! Идеално ме устройва. Кати, 500 гр. си е идеален резултат. Забелязала съм че колкото по-бавно се свалят, толкова е по-славно. Аз искам да свалян по 1000 - 1500 гр. на седмица.  Преди бях на нисковъглехидратната, за 2 години отслабнах с повече от 30 кг. Задържах ги година - две и после забременях. Изкарах един цикъл от 26 дена и отслабнах за това време 8 килограма, но после настъпи застой....та за това реших да опитам и този режим. Хубавото е че се яде от всичко и е готвено. Трудно се свиква на режима - докато си нагодиш манджите, но ще свикна. Така че почвам доволна 2-та четворка!
Аз също имам целулит....мазала съм се и с Дева, и с Виши и .....какво ли не. Има лек повърхностен ефект. Мисля да пробвам с антицелулитни масажи - чувала съм че с постоянство има ефект

# 202
Дубрютру!!!
На мен вчера ми беше въглехидратен,.....та да дам отчет
З:1 ябълка
О:1 п.спагети Choise+ салата моркови
В:салата домати и краставички+ 2 мъъъънични обикновени вафли+1/2лентичка черен шоколад
Мисля че направих груба грешка с вафличките...не знам защо така се подведох.....Ако е груба грешка моля да го отчетете и да ме поправите. Peace
Днес съм плодова....тъй че няма непоправими неща, нали?
Мнооооооооого минуси на всички сладуранки.
Пиша по-рядко тези дни понеже се местим и ми е малка лудница....но поне движението ми е повече( а правя и упражнения....чакам чудни резултати по този повод) Peace
ЦелуФки мацки! newsm51

# 203
  • Бургас
Момичета вие използвате ли антицелулитни кремчета?
Преди малко забелязах, че ми се е появил доста целулит и съм ужасена направо. Преди не ми беше направило впечатление и сега нз как ще го махам.
Иначе днес ми е белтъчен. З-банан и кафе, за обяд и вечеря шопска салата с кашкавал на микровълновата.

Аз съм ползвала различни препарати,но най-ефектно и с ВИДИМ резултат беше
ГАЛЕНИК ELANCYL CELLU REVERSE СЕРУМ
Сега ми идва малко скъпо,но определено се замислям за преди лятото да направя един курс от 14 дни.
Резултатите ми бяха издладени бутчета и - 5 см от бедро Peace
/само да уточна ,че се мажех но НЕ с масажни движения,
а направо действах с един диск и си ходех синя.
Но пък резултатът си струваше/
Естествено това беше преди да забременея и родя,
сега съм си "отгледала" доста новичък целулит Sad

Момичета аз забелязвам ,че отслабвам много станно newsm78
Започвам да усещам как намаляват обиколките на прасците,гърдите Sad и леко при талията.
А "страхотният" ми ханш и "изкусителните" ми бедра Не мърдат Sad
Моля споделете при вас как е?
Иначе сутринта не издържах и се премерих и кантара ме зарадва,
за 18дни съм -7,5кг newsm68/е имах и тук-там някое прегрешение,
та ще се старая да съм по-стриктна вече/

Днес ми е Въглехидратно
З:2портокала + кафе
О:макарони +задушени моркови ,лук и скилидка чесънче
В:планувам 1/2 от обяда

От днес ще си контролирам порциите по-стритно.
Смятам да ги ограничавом до 350гр на обяд,
а за вечеря да е маск.200гр/това без салатките де Wink/
Извинявам се за романа Blush

# 204
Добро утро, девойки!
Благодаря на всички, които ми стискаха палци вчера на изпита! Единият е взет с висока оценка със сигурност, но другия не знам дали съм го взела.  Cry Беше от 16 часа, главата ме болеше ужасно, запушен нос, не мога да дишам, кофти тест, и по едно време му теглих една и си излязох. Дано съм го взела де. Иначе да ви призова отново всички, стискайте ми палци от 14часа, пак имам изпит  Laughing . Днес ги преполовявам и ми остават още само 4.

Отново да благодаря на всички вас, които сте говорили за целулит. Имам проблем с това, който много ме притеснява. Сега се връщам да чета страничките и да намеря оптималното цена- ефект за мен.

И нещо друго. Мислих да не ви казвам, защото очаквах плюс, но вчера вечерта се изложих много лошо, а беше въглехидратен  Blush . С моето момче вчера щяхме да ходим на спагети, но се обади мама, много настоятелна да го доведа вкъщи да вечеряме. Щеше да бъде второто им виждане на наште с него и нямаше как да откажем, предвид, че и след 3 месеца ще ходим на екскурзия за 2 седмици четиримата. И си дойдохме вкъщи, мама една риба опекла. Та омешахме риба с хляб. И мислих да не отчитам вчерашния ден, защото реших, че ще имам плюс, нооооооооооооо Кантаров показаааааа - 800гр  newsm44 newsm44 newsm44

Днес вече няма вечери и тн, така че съм си стриктно на плодове.

Хайде лек и отслабващ ден и се връщам да чета аз!   bouquet

# 205
Добро утро момичета
Да си кажа с много срам вчера въглехидратен и до 17 часа всичко си беше по режим , обаче мъжо направи печени филийки с масло, маслини, доматче и салам на малкия, но той един такъв злояд не искаше да ги яде. Гледах ги гледах ги, мирисах ги и накрай си отчупих едно парченца, да ама аз като алкохолиците "без едно може, но с едно не може" и хоп докато се усетия излапах и двете филии, добре но не спрях до тук, изядох 100гр. печени фъстъци (мъжо си ги пече страхотни стават) и една малка пастичка  Embarassedи това ядене до към 18 часа, след това нищо. Мислех че днес ще има голям плюс, но кантара ме зарадва не съм свалила нищо но не съм и качила нито грам което си е супер. Но не смятам да прегрешавам днес плодов.
Стискам палци Марето съм успех  Praynig
Успешен и минусов ден на всички  Hug

# 206
..........
В понеделник ми предстои първи воден ден, само като си помисля и ми става зле, но ще издържа. Simple Smile
Мила, и аз в понеделник съм на вода, не се притеснявай, заедно ще се подкрепяме и ще успеем! Аз като ми прегладнее си представям колко хубаво ще изглеждам с новата визия. А пък и щом и други могат да издържат, значи и ние можем! Минуси на всички! newsm10
и аз в понеделник съм на 1-ви воден, ама ще се подкрепяме, няма начин.

Днес бобов
З- 2 кивита
О- леща + салата
В-1/2

# 207
  • София
Днес съм на варива :

З - ябълка и портокал
О - леща със салата домати
В 1/2 О
Още съм в застой. от 03.01 минус 5 кила. Щеше ми се да са повечко, ама не се отказвам. От днес почвам коремни преси. После ще се пробвам и друго, че малката вампирка не спи денем и това си е . Confused

# 208
Аз като гледам съм с най-малките резултати Sad За 25 дни минус 4 кг, но пак е нещо. Вчера менюто на белтъчния ден ми беше
3 - банан
о - салата от белени домати, чушки, маслини и катък и 4 малки парченца свинско и 1 кюфте
в - някоко парченца луканка и салам
И след това ядене и вода около 2.5 л отчитам отново плюс от 200 гр, общо взета тази седмица засега никакъв резултат, само нагоре - надолу се разхожда кантарът. Не знам на какво се дължи това, но съм решила продължавам, пък може резултатът да дойде по нататък.  Confused

# 209
Добро утро набързо

ама пишете със скоростта на светлината  Mr. Green
отчета за вчера
З-ябълка, О - домати и краставици с 3 филийки ръжен хляб, В - макарони с дом.сос и (незнам дали можеше, но) 2 парченца халва
Днес кантара леееекинко се колебае надолу, плодова съм дано падне още.

барби, аз съм за 23 дни -2 така че има и по-зле  Mr. Green
Марето, браво за изпита, стискам палци пак  Hug
Недялка, страхотен резултат имаш до сега, браво. Постепенно и дупето и бедрата ще паднат, най лесно там се лепи пък най-трудно се свалят  Crazy
Нануче, Карамелка, спортът наистина помага, може да е по-малко в началото, но помага и за самочувствието и настроението, а те са много важни за отслабването Hug

Общи условия

Активация на акаунт